Fjortisbild-Bonanza!












Jag har färgat håret haha. Det är mörkare än vad bilderna visar tycker jag :P Vet inte om jag ska behålla det.

All Black





Mucho snyggo!

Jumpsuit



It's happening. Nu har jag köpt en jumpsuit :) Det blev den här randiga från HM, 99kr bara, jag skulle egentligen ha velat ha den i svart eller den leopardmönstrade, men de hade inga av dem kvar :/ Fast den här såg ju helt okej ut också, lite sailor-aktig :) Me like.

Klassfest + utgång




Är det någon som vet om de har slutat sälja Black Devil här i Umeå? Jag hittar det då ingenstans... En liten fundering bara.

Gårdagen var väldigt trevlig och roligt hade jag verkligen, tack alla som gjorde min kväll så lyckad! :)

Kvällen började med grillning och förfest hos Isabell, riktigt gott med grillad kotlett och halloumi-ost, mums... Sen drog vi tjejer vidare till klassfesten hos Anna och Maria :) Vi var ändå ganska många som hade kommit, riktigt roligt var det och sjukt bra stämning :) Strax innan kl 23 drog alla därifrån, och jag gissar att de flesta hamnade på Corona eller NH :) Jag gick först in på NH och betalade in mig, men sen blev det Corona. Lisa och Jimmie kom dit efter ett litet tag, och vi festade loss kan man säga haha ;) "Efterfesten" hemma hos dem bestod av att vi alla somnade, sjukt trötta var vi i alla fall :) Jag hade väldigt trevligt igår, det var ett tag sedan jag festade så det var skönt att släppa loss lite granna :)


Shoppingsugen/Gina Tricot



Denise bandeau 99kr och Denise mini brief 79kr

Libby party dress 399kr

Jag vet, rosa rosa rosa. Men jag kan inte hjälpa det. Jag behöver verkligen inte någon ny bikini, men hur söt var inte den här prickiga med lite retrostuk?! Jag tror jag dör lite granna... I need it.

Shoppingsugen/HM


199kr

Mc-jacka i linne, 299kr

Byxdress, 99kr

Shoppingsugen/Monki


Pazia Shoulder Pad 100kr

Dana Jumpsuit 250kr

Dana Top 200kr

Haha, tjejen som just har rensat sin överfulla garderob letar redan efter nytt skit att fylla den med ;) Men, faktum är att jag är väldigt sugen på en jumpsuit(måste haka på den fulsnygga trenden), typ en cool lite löst sittande, så himla snyggt med bara ben och sandaler en solig sommardag :) Och axelbroscherna, hur praktiskt som helst, bara att sätta fast på axlarna på kavajer/jackor man vill piffa upp(lite Balmainkopiering, but who cares). Fast de är tydligen slutsålda i de flesta Monkibutiker. Jaja, jag skulle nog aldrig våga använda såna. Lika bra.

Besök









Seminariet idag gick helt okej. Efteråt drog jag hem till Lisa och jag, hon och Jimmie gick ner till Strömpilen och käkade, sen till Ica Maxi och handlade, jag var sjukt taggad på att sno med en kundvagn till alla varorna när vi skulle hem sen haha ;)
Sen kom Eme till stan, vi shoppade hamstermat, och åkte hem till mig :) Nu har vi mysat, handlat mat, käkat godis, ätit skrovmål och Eme har däckat i sängen :) Jag har försökt väcka henne och sagt åt henne att borsta tänderna, men det gick inte så bra :) Ska göra ett nytt försök igen snart.

Juridiken

Ja gott folk, vad kan man säga. Jag känner verkligen att jag inte har någon som helst koll på det vi gör i skolan nu. Men jag hoppas att det blir bättre. Imorgon har vi seminarium, det ska bli intressant. Senare på dagen så ska Emelina komma till mig och sova! :) Jag taggar helg...

Hmm

Jag hoppas verkligen att det inte bara är jag som brukar prata med hunden när man är ute på promenad. Igår kväll halvbusade jag med Maja, när hon plötsligt blev alldeles stel och rädd. Jag fattade inte varför, tills jag såg glöden från en cigarett inne i skuggorna på en balkong på marknivå. Det satt någon där, helt tyst, som bevittnat hela min konversation med Maja(och inget svar fick jag heller, lite som att prata med sig själv). Pinsamt.

Ett urval av vad jag kan säga till Maja under våra promenader: (med lätt tillförställd röst oftast)

- Nämen huvva så läskigt med en vante!
- Oj se skönt att kissa.
- Ska du döda dem?!
- MEN MAJA!
- Vill du bli överkörd eller?
- Min gulliga lilla korv!Ja, du är sååå söt!

Det här är alltså pinsam och topphemlig information som jag skriver ut här på bloggen. Missbruka nu inte det ni vet om mig.

Do Stupid Things Faster With More Energy






Nothin' On You - B.o.B. ft. Bruno Mars


Have you ever been so angry...



Jag har sjukt dålig humor... Igår när jag och Lisa satt på Lindellfiket och pluggade så "pluggade" jag så hårt att jag kände att jag behövde en belöning och gick in på massa roliga sidor. Och hittade den här bilden(nummer 2, med kaktusen). Jag höll på att dö av skratt, fick seriöst jätteont i magen :) Ja Lisa du bevittnade ju det hela. Haha.

Sveriges Lagar



Japp, så var ett nytt moment påbörjat, det sista momentet för den här terminen! Wihooo! :D "Rätten i socialt arbete" heter momentet, och det verkar roligt men svårt. Seminarium och uppgifter hela tiden, + att man måste punga ut antingen 1000 kr eller det dubbla för att köpa en lagbok :s Och så ska man ha råd att leva och kanske att köpa mer litteratur. Men men, that's life I guess... Borde ha sparat mer pengar känner jag.

Klev upp kvart i 7 imorse, började skolan 8, föreläsning/övning till ca 11(egentligen till 12), sen föreläsning/övning 13-15, grupparbete 15-16... Fullt upp idag med andra ord, jag är så sjukt trött.

På lunchen satte vi oss ute i solen och käkade glass, årets första uteglass för mig! :) Riktigt skönt var det, men jag fick inga fräknar hehe. Det kommer väl senare. Hämtade ut mitt Nellypaket idag också. Det är vad jag slösar pengar på, när jag skulle behöva köpa studentlitteratur. Det är tur att man kan prioritera det viktiga. NOT. Skorna satt i alla fall bra, paljettklänningarna har jag inte prövat än :P Kändes lite jobbigt med paljetter, hälften kommer lossna... Men de var billiga och bra :)

Inspiration.


www.colorelle.se



Chris Barro's Campaign

Kate Moss

Whitney Port

Dita von Teese

Jag vill ha sommar...

Julia Dunbar

www.beatas.se

Duktigt

Jag har haft huvudvärk hela dagen idag, och drömde mardrömmar inatt... Inte kul. Jag känner mig bara trött, ledsen och stressad. Var inte i skolan idag, det känns som om jag missar sjukt mycket. Momentintroduktionen bl.a. nu på vårt nya moment; Rätten i socialt arbete. Det kan bli ett roligt moment, men det är mycket självplugg och min disciplin suger, så jag vet inte riktigt hur det kommer att gå. Måste införskaffa en lagbok också, dyrt dyrt. :( Nej fy vilka negativa tankar jag har just nu.

Nu sitter jag i Lindellfiket på universitetet tillsammans med Lisa och Karin igen, vi är så duktiga! :) Vet dock inte hur länge vi kommer stanna, klockan börjar bli mycket.

Lookbook.nu





Tycker det kan vara riktigt snyggt när tjejer rakar/snaggar ena sidan av håret :) I like!

Akila Berjaoui







Äntligen är Pokémonvärlden komplett!

Seminariet idag gick bra för gruppen, men min del sög... Jaja, inget att göra åt nu, nu är det gjort i alla fall. Försov mig imorse också, riktigt duktigt av mig. Usch.

Nu har jag tagit mig en kopp kaffe, käkat god middag, diskat. Jag är sjukt trött. Borde plugga, men jag vill bara sova.

Uppe med tuppen

Godmorgon! Jag vet inte riktigt vad jag gör uppe vid den här tiden, men, jag är uppe. Ska nog sova lite mera. Nu har jag skrivit klart min del i rapporten som vi ska ha seminarium på idag, men jag är inte helt nöjd med den. Fast jag är glad över att jag äntligen blev klar. Nej nu ska jag försöka sova lite till!

Mer och mer


Mary-Kate eller Ashley, vem vet?

Alexa Chung med sockar i skorna

Juliette Lewis


Dita Von Teese

Idag har jag varit väldigt produktiv. Fast inte med skolarbete, där jag egentligen borde vara produktiv. Jag har i alla fall rensat och inventerat bland mina kläder och skor. Det tog lång tid, och var ganska jobbigt haha. Jag har för mycket skor, så sjukt onödigt. Jag har i alla fall valt ut typ 15 par som jag ska försöka sälja. Resten har jag sorterat, jag stoppade undan vinter/höstskorna, och alla andra pulade jag in i min bokhylla haha. Inte så snyggt, men jag fick loss lite yta i förrådet/garderoben. Det känns ganska bra nu i alla fall :) Funderar på att rensa bland mina smycken också. Jag vill ha någon slags smyckesförvaring, för just nu ligger allt i små högar lite här och var, bl.a. i mitt skafferi haha. Jag kanske ska köpa ett sånt där litet "träd" i porslin som man kan hänga upp smycken på. Eller två träd. Jag och Lisa hittade såna på Åhléns, så det är väl bara att kila dit och införskaffa.

Nu är det dags för lite käk, sen plugg. Seminarium imorgon, hoppas det går bra.

Aj

GUD vilken huvudvärk jag har. Jag fattar inte vars det kom ifrån heller. Började plötsligt göra asont, mycket mer ont än vad det brukar vara.

It's Too Late To Run










Ja

Haha, illa illa gott folk. Jag har fått ihop några sidor nu med egna tankar och annat skit. Men = jag har inga referenser på det jag skrivit. Och det är essentiellt i en rapport. Lite less blir man. Men några referenser ska jag väl lyckas klämma in. Pinsamt sen när min grupp + lärarna ska läsa det fina jag skrivit. Bara massa självklart struntprat som inte ens behöver påpekas. Än mindre tas upp i en rapport. Jag önskar att jag kunde fylla min del med något vettigare. Men jag har inte så mycket vettigt att säga.

Myrsteg


En sminklåda. Inte min, men jag önskar att den skulle varit det.

Sakta, sakta går det framåt med rapporten. Jag tror att jag gör det svårare för mig själv än vad det egentligen är. Jag vill bara få det gjort. Nu har jag tagit paus för middag(köttbullar med salsa mexicana + vanlig pasta tricolore, fancy fancy), och hängt en tvätt. Duktigt av mig.

Beautiful





And it's pink.




Gårdagskvällen spenderades hemma hos Lisa, vi fixade naglarna, busade med Mio och snackade, trevligt var det :) Tack!
Idag har jag planerat att skriva klart min del i rapporten, jag som är så seg. Men jag hoppas det går vägen. Lite tråkigt att plugga på en lördag men det är mitt eget fel.
Hoppas alla har en bra lördag! :)

Boys Boys Boys


Boys like you love me forever













Förlåt, men jag älskar när små pojkar leker bad-ass och har tatueringar.

Lite Lookbook.nu pöjks också:







The Veronicas




Yes!


Idag har jag hämtat ut dem, och jag är mycket nöjd :) Fast de var inte lika lätta att gå i som jag trodde att de skulle vara... Ganska höga. Men de var i väldigt fint skick tihi, så jag är nöjd :)

All I Want To Do





Inspiration.


www.fashiontoast.com
Alice In Wonderland Themed "Book of Shadows" från Urban Decay(www.urbandecay.com). Jag vill också ha!

Jag är väldigt inne på gröna nagellack just nu.

www.purity.webblogg.se
Och lila. Med rosetter!

Som sagt så vill jag ha en klädhängare. www.fashiontoast.com

Leopardskor från Topshop...

www.wildfox.com
Älskar tightsen.





Smetigt. www.knighttcat.com ?

Draperat.

Den perfekta trenchcoaten.

Natalia Vodianova looking good.

Och jag vill ha ett badkar. Men jag vill inte bada med dem. Haha.

Småsaker

Haha, efter lite mer plugg har jag varit inne på Nelly för typ 3e gången idag :P Men jag har nu kollat på kategorin Skönhet, som jag aldrig varit inne på förut. Och jag hittade massa roligt och billigt! :)

Lite av vad jag hittat:




Konad Nail Art Stamping Set. Beskrivning: "Konad har gjort ett antal praktiska set för dig som vill starta upp med ett bra startpaket. Detta set innehåller ett 5 ml speciallack i vitt, en motivplatta samt stämpel och skrapa. Motivplattan har fina söta designs av blommor. Lägg ett lager lack på utvald design, skrapa bort resterna med skrapan och tryck stämpeln mot plattan. Motivet fastnar på stämpelkudden som du sedan trycker på nageln. På ett enkelt och finurligt sätt har du skapat en annorlunda dekoration till din nagel." 125 kr tror jag att det kostade.


Lite exempel på vilka små söta motiv man kan köpa, 55 kr :)


Individual Eye Lashes från Ardell, 65 kr. Ganska praktiskt med smådelar av ögonfransar, det blir lättare då att få ett naturligt resultat :) Me like.


Lipstick från Barry M Cosmetics i färgen Vibrant Pink, 59 kr. Riktigt fin sommarfärg, och billigt dessutom! :)




Plugg

Idag är jag lite duktig tihi :) Sitter med Lisa och hennes polare Karin på Universitetsbiblioteket, men jag tror mest att jag stör dem, de är lite mer seriösa än jag ;) Får lite gjort i alla fall och det är ju bra.

Nelly.com rea!




Ja, Nelly har rea. Ja, det är illa. Ja, jag kommer att vara pank nästa månad. I alla fall; jag har handlat tre saker. Here they are :) Haha lite tråkigt kanske att köpa två likadana klänningar i olika färger. Men jag ville ha dem :)

I is not a 'mallow...







Idag har jag pluggat tillsammans med min basgrupp, vi skrev klart det mesta av de gemensamma delarna på vår rapport. Efteråt bestämde jag och Lisa oss för att spontant dra ner på stan och kolla runt :) Jag förolämpade en väskbutiks fina pandaryggsäck(den var faktiskt söt), och vi hann kila runt i lite inredningsbutiker också, trevligt trevligt :) Just nu har jag huvudvärk och ska snart sova, fy vad skönt det ska bli.

Snigel



Plugget går sakta sakta men osäkert framåt... Jag är riktigt seg. Mitt internet också. Nu ska jag i alla fall käka lite mat. Fortsätter sen med rapporten från helvetet.

Inspiration igen


www.becauseimaddicted.net


www.beatas.se

Jag är lite besatt av leopardmönster just nu. Och coola solglasögon. Och förvaring. Ett sött sminkbord skulle inte sitta helt fel.


.....








Har inte haft en bra dag idag. Allt känns fel. Blir bara så nedstämd och undrar vad jag håller på med egentligen. Och arg på mig själv för jag vet att jag kan bättre. Mitt huvud är fullt av dåliga tankar. Jag kommer ingen vart. Ska nog försöka sova snart, men jag kommer garanterat vakna 4-5 grr inatt som jag gjort de senaste nätterna, och drömma obehagliga drömmar.

Försökte muntra upp mig lite med några söta djurbilder, det funkade sådär. Ibland vill jag bara glömma allt. Fy fan.

En liten önskan


Bild: colorelle.se

En sådan här klädhängare(eller vad det nu heter) vill jag ha. Den kommer från IKEA(Lisa; jag skulle inte ha bangat). Frågan är bara vars jag skulle ställa den. Nej först och främst tror jag att jag ska försöka skaffa en bokhylla/skohylla till alla mina skor.

Igår var jag sjukt klantig. Jag skulle hälla över kokhett vatten från min vattenkokare i min termos för att värma upp den, och vad gör jag? Jo jag spiller på handen, och lyckas hälla vattnet rakt i knät. Det gjorde sjukt jävla ont :( Tur att Maja klarade sig, hon vilade i mitt knä just då... Hon blev bara chockad över att jag skrek. Jag ringde i alla fall till mamma, fick av mig tightsen, ringde sedan sjukvårdsrådgivningen där de sa att jag skulle spola kallvatten på låret i typ 20 min. Så, jag hoppade in i duschen och benet domnade bort lite. Fick skjuts av pappa till akuten, där de plåstrade om skiten med någon sorts gelégrej som verkade kylande och smärtstillande. Sen kollade de på såret och jag fick den glada nyheten att det kommer lossna massa hud därifrån och bli blåsor. Wieee! tänkte jag. Det var tydligen inte så farligt för sen fick jag åka hem och det var inget mer med det. Fast lite töntigt med onödigt stort bandage över hela låret haha, alla som såg mig stirrade på mitt ben. Ajja, nog med klagande, det gör inte så ont längre. Fast drygt i och med att jag inte vet vad jag ska ha på mig, jag har tagit bort bandaget så att det ska luftas, och då vill jag inte täcka över det med brallor...

Nej nu ska jag fortsätta med plugget, men först en prommis med Majsan i det fina vädret! Jag får nog bita i det sura äpplet och dra på mig lösa byxor, orkar inte plåstra om det en gång till.

Mer




www.lookbook.nu

Yeah, it's an obsession. Men jag hoppas ni gillar det. Lite väl många inlägg idag.

Kids In Glass Houses - Give Me What I Want


Nytt



Det har varit en lugn lördagskväll, blev ingen utgång eller något. Så jag avnjuter dagens sista kopp kaffe och lite ananas/kokosjuice :P
Jag tänker passa på att visa er lite nya saker, mina senaste inköp ;)


Min nya termosmugg från Åhléns :) Nu slipper jag släpa med mig fettotermosen(men det kanske jag behöver, måste ha massaaaaa kaffe) till föreläsningarna. Jag tycker den var fin med massa färgglada blommor på tihi :)

Och mina nya ätpinnar :D Visst är de söta? Haha, rosa ;) Märk väl att de är hjärtformade i den ände man håller i :) Från Lagerhaus.

way to go


Love Sex Magic


Bloc Party - Signs




Fyndigt by Frida



Den här tjejen har postat bilder på lookbook.nu ett bra tag och nu bloggar hon för Veckorevyn också :) Hon har en likadan randig kavaj från HM som jag, och jag tycker att hon kombinerar den finfint med randiga strumpbyxor och rockiga kängor. Me like!

Här kommer lite fler bilder med Frida (från lookbook), bra inspiration:





http://blogg.veckorevyn.com/fyndigt/

Träskor


Sandal Mule C från Mango 699kr


Fiesty från Timeless 599kr


Fashion Clog från A.P produkter 499kr

Allt från Nelly.com

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den nya trenden med träskor. Visst det är säkert bekvämt och så, och det är väl ganska modigt att våga springa med dem på stan, men det är nog inget för mig :P Jag minns att mamma hade ett par lila för några år sedan, och Emelina ett par vita med nyckelpigor på :) Men varje gång jag lånade mammas så var det asdrygt att gå i dem, jag fick som spänna tårna för att träskon skulle sitta kvar haha. Opraktiskt värre och lite farligt till och med :P Och vår samhällslärare Ingela som vi hade på gymnasiet, hon hade väl ett par träskor/sandaler? Det är ju ganska coolt egentligen, lite annorlunda :P :)

En brokig skara


Källa: ingen aning





Wildfox Couture









Källa: ?

Goddag

Kl 01 igår natt började jag spontanstäda mina och grannens gemensamma utrymmen; hallen/den lilla korridoren, tvättstugan, rummet innan tvättstugan m.m. Jag höll på att bli galen av all sand som släpats in, och som sedan tar sig in till mig. Jag blev riktigt rädd av högarna av damm/sand/ludd som jag sopade ihop(vi har ingen dammsugare)... Äckligt. Men nu är det i alla fall rent och fint, fast vi får se hur länge det håller.

Solen har kikat fram lite grann idag = wiee! :D Just nu sitter jag och dricker kaffe + apelsinjuice med fruktkött, hoppas att det ger mig lite energi. Maja är bara mystisk idag och morrar lite titt som tätt. Idag ska jag skriva min del i min basgrupps gemensamma rapport för det här momentet. Eller ja, den kommer förmodligen inte att bli klar idag. Jag är som vanligt segast av alla. Men det blir säkert bra.

Jag önskar er alla en härlig lördag :)

Gym Class Heroes - Cupids Chokehold


Lookbook









www.lookbook.nu

Jag nördar. Som ni kanske märker.


Friday Night



Idag fyllde 3 av mina släktingar/familjemedlemmar år, grattis till dem! Min gammelmoster och hennes man har rest från Norge till Hökmark där de tydligen köpt sommarhus, men jag kan inte dra dit eftersom att jag har massa plugg jag inte tagit tag i än... Jag önskar verkligen att jag hade haft bättre disciplin, det borde ju inte vara så svårt att bara ta tag i uppgifterna. Istället så går jag omkring och mår dåligt och oroar mig och försöker ignorera det faktum att jag måste plugga. Typiskt mig.

Nu har jag i alla fall duschat, borde springa och handla men jag har ingen direkt lust. Jag klarar mig nog till imorgon. Jag har varit lite partysugen ikväll, men det är nog klokast att låta bli att festa. Haha fan vilket deprimerande inlägg det här blev :P Jag har absolut ingen inspiration just nu. Livet leker inte direkt heller. Det är såna här kvällar/dagar då jag får dåliga tankar... Nej huvva, nu ska jag käka lite choklad(tydligen bra om man känner sig nere). Hoppas alla har en bra kväll!

Coffeeholic



Jag sitter och dricker min tredje eller fjärde mugg kaffe för dagen och drömmer mig bort till bättre tider. Typ sommar. Fy fan vad skönt att vakna i ett soldränkt rum, stiga upp och ta en skön morgonpromenad i det gröna med lilla Maja och bara njuta...

Memories


System Of A Down - Aerials


Tegan and Sara - Walking With A Ghost


Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall

Struntade i Spotify idag och lyssnade istället på massa gamla låtar på I-tunes. Värsta nostalgitrippen.

Usch

Jag måste fixa mat.

Lovely Bones








Vogue Korea April 2010       www.knighttcat.com

I love it!


Gäsp



Jag har ganska tråkigt just nu haha, det kanske märks :P Jag borde plugga, men jag orkar inte/vill inte.

Ge mig sommar!






www.lookbook.nu

Nödvändigheter




Bra att ha.

Snabbtorkande topplack(testade det för första gången igår, it was awesome!)
Eyebrow fix från Hm; billigt och bra, men annars kan man bara ta lite hårvax och forma brynen så att de håller sig på plats.(jag har ju knappt några bryn men ändå...)
Ögonfransböjare från HM; bäst! Även om man inte har mascara på så ser man tusen gånger piggare/finare ut med lite böjda ögonfransar.
Suddgrej från Kicks; bra att sudda eyeliner och kajal med för sotiga ögon. I like.
Borste av lönnträ från Åhlens; min nya borste!

Jag är ju inte så mycket för svindyra grejer och produkter, så allt detta är billigt men bra :) Och som sagt, nödvändigt.


Two Door Cinema Club - Something Good Can Work



Min nya favoritlåt! Den är med i Fanta-reklamen :)

Nelly.com


Kelly Top från Jeane Blush 129kr


Flower Dress från Club L 199kr


Stripe Floral Dress från Rare Fashion 179kr


Kiss Lace Top från Only 259kr


Jersey Lace från Rare Fashion 349kr


Floral Cup Dress från Love 349kr


Square Pearl Dress från Club L 299kr

I want.


Shutter Island



Spontanbio igår kväll, mysigt värre :) Shutter Island blev det eftersom att bioutbudet annars sög... Jag tycker i alla fall att den var bra, ganska djup dock och lite småtrist där ett tag, men slutet var bra.

Nu sitter jag och dricker kaffe och har ont i magen/mår illa. Maja sover som en stock i mitt knä, lillgumman min.

150 år senare...






Äntligen! :D Jag lyckades fixa så att bilderna laddades upp på bloggen! Jag har nästan just kommit tillbaka från en tur på stan + en fika på NK med Kajsa, sjukt mysigt och trevligt :) Även om jag flamsade som en trött snorunge, men jag hoppas att jag inte var allt för jobbig hehe... Och jag köpte INGENTING!!! Inte en enda grej eller ett enda plagg :o Otroligt.

I alla fall, bilderna; den översta är från inventeringen av mina bikinis... Som ni ser är jag förtjust i löjliga färgglada mönster haha, jag tror jag hade mer "mogna" och stilrena bikinis när jag var 14-15. Den svarta med hjärtana på är en gammal favorit som håller på att tappa elasticiteten, så den måste jag nog slänga snart. Bild nr 2 är på Majas fina halsband och flexikoppel(mobilen fick också vara med på ett hörn), fint va? :) Nästa bild är en demonstration av min kreativitet; jag fick en mysko krukgrej av mamma, men har inga blommor kvar för alla dog :( Så den har tjänat som saftglas + tillbringare-ställ när det är filmtajm. Men nu fick jag en snilleblixt och ställde in den på toan och fyllde den med massa badrumsskit och vips så har jag smart(och lite snygg) förvaring :)

Och sista bilden är på finaste söt-Maja!!! :D Hopkurad till en liten boll bland täckena i sängen.

Bajs



Fan. Jag har precis lärt mig hur min kamera fungerar, tagit en bild, sparat den på datorn, och så går den inte att ladda upp! Nej, nu är jag ledsen....

Åh...

Nelly har så sjukt fina kläder inne nu... Jag längtar verkligen till sommaren, då man kan springa runt i tunnare kläder och slippa frysa ass'et av sig oavsett om det är natt eller dag. Jag vill ha fler kläder med blommönster, typ söta klänningar och kjolar... Suck.

Har försökt starta upp min digitalkamera, men det gick inte :( Installationsskivan ville inte funka, och inget poppade upp på datorn så jag vet inte vars jag ska klicka eller leta :/ Jag är sjukt oteknisk... Annars har jag inte gjort något vettigt idag, förutom att tvätta lite granna och tagit längre promenader med Maja. Jag har börjat använda hennes nya ljusrosa halsband med strass på, sjukt gulligt! :) Eftersom att hennes päls är svart så passar hon i typ alla färger. Haha vilken bimbo jag är som bloggar om vilka färger min hund passar i ;) I alla fall så har jag också börjat använda hennes nya rosa flexikoppel, smidigt och bra. Det fanns i andra färger men jag tyckte att det var coolast med rosa eftersom att jag är blond och Maja är en chihuahua. Haha. Nej nu ska jag fixa lite mat och mer kaffe på det!

Kommer snart...





Jag vann dessa snyggingar på Tradera för några dagar sedan, de är betalda och förhoppningsvis skickade så att de kommer snart! Jag har jagat just dessa ganska länge, älskar modellen med de annorlunda klumpiga klackarna och de övriga detaljerna :) Love them. Kommer från Din Sko för övrigt. Nu hoppas jag att de är i fint skick och att de är bekväma att gå i. Enda problemet är att jag blir så jävla lång i högklackat, och att det gör ont efter någon timme att springa omkring. Men jag har köpt såna där geléinlägg, typ Party Feet, som tydligen ska göra så att man slipper få ont. Hoppas det funkar :)

Inspiration









www.lookbook.nu

Sweet as hell.

Glad Påsk



Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig :)

Leopard + bikini



www.lookbook.nu

Vårigt




www.lookbook.nu

peek-a-boo





www.cartoonstyles.blogspot.com

Älska rött läppstift.

I'm Back



Nu är jag tillbaka, har varit med sötnosen hemma hos mamma, Eme och Bosse :) Mycket trevligt med massa prat, god mat, en liten skotertur i underbart väder och massor av gos med Lazy, Zero och Maja :) Eme och Maja följde med mig tillbaka så nu ska vi nog snart sova hela gänget :) Bara mys!