Vår




Älska blommigt :) Och platåsandaletter.

Billy Talent



Madeleine Bergström





Vem tror hon att hon är, den där Madeleine Bergström?

Ja, där fick ni lite bilder på mig haha, schnyggt. Det är ju roligt med en blogg som är full av bilder på andra m.m. :P Just nu är jag hemma hos mamma, Emelina och Bosse, vi ska snart äta något som luktar väldans gott ;) :)
Sen blir det jobb på Solhaga onsdag, torsdag, fredag, och jag är ledig i helgen!

Nej


Åh, jag antar att det är blogg.se som drygar sig eftersom att det inte går att ladda upp bilder. Annars så är det väl min fina dator... Lite synd dock, när jag väl tar bilder på mig själv och tänker lägga upp en eller två på bloggen, så fungerar det inte. Äh skit samma, en inspirationsbild fick jag åtminstone upp, enjoy :)

Nu ska jag snart ta bussen till Tobias, ha en trevlig måndagskväll folks!

The 50's




Blanco Jeans Spring 2011

Fredag







Ja, jag har inte så mycket att säga idag :P Kommer att jobba hela helgen. Förra helgen på lördag var jag ute på O'learys med Lisa, hennes polare Josefin, hennes roommate Johanna och Johannas klasskompisar Hanna och Malin :) Trevligt var det minnsan.

Ha en härlig helg allihopa! :)

Myspys


Haha så himla söta kattungar! :)

Igår så kom mamma och Bosse på besök ett litet tag, de tog med mig till ICA Maxi där vi shoppade loss lite grann :) Jag fick bl.a. 6 st jättefina kaffemuggar som ser lite ut som pappersmuggar med en vit bred kant längst upp, utan handtag :P De var blåvitrutigt mönstrade också, lite svårt att förklara :)

Sen fick jag skjuts hem till Tobias, vi gick och köpte pizza, och drack lite rödvin trots att jag inte gillar vin :P :) Sen badade vi och myste hela kvällen, riktigt välbehövligt kan jag säga eftersom att vi inte har träffat varandra på hela veckan :) Idag åkte vi ner på stan och käkade kinamat på Eurasia, göttans gott :) Och detta är alltså vad jag har gjort hitills i helgen :P Ikväll ska jag hem till Lisa och så blir det utgång med fler brudar, jag taggar!

made of this








Feel Good


Toploader - Dancing in the moonlight

Two Door Cinema Club - Something good can work
Gah, hittade ingen annan video, men sök på Spotify så får ni med introt också :P

The little things





Lookbook inspiration









One



Wildfox White Label

Oyster dec/jan 2010

Freja

Nastygal

Humor







Hemma hos mamma

Jag sov hos mamma och Bosse inatt, och nu blev det en natt till :) Imorgon blir det att sova på jobbet :/ Taggar inte det direkt. Igår firade jag pappa som fyllde 54 år, han fick böcker i present, vilket blev ganska bra tror jag :) Nu ska jag kolla på HM.com om det finns något som jag vill beställa :)

Seven



Igår hade vi en liten avskedstillställning på Marieberg för Simon som åkte tillbaka till Lund idag :) Så, musik(Nationalteatern äger!), massa snack, MASSA cider = trevlig kväll :) Dock så mådde jag inte så bra när vi kom hem till Tobias och har knappt sovit något inatt p.g.a. illamående... Haha ni vet känslan: "Jag ska aldrig mer dricka igen! Det är inte värt det!" Yeah, it sucks. Idag lyckades jag otroligt nog ta mig ner på stan för att köpa present åt min gode far som fyller år på måndag :) Vilken lättnad. Nu sitter jag hemma hos mig framför tvn och ska snart ringa några samtal och planera lite grejer.
Ha en fortsatt trevlig helg folks! :)

Dagens inspiration



Wildfox

Jeffrey Campbells "Lita"


Adriana Lima, den snyggaste av Victoria's Secrets änglarna enligt mig


Underbara Victoria's Secret-vingar


Marie Antoinette II








Lookbook











Madde-sen



Gott nytt år i efterskott! :D

Jag firade med Tobias och hans gäng hemma hos Sebastian, vi åt gott, drack gott och hann med lite buggande också :) Och smällde raketer, vid 12-slaget skrek jag: "Varför måste just min pojke/man skjuta raketer och dö?!" eller något liknande. Men trots en raket som Tobias vände upp och ner i snön p.g.a. att pinnen var för kort, så gick det bra, ingen dog och ingen fick kroppsdelar bortsprängda :P Puh :) Det var ett lyckat nyår tycker jag :)

Annars så har jag jobbat, umgåtts med sötungen, och idag har jag shoppat med Emelina(hon behövde massa nya saker + en morgonrock) och så har vi fikat på det där fiket i Up2-gallerian :) Hon kommer att sova över här inatt. Igår såg jag och Tobias Due Date på bio, helt okej, rolig och lättsam :) Precis lagom längd också eftersom att vi båda var trötta.

Ni får ursäkta dålig uppdatering, men jag orkar inte släpa med mig datorn överallt när jag jobbar eller är hos Tobias. Sen känner jag inte direkt någon stor blogglust heller :P Aja.