Orka?













Vad händer med blogg.se? Krångel all the fucking time. Helgen har präglats av magont och allmän trötthet. Tillbaka till verkligheten snart, med massa plugg, huvva. I lördags skulle jag egentligen ha hängt med några av mina brudar i klassen till Skellefteå, göra stan och se på hockey; Skellefteå vs Luleå... Men jag hoppas att flickebarnen hade roligt i alla fall, kändes kasst att inte kunna följa :/

Just nu dricker jag kaffe och funderar på att städa lite + diska bort. Ska leta efter en lite mindre termos på stan också i dagarna, så att jag slipper dra med mig min GIGANTISKA termos när jag har föreläsningar :P Jag mår lite illa nu för jag har käkat massa godis och lite Ben & Jerry's... Dagens I-landsproblem, lika bra att jag byter namn på bloggen till "Dagens I-landsproblem = bloggen där du kan få inspiration till dina dagliga gnällstunder!"

Shit Bitch You Is Fine!




What?

Vad fan är felet på blogg.se? Jag skrev värsta långa fina inlägget nu, sen gick det inte att publicera, det hamnade i utkast, men bara två meningar kom med av allt jag skrivit! :o fy fan

Critical Social Worker



Usch jag orkar verkligen inte blogga haha... Mycket plugg just nu och mycket framöver.

Klart å betalt!

Känner mig ganska nöjd just nu, har betalat av alla fakturor, hyran, kåravgiften, en kappa jag vunnit på Tradera...Plus att jag var skyldig mormor pengar sen innan jul. Skönt skönt, nu gäller det bara att hitta alla kurslitteratur som är dyr(snyft) och köpa den. Usch. Mina pengar försvinner! Måste ladda kontantkortet också... Har inte ringt någon på år och dagar... Idag kände jag mig värsta shoppingsugen, men jag ska försöka hålla mig i skinnet.

En annan bra sak som har hänt idag, eller ja egentligen två; jag har gjort bort mitt gamla seminarium och dessutom rensat i min garderob och fått bort typ 5 feta ICA-kassar med kläder! Och typ 8-10 par skor/sandaler som jag inte kan/vill ha längre... Frågan är vad jag ska göra med dem, hmmm. De är ju helt okej, men jag blev så less på dem. Orkar inte lägga upp på Tradera för att ingen kommer ändå buda, och om de gör det så orkar jag fan inte skicka grejjorna med Posten haha. Lat flicka oh ja. Nej nu ska jag kila och hämta ut mitt HM-paket, hoppas det finns kvar på kiosken :o Måste handla mat idag också... Dagens I-landsproblem. Jag är i alla fall glad att jag KAN handla mat.

And if they don't dance...



Tillägnat en viss pojke, jag vill att du ska vara glad kisse.

Kaffe(i termos)



Usch jag orkar typ inte blogga längre... :P Fast förmodligen så gör det ingenting haha.
Idag har jag varit duktig, steg upp vid 6 (galet, jag vet), gick ut med Maja, åt lite frukost, bryggde ordentligt med kaffe, som jag hällde i min gigantiska termos för att ta med till skolan. Packade ihop mina skolsaker och tog bussen till Universitetet, började 8. Föreläsning till 12, och jag köpte inget fika alls under hela tiden! :) Dagens stora bedrift säger jag, annars går det ju typ minst 50 kr/dag haha, mer om man har många raster att dricka kaffe på. Ajja, imorgon har jag föreläsning och sen seminarium(vi kommer vara typ 3 pers som ska diskutera en bok) som jag missade förra terminen... Det går lite framåt, jippie.

Some Pounds...



Haha vilken söt liten tjockisvalp! :) Men det är så de ska vara, välgödda så att de kan växa sig stora och starka :P
Ikväll har jag gjort absolut nada, vilket i och för sig är väldigt skönt, den nya kursen har ju som inte riktigt dragit igång på allvar än. Men men, snart gäller det att skaffa all litteratur(åh vad snälla lärarna är som INTE tänker berätta vilka kapitel/sidor man ska läsa på, tack tack, hela mitt studiebidrag kommer gå till att köpa alla böcker) och börja läsa. I have to :( Många seminarium och mycket annat skit kommer på det här momentet, men, det verkar åtminstone intressant :P

Yesterday...all my troubles seemed so far away



God kväll! :) Igår hade klassen tentafest minnsan, mycket trevligt! Kvällen började hemma hos Sofia i hennes stora myslägenhet, vi var ett gäng med brudar som hade miniförfest innan vi sen drog vidare till Maria och Anna där det var FET tentafest! :) Riktigt kul, och vi började ju festen ganska tidigt så man hann med mycket :) Vid 22-tiden någon gång drog dock alla därifrån för att vi skulle ut, och jag och ett gäng tog bussen till NH :) Mycket dans, snack och allmänna trevligheter, tack tack alla som gjorde min kväll! :) Idag är mina kläder fulla av Bailey's, men det var ju gott att dricka också så klart :P Nu ska jag ut med Maja och sen städa upp lite här, det ser sjukt stökigt ut.

I love coffee!






Min nya supersnygga kaffeburk! :) Ett av många fynd efter en runda på stan med Elisabeth :) Jag är sjukt nöjd. Tack tack Lisa, det var mycket trevligt! :) Idag har vi haft seminarium om funktionshinder och äldre, ganska intressant :P Och det fick avsluta vår fina hösttermin, nu väntar vårterminen runt hörnet, försöker verkligen peppa mig själv. Nej nu ska jag brygga lite kaffe och kanske käka något. Japp, så får det bli.

Signs of disrespect



Vet ni vad? Maja gillar inte ostkrokar. Hon gjorde det förut, men inte idag. Intressant information. Ikväll har jag ätit ostkrokar och blodapelsiner till middag, druckit lite väl mycket kaffe(trots att det är kväll) och nördat på facebook. Jag ska hinna med att läsa lite inför morgondagens seminarium och att duscha. God I'm tired. Och NCIS går just nu på tv också, fan... Vad det gäller Majas varma kläder så är mitt sista hopp att hon ska gilla dödskalletröjan, och vilja ha den på sig under kalla vinterpromenader. Snart ger jag seriöst upp :P Har slösat en hel del pengar på att köpa de där jackorna till henne, också vill hon inte ens röra sig i dem. Suck.

Åh vad skönt det ska bli med helg imorgon!!! Fast det innebär ju att jag kommer att vända på dygnet igen, och det suger ju. Haha usch vad jag klagar idag. Jag måste fokusera på plugget och på bra saker. Nä nu är det dags att rycka upp sig, lite plugg och mycket dusch väntar! Ciao!

xo xo/ madde

Till Maja!








Hur snygg var inte denna då? ;) Majas andra vinterjacka, utan ärmar som ni kan se, jag hoppas hon tycker att det är behagligare att röra sig i den här :) Skola idag, seminarium imorgon. Fick hämtning av familjen efter skolan, vi drog och handlade, hämtade ut Nelly-paket och sen hem till mig :) De stannade inte så länge, men jag hann i alla fall visa dem Majas nya kläder och ge mamma hennes nya skor :) Nu ska jag dricka kaffe, har inte druckit en enda kopp idag :o Så jag är lite i zombiestadium just nu... Senare ikväll blir det lite plugg inför seminariumet, kul kul.

Zack & Zoey Arctic Parka



En bild på Majas nya vinterjacka! :) Beställde hem den från www.doggie.se, de hade rea hehe :) Idag testade vi den för första gången utomhus, och Maja gillade den inte :P Jag skrattade seriöst ihjäl mig, hon ville verkligen inte röra på sig med den på. Jag fick släpa henne i kopplet, men till slut tog jag av den och då sprang hon omkring och kissade som vanligt. Jag gissar att hon tycker att ärmarna är obehagliga. Men men, får försöka vänja henne vid att ha den, jag tror säkert hon uppskattar den när det blir typ 20 minus ute.

AFV



Det ska ju tydligen vara nyttigt att skratta minst en halvtimme varje dag, så min rekommendation är att titta på AFV :) Jag skrattar i alla fall, men jag har ju i och för sig ganska kass humor ibland.

Brick By Boring Brick


HM




Nej nu har jag beställt från HM igen...Illa illa, men jag kunde inte låta bli, de har ju så snygga vårkläder nu! :) Majas vinterjacka har i alla fall kommit och den passade, jag kanske slänger upp någon bild på den sen :P
Imorgon är det tenta, huvva... :(
Nu ska jag springa och handla lite mat.


Sexy Bitch



Min vanliga svarta mössa är i tvätten. Då tar jag på mig min super-duper-snygga specialmössa! Med den på huvudet känns allt så bra och lätt.

Jag längtar


www.lookbook.nu

Jag längtar. Till bättre tider.

Jag längtar till att/tills:
  • Ljuset stannar kvar längre än till kl 16 på dagarna, så man slipper känna att man sover bort dagarna
  • Jag klarat alla tentor/uppgifter/seminarium/redovisningar/utvecklingssamtal
  • Jag flyttar till något större, men inte så mycket dyrare
  • Jag överhuvudtaget får ordning på mitt liv
  • Jag får sälja av minst hälften av mina skor på någon loppisdag eller något(för då kan jag köpa nya skor)
  • Loke hittar hem
  • Majas vinterjacka kommer med Posten
  • Folk runtomkring mig blir lyckliga
Jag måste börja tänka positivt. Blir så jävla orkeslös annars.

Gött

Matvanorna och rutinerna är tip-top. Skärgårdssill och gurka + tomat kl 22:53 på kvällen. Stabilt.

Glitter





Jag älskar det rosa håret :)







Källa: lookbook.nu

Jag har inte snöat in på paljetter, don't worry. Men det kan vara ganska snyggt tycker jag i alla fall.

Firing the pappa



Idag har jag spenderat dagen hemma hos far min, firade hans födelsedag tillsammans med en del av familjen :) Mycket trevligt, god mat, god tårta(som jag köpt själv haha) och gott kokkaffe :) Han fick förutom sina julklappar även whiskeyfudge av mig, vilket han trodde var whiskey först eftersom att burken såg ut så :P Men men, bara fudge, än så länge :P Jag och Emelina ritade en teckning till hans ära också :) Maja ville slakta både Jimmie och pappa, speciellt Jimmie, han var otroligt kaxig och läskig tydligen. Och jag fick även träffa Lazy och hundvalparna, tre stycken söta, fluffiga, gnälliga och bitiga små sötbollar :D Hur fina om helst, de kissade på allt tidningspapper och pussade mig på munnen :) Loke träffade jag inte, han har sprungit bort i skogen stackarn :( Hoppas de hittar honom snart...

Nu är jag och Maja hemma, hon sover, helt utmattad efter alla intryck och efter att ha skällt på Jimmie hela dagen. Jag är också utmattad, men jag måste plugga... Ska brygga kaffe nu i alla fall, sen får jag se hur mycket jag orkar.

Oompa Loompa


Bild: www.chic.se

Haha, hur snygga är inte Katy Perrys naglar med oompa-loompier? :)

Break Your Heart


No



Jag sitter och dricker glögg medans Maja ligger under bordet och sover på en hög av mina kläder :) Inte många dagar kvar till tentan, det känns inte bra. Men, vad kan man göra annat än sitt bästa och hoppas att det går vägen.

För att muntra upp mig själv har jag kollat på hundgrejer :)

www.smalltobig.se
www.lechien.se
www.doggie.se
www.finahund.se
www.divinedog.se
www.dogglas.se
www.beautydog.se
www.hundskafferiet.se

Jag har främst letat efter en varm vinterjacka till lilla Maja :) Hittade en röd som jag hoppas kommer passa på lillflickan.

Nu jävlar!





Nu jävlar! Jag har kollat runt lite på Tradera och bestämde mig för att köpa något nyttigt den här gången, istället för en massa skor :P Så, jag ska lära Majsan att ha på sig kläder! :D It's going to be great. Nu har jag vunnit hem dessa, hur cool är inte den stickade döskalletröjan?! ;) Haha, hoppas de passar bara. Och att Maja vågar röra sig i dem. Nu ska jag leta efter ett par fleecesockar/skor som min grannes dotter har köpt till sin chihuahua Bastian :) Också en ordentlig vinterkappa/ett ordentligt vintertäcke(tror inte Maja gillar att ha ärmar på kläder, detso mer fri rörlighet desto bättre). I och med att min lilla bebis kan leva i upp till 19 år så är det lika bra att lära henne att ha kläder, för jag kan inte gå runt och bära på henne i kylan hela tiden. Lillstackarn.

Jones & Jones Open Back Floral Dress





Min nya klänning från Nelly! :) Ganska väldigt kort, men jag är nöjd :) Lite annorlunda och ganska söt.

Usch vad trött jag är. Jag har vänt på dygnet totalt, inte bra. Måste plugga, tenta snart...

Punkdrömmar



La upp den på förra bloggen också, men var tvungen att lägga upp den igen.

I don't wanna know


Ignorance



Ignorance is your new best friend

The Darkside



Goder morgon. Dagens höjdpunkt är att jag ska brygga min första kanna kaffe i min kaffebryggare jag fick i julklapp :) It will be great. Dagens lågpunkt(?) är att idag måste jag börja plugga. Jag har typ gett upp, sorgligt nog.

Numb


Nelly



Mitt paket från Nelly kom idag som sagt! :) Alltid lika roligt när man halvt glömt bort vad man beställt :P I alla fall, jag har köpt mina två första klänningar/toppar med markerade axlar :) Vet inte riktigt om det är fint eller inte på just mig, men jag tycker de satt helt okej :P

Ännu en snygg klänning, men den var för kort :/

Good Girls Go Bad



Haha också har de med Leighton Meester :)
I alla fall, my current obsession; Cobra Starship!

All I've Waited For



Nej vet ni vad. Jag måste ta tag i plugget nu. Men först ;) ska jag nog hämta ett paket från Nelly på ICA Kvantum. Det kommer bli askallt att gå. Och Maja kan jag inte ta med mig, hon lär antingen frysa ihjäl, bli uppäten eller kidnappad. Jag tänker alltid det värsta haha :P
Idag ska jag starta min kaffebryggare har jag också planerat. Köpte filter idag så. Fick mitt paket från HM idag också, har köpt en svart tubklänning till mamma, men den kan vara för stor för henne i och med att hon är så liten :/ Två paket från Tradera med Posten idag också. Fan vad mycket paket! En mascara och en massa läppgrejjer. Kul kul. Det är såna här dagar jag riktigt inser hur shoppingberoende jag är.

Nej nu, ut i kylan!

Nej



Jag orkar inte! Jag vill inte plugga. Fy.

Makes Your Butt Look Big



Jag mår lite illa idag. Mådde desto mer illa igår. Pluggångesten har dessutom börjat komma krypande... :( Jag vill inte.

All Time Low - Weightless



I'd rather be watching Fall Out Boy


Bra för älgarna, dåligt för dig.



Jag kan verkligen inte sluta med Tradera :P Kan inte. Haha. Dagens I-landsproblem. Jag bara köper och köper, egentligen skulle jag typ inte behöva shoppa smycken/smink/skor/kläder på flera år. Jag behöver inte mer grejjor haha. Illa illa. Nu har jag i alla fall budat hem lite ögonskuggor, ganska fina, fick dem i brevlådan för någon dag sedan :) Jag har ju som vetat att lila nyanser passar bra till och framhäver gröna ögon, men jag har inte haft någon lila ögonskugga jag velat använda direkt. Så nu ska jag köra på med dessa :) Kanske ger den med cremeögonskuggor till mamma, hon har ju också gröna ögon. Får se :)

Jag kan!Eller kan jag?


Whatcha Say



Åh jag älskar låten han har samplat! David hade ju en liten OC-period för några år sedan, och låten "Hide and Seek" med Imogen Heap var med där, så han började lyssna på den och jag med :) Sjukt bra! Jättefin.

Haha

Haha. Jag kom på att jag lärde mig att lägga in flera bilder i samma inlägg igår, tack Lisa för den nya kunskapen! ;)

Ett gott nytt år!

 



Ja gott folk, nu är alltså 2010 här. Vad ska man säga. 2009 har varit ett trevligt år, men jag hoppas att 2010 blir ännu trevligare :) Igår firade jag nyårsafton tillsammans med Lisa :) Vi tog en taxi ner på stan och kom precis lagom till fyrverkerierna :) Nere på stan träffade vi på lite gamm-NSare, mycket trevligt :) Vi träffade också på en av hennes jobbarkompisar, sen drog vi på Rex och festade :) Sen taxi hem, var uppe lite väl länge, sov liiite för länge och nu håller vi på att återhämta oss :P Hoppas alla hade det trevligt igår, och GOTT NYTT ÅR!!! :D Lite sent kanske.