Sommarinspiration





www.lookbook.nu

Bra musik







Lördag

Igår åkte jag till Lisas nya lägenhet och firade henne med ett gäng andra brudar, det var trevligt :) Superfin lägenhet också! :D Ljus och fin :) Kvällen mynnade i alla fall ut i utgång på Rex, inte så mycket folk men vi hade kul ändå ;) Sov hos baby inatt, och shoppade med hans mamma lite idag :)

Nu har jag ganska nyss sett Irene Huss - Nattrond och käkat sallad och skaldjurssoppa :)
Ikväll lyssnar jag på:
  • Familjen - Det var jag
  • Tove Styrke - High and low
  • The Kooks - Always where I need to be
  • Bloc Party - Signs
  • John ME - Love is my drug
  • Röyksopp - The girl and the robot
Det är helt sjukt hur man kan förknippa låtar med minnen, känslor, stämningar... Bloc Party - Signs är fin tycker jag, dock sköljer dåliga minnen över mig och jag blir ledsen när jag hör den.

Och så denna korta lite vemodiga godbit(finns tydligen inte en längre version än 45 sekunder, den var specialgjord till Teliareklamen, detta är en förlängning): Mattias Tegner - I love you


I efterskott



Igår fyllde världens bästa Elisabeth år, grattis! :D

lookbook

















Traderafreak


Ceriserosa klänning från HM

Svart draperad klänning från Ellos

Kjol i läderimitation från HM

One shoulder dress från Nelly. Den här hade jag tänkt lägga ut 249kr på och beställa från Nelly, men hittade den billigt på Tradera :)

Ja, ni vet att jag och Tradera är polare, we go way back ;) Jag har ju som perioder då jag är inne och hittar mycket, men sen lugnar jag ner mig ett tag. Det har varit en aktiv period nu på senaste tiden... Tihi :) Allt detta kommer i alla fall passa finfint i sommar!

Finbesök


Nu har jag sovit över hos mor i två dagar, mycket trevligt med krocketspel(jag sög verkligen haha), yatzy, vänd-tia, hundgosning, promenader, maskinsamling till Emes trädgårdsland, god mat m.m. :) Emelina följde med mig hem idag, vi har varit på stan och shoppat lite grann, annars tagit det lugnt idag :) Imorgon tar hon bussen tidigt till Vindeln eftersom att hon har skola stackarn. Och så har vi köpt Hello Kittyglassar! Och Trasselpyssel till Eme :) Haha I'm so excited! ;)

Jeans




Jeansshorts och bara ben = supersnygg sommarkombo! :)

Right meow




Jag förstår inte vad felet är på min dator. Firefox kraschar heeeeela tiden, och det går inte att "återställa sessionen". Annars hade jag bloggat mer idag.

Nu kommer jag att jobba natt hela helgen och alltså befinna mig i Vindeln ända tills på måndag. Det känns jobbigt för jag blir så isolerad när jag jobbar, spenderar så mycket tid på jobbet. Den här månaden jobbar jag dock väldigt lite, men det känns inte heller bra för då kommer lönen vara jätteliten... Haha vilka problem jag har. Idag är jag deppig, men jag hoppas det vänder.

Ha en trevlig helg allihopa!

Igår

Igår drog jag och Lisa ner på stan och shoppade, käkade och fikade :) Mycket trevligt, tack så mycket! Jag köpte lite grejer, bl.a. en gul bikini(totalt spontanköp några minuter efter att HM hade stängt). Jag behöver egentligen inte någon fler bikini, men 49:50kr per del är ju så billigt ;) Måste dock jobba lite på brännan innan jag kan ha den tror jag :P

Lookbook







www.lookbook.nu

Morgonstund har guld i...

Uppe med tuppen! :) Haha oj nu är ju klockan ändå över 9, men, jag VAR uppe med tuppen i alla fall :P Är tvungen att vara det varje dag jag sover hos Tobias då han ska till jobbet och jag ska tillbaka till mig.

Idag planerar jag att:
  • det ska ske ett pappersöverlämnande som är viktigt
  • ta en promenad ner till älven(3:e dagen i rad nu, skönt att vara ute i solen)
  • eventuellt vara social
  • laga ordentlig mat
  • kanske städa? men det är ju så jobbigt!
Inte så fullspäckat schema alltså ;) Jag får dåligt samvete när jag är ledig, men det är grymt härligt att hinna vara hemma längre stunder och "bo in sig" lite. Annars är jag ju bara ute och flänger hela tiden.

Skrev jag att mamma, Eme och Bosse hälsade på i förrgår? Emelina tog sina sista allergisprutor! Grattis till henne! :D Som hon själv sa; nu kan hon vara nära katter, förut kunde hon inte ens vara nära någon som hade katt hemma. Helt otroligt att det finns sån hjälp att få, allergi är ju så besvärligt. Sen tog jag och Eme varsin glass i den underbara vårsolen, årets första uteglass för mig! :) Vi grejade på lite här hemma, käkade skräpmat och gjorde konst utomhus :) En trevlig dag :)

Igår lockade jag mitt hår. Detta sker ungefär en gång per år. Det blev inte så bra, och det skyller jag på mina dåliga stylingskills och på den gamla locktången :P Först såg det lite 70's Farrah Fawcett Charlie's änglar-aktigt ut :) Sen blev det mer typ Marilyn Monroe/beauty pageant-aktigt haha :P Mitt hår är alldeles för kort för att lockas just nu.

Diverse

















Bra musik





Inspiration








www.lookbook.nu

Hemma idag







Trots fint väder så har jag inte varit utomhus än! Skandal! Bar ut sopor en sväng och kände riktig sommarhetta vid min husvägg, men det var flera timmar sedan så det kanske är kallt nu? Haha man får ju dåligt samvete av att sitta inomhus :P Idag har jag tvättat, rensat ut från mina skåp(men jag gav upp när jag kom till anteckningsblock från gymnasiet...tråkigt att titta igenom och samtidigt inte lätt att bara kasta allt på en gång), blivit hög av rökelse, varit fascinerad av katter utanför fönstret, ätit god wok och druckit gott te... Samt ätit mysko blåbär :) Det känns skönt att rensa ut lite grejor, jag har sparat så otroligt mycket genom åren. Lite ångestfyllt dock, minnena hopar sig... I alla fall, om någon skulle ha varit med mig nu under rensningen skulle de ha insett att jag är knäppare än vad man kan tro. Jag har insett en sak också; fan vad roligt jag haft egentligen! :)

EMBRACE CHANGE


Det händer roliga saker just nu som jag inte tänker avslöja här på bloggen än :) I alla fall, jag är taggad på livet och känner vårkänslorna spira!

Helgen:
Jag jobbade natt förra veckan så i helgen har jag mått dåligt :( Illamående, utmattning, ont i hela kroppen, frossa... Och något som är väldigt olikt mig; jag kunde inte äta. Jag åt väldigt lite både fredag, lördag och halva söndagen, men söndagkväll så släppte det och jag fick i mig en normal portion middag. Sjukt god middag också, grillat med ugnsstekta grönsaker/potatis. Mmmm... :)

Tisdag 2011-05-03

Igår hade jag en skön hemmadag :) Första gången på länge kändes det som. På eftermiddagen hann jag och Lisa med lite shopping och käkade på stan :) Sen drog jag hem till Tobias och mysade :)

Idag måste jag prioritera att sova... Jobbar natt tre nätter i rad nu. Men det ska nog gå vägen :)

Btw, jag hatar att de har mixtrat med alla busslinjer nu! Fy vad jobbigt. Nu går det bara en enda buss till Tobias, och i sommar kommer den att gå 2 gånger i timmen. Det suger.

Musik nu på morgonkvisten;


Humor










Lookbook.nu







Valborg

I helgen har jag jobbat :P På fredagen firade vi Tobias storebror, och i lördags så blev det Valborgsfirande hemma hos Emmy och Magnus :) Mycket roligt, även om jag inte hann vara där så länge. Jag har inte mått så bra i helgen, hade hjärtklappning i lördags i över tre timmar... Men nu mår jag bättre. Idag ska jag vara hemma och mysa, fixa med hemma grejer m.m. :)