Spring


Nyklippt!




För er som har missat det; yes, jag är blond igen :) Det tog tid, pengar och slet på håret, but I finally made it!
Igår gick jag till Salong no:44 och spontanklippte mig :) Det blev mycket kortare, väldigt uppklippt, med en ordentlig lugg :) Jag är lite skeptisk till det, men det är ändå enormt skönt att slippa känna att håret är som Svinto :P Kanske inte bästa bilderna, nyvaken, osminkad och ofixat hår, men nu ser ni lite av frillan i alla fall ;)

I helgen som var jobbade jag, åkte hem till Tobias och myste fredag + lördag förmiddag :) Lördagkväll åkte jag till Umeå där en av Tobias jobbarkompisar styrde hemmafest, och det hann bli en liten utgång också på Rex. Mycket trevligt, ganska lagom lång kväll eftersom att jag skulle jobba söndag :) Igår bara mys med Tobias och idag ska jag åka till Vindeln för nattjobb i tre dagar framöver. Usch vad jag deppar över sommaren just nu. Jag kommer inte vara ledig alls misstänker jag. Kanske högst tre dagar efter varandra, annars bara ledig strödagar. Money money money.

Fascinerande...

Kan ni gissa vad jag gör idag? Jo, jag jobbar! Wihoo så kul jag har det ;) Nämen en bra dag har det varit i alla fall, än så länge. Jobbar hela helgen vilket inte är det roligaste. 14-20 både lördag och söndag, och det går så dåligt med bussar till Vindeln på förmiddagarna så att jag får ta en buss 7 imorgon, och en kl 9 på söndag. Men jag tar mig hem till Umeå på kvällarna i alla fall.

Ha en awesome helg allihopa! :)

Inspiration





Virkad klänning och lädershorts. Jag blir gaaanska så sugen på att införskaffa det själv :P

HM









Jag har fått hem lite vårkläder från HM :)

Lookbook.nu



Jag är ganska så sugen på ett plagg med "rymdmönster" haha, ni förstår vad jag menar :P


Jobb

Ja ni kan ju gissa vad jag gjort igår och idag :P Sov över två nätter hos mamma också, det var mysigt :) Och lill-Maja terroriserade mig på min sovmorgon igår :)

Åh jag har sån jobbångest... Jag vill ju jobba så mycket som möjligt, men samtidigt kan man inte jobba jobba jobba, då blir man bara sur och trött. Got to have some recreation ibland.

Helgen som var

I fredags jobbade jag till 20:30, tog bussen till Umeå och gick ut på Allstars med Lisa, mycket roligt men med en del äckliga drinkar haha ;) På lördag mysade jag med Tobias och på kvällen förfestade vi med några av hans arbetskompisar. Sen drog vi till O'lles. Och nu igår så spontanhakade jag på mormor till Skellefteå för att fira min kusin Marcus som fyllde 20 år :) Grattis till honom! Han och hans tjej har en jättefin lägenhet i Sjungande Dalen(hur fint namn på stadsdel?!) som inspirerade mig väldigt mycket när det gäller inredning. Stilrent svart och vitt med fina detaljer som cupcakeaskar :) Me like. Det blev i alla fall en heldag i Ske-å med shopping, kinamat, tårta, lek med deras lilla kattunge Elsa som var hur busig som helst, umgås med moster Carola, hennes man Leif, mormor, kusin Marcus och Camilla, och bara mys :) Jag borde verkligen träffa släkten oftare. Idag åker jag hem till mamma och sne blir det jobb i veckan. Hejs svejs!

Monsoon










Lily Donaldson

Lookbook.nu







Lite inspiration.

Onsdag


Jag älskar när Coop har halva priset på frukt och grönt! :) Skulle ha handlat mer av det igår känner jag nu. Smaskar vindruvor allt vad jag kan :P

Igår rensade jag bland mina skor, så nu blir jag förhoppningsvis av med ca 10 par... Mitt på dagen så kom mamma till stan så vi tog en snabb shoppingrunda :) Och en supersnabb fika. Jag köpte ett par skor och ett paraply med tatueringsmotiv till Emelina, jag hoppas hon gillar dem :) Och till mig själv blev det ett par mörkblå enkla vardagsjeans, ett par svarta paljettballerinas(för 49kr på Skopunkten) och ett par boots med spännen och kedjor på :) Jag är helnöjd, jag vet ju att detta kommer att användas flitigt, speciellt ballerinaskorna nu i vår :) Tyvärr inga bilder på fynden, måste fixa min kamera där batteriet laddar ur efter 10 bilder...

Idag åker jag till Vindeln för jobb, sover hos mamma inatt, jobbar dag imorgon och efter det ledig! Har jobbat hur mycket helg som helst på senaste tiden och det kommer blir mer framöver, så skönt med åtminstone en helg ledig.

Love Will Tear Us Apart

Joy Division

Jag experimenterar lite. Jag vet ju inte hur man gör länkar i bloggen, i en text m.m. Men, nu kanske jag vet :P I alla fall, om det fungerar, bra låt.

Dawgs











Bra humor :)

Longing for spring











Tradera


Tubklänning från Only

Pennkjol från Weekday

Klänning från Rare Fashion/Nelly (Hihi jag är allt en härmapa, men den är ju så snygg!)

Jag har ju faktiskt lugnat ner mig när det gäller Tradera :P Men ibland kikar jag in och hittar fina fynd som jag vill ha :) Måste bara akta mig så att det inte går över styr haha ;) Också är jag ju så sällan hemma och har tillgång till internetbanken/datorn vilket leder till att jag ibland är för sen med betalningarna, och det kan skada mitt finfina traderaomdöme! Så talar en äkta Traderafantast...

Igår rensade jag lite i garderoben, blir seriöst stressad när jag har massa kläder som aldrig används eller som jag inte tycker om 100%. Då ger jag heller bort dem, eller donerar till typ Myrornas. Mamma får ta emot mycket, jag tror hon ger mycket till Emelina också :) Men det är bara bra. I alla fall, fick ihop 2 kassar som ska bort från mitt bo :) Jag är nöjd, speciellt över mer plats i min överfyllda garderob, kommer troligtvis shoppa en hel del nu till våren/sommaren ;) Imorse upptäckte jag att mina gummistövlar med spännen som jag kutat runt med i vinter har gått sönder! Ena skon är uppfläkt i sidan! Och tro det eller ej, men jag "har inga andra" skor som passar till vädret och situationen... Säger flickan med typ 50-60 par skor. Jag orkar inte halka omkring i högklackat nu när det är så isigt. Men det vore snyggt.

Finally


Jobbat hela helgen, och sovit hemma hos mor fredag och lördag :) Jobbigt med jobb, men roligt att mysa, umgås, köra skoter med Eme, busa med vovvarna, ha Maja snarkandes tätt tryckt mot mig på natten... Igår kom jag hem och det första jag gjorde var att ta en välbehövlig fikaträff med Lisa på Wayne's :) Tack för det. Sov hos Tobias inatt och nu är jag hemma för första gången(flera timmar på raken) på lääänge. Måste tvätta, städa, och bara "bo" lite grann, saknar min lilla kryp-in. Just nu dricker jag grönt te och datanördar. Duschade i 2 timmar också. Det är i alla fall skönt att vara hemma.

Be cool stay in school

Ja, man kanske skulle ta upp studierna någon gång innan man fyller 50? Men visst är det bra att jobba också. Jag är så skoltrött att jag får kväljningar när jag tittar på mina skolböcker. Då är det illa.

Rå firre

Veckan har hitills bjudit på myspys, men nu i helgen blir det jobb. I tisdags käkade jag och Tobias + några till på Pipes, riktigt gott och trevligt var det :) Sen under onsdagen drog jag och Tobias ner på stan, käkade sushi(första gången för Tobias, och han gillade det skarpt ;) ), fikade på Costas och tog en sväng in på några affärer. Otroligt nog köpte jag inget. Igår blev det än en gång sushi, jag åkte ner på stan enkom för att köpa till oss :) Lite sjukt ändå. Varsin "Kockens Special" blev det med 17(!!) bitar sushi var :) Och efter det mådde jag lite illa, men lätt värt det ;) Emelina kom på besök och vi gick på stan och fikade, hann träffa mamma snabbt eftersom att hon och Bosse gjorde ärenden i stan, och sen fick jag skjuts av Thommie till Tobias igen :) Kl 20 blev det bowling med Lisa, Karin, Johanna och deras kompisar eftersom att Karin fyllt år, sjukt kul! :) Jag suger på att bowla, men roligt är det :) Lisa skjutsade mig till bussen på kvällen och idag jobbar jag.

Rörigt inlägg kanske, jag har svårt att koncentrera mig just nu. Mår lite sådär.

Ha en bra helg allihopa!

Hårigt

Mitt hår mår inte bra. Jag hade ju brunt där i några veckor, men sen gav jag mig på att färga håret blont igen. Och det blev, orange... Jag försökte med blekning/blondering, avfärgning och vanlig permanent hårfärg men det orangea ville inte försvinna. Tydligen så är mitt hår så slitet att pigmenten i hårfärgen inte fäster. Jag prövade då att färga ljust askblond, och voilá, jag är nu grågrönhårig. Men, bättre det är orange tycker jag. Nu ska jag testa att färga blont ovanpå det här, så, önska mig lycka till!

All That Remains


Ibland hatar jag Youtube. Nej förresten, hela tiden. Man hittar aldrig det man vill hitta. Bara massa "leave Britney alone!"-skit. Och när man väl hittar, så finns inbäddningskoden inte tillgänglig.

Och nog fan finns de på Spotify.

36 Crazyfists - Bloodwork
Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall (supernostalgi)
System of a Down - Aerials
Strata - Piece By Piece