Hem!

Ikväll åker jag hem när jag jobbat klart! Wihooo! :D

Working 7-21

What a way to make a living. Helvete vad jag klagar :) Idag har det skett ett mirakel; jag pluggade lite! Halleluja! Hoppas att fler mirakel kommer att ske i sommar så att jag är klar till hösten med allt jag hamnat efter i...

Jobba...

Jobbar delad tur idag, vilket innebär att jag har några timmars tid att slå ihjäl nu mitt på dagen :P Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Solen skiner, kanske ska lägga mig och schteeka lite. Får se :)

På onsdag nästa vecka fyller sötaste lillsyrran Emelina 11 år! Helt galet vad stor hon är! :) Gud, jag låter som en gammal moster som nyper barnen i kinderna och har whiskyandedräkt ;) Jag ska försöka ta mig till stan må-tis och kika på presenter. Jag är lite knäpp när det gäller presentinhandling, det blir ofta tusen mindre saker istället för en stor. Men det kan ju vara roligt tänker jag ändå :P Hon har önskat sig läppglans och ett mjukisdjur från mig, hon har olika önskelistor för olika personer, på så vis försäkrar hon sig om att få det hon vill ha :) Smart flicka ;)

Allt och inget

Jag har jobbat må-tis-ons, var ledig torsdag och myste med gullungen, och nu jobbar jag fre-lör-sön. Och jag är SJUKT partysugen. Illa säger jag bara. Jobbar 85% nu hela månaden ut + i augusti, så jag undrar också; hur tusan ska det gå med mina omtentor? Klantigt att ens få omtentor. Usch, mår illa när jag tänker på det. Kanske inte borde sitta och blogga nu, men är så trött så jag orkar inget annat. Ska lägga mig snart.

Hoppas att alla njuter av sommaren och att de som är lediga tar till vara på tiden! :)

MINKPINK






Söt men cool stil, me like :)

Trött

Har jobbat som en galning. Maja fick stanna hemma hos mamma. Gud vad låg min energinivå är just nu.

Tip Top


När jag såg den här bilden fattade jag först inte vad som var roligt... Haha, men sen skrattade jag i 10 minuter oavbrutet ;) Bra humor

Going shopping = awesome.

Fuck! Älska Nintendo 64 :)

JOBBA JOBBA JOBBA

Har en så kallad "delad tur" idag, vilket innebär att jag jobbar 7-11:30 först, och är ledig några timmar för att sedan jobba 15:30-21. Wihooo. Men det blir mycket pengar i alla fall :) Och så farligt är det faktiskt inte.

Jag har haft Maja med mig både igår och idag, hon har underhållit de gamla lite grann ;) Fast jag är lite orolig att hon ska bita dem ifall de kommer för nära... Jag önskar att hon hade varit mer social och inte så rädd, för då hade hon kunnat gosa med alla. Det är verkligen uppskattat att få träffa hundar, det blir som lite action i vardagen för de äldre :) Men nu får Maja bra socialträning. Min jobbarkompis tog upp henne i famnen och så fick hon ligga där på rygg och bli klappad, helt förskräckt haha. Han har ju haft många hundar själv så han vet att det bästa för Maja är att man inte bryr sig om hennes attacker, utan visar vem som är bossen. Haha hon var helt utmattad igår när vi gick och la oss, efter att ha blivit klappad av honom. Oj oj oj säger jag bara.

Nu ska jag käka lite, sen ut med Majsan på en lite längre promenad. Kanske hinner vi vila lite mer innan nästa jobbpass. Vi måste ju i alla fall njuta lite av det fina vädret här i Vindeln :)

www.kitsch.se!

Check it out! Om man gillar annorlunda inredningsprylar, köksredskap, tavlor och roliga presenter, så är www.kitsch.se en sida att kika på :) De har allt möjligt, fast mycket är lite småfult men retro :P Jag blir sugen på att beställa ändå...



Heltäckande kakeldekor med namnet "Madeleine", snitsigt va? ;) 119kr/6 st

Rosa vattenpipa, 295kr

Cupcake-tandtråd, 65kr :)
Hudvårdskit "Cute as hell" , 229kr, perfekt som present :)

Och mycket mer!

If you'd only once just let me, only just one time






ACNE "Admire", finns även i koboltblått. Skitsnygga!

Kat Von D

Bild: www.fashionfever.se, bikini med volanger från KappAhl. Jag vill ha. NU.

Vagabond spring/summer 2010









Parisiskt chic, I love it.

All You Need, Almost...


Veet Suprem Essence Cold Wax Strips och Veet Bikini Kit, 99 respektive 85kr


Diamond Dust Pedicure från Ms Pedicure, 79kr + Mavala minilack "Madrid" 45kr


Hawaiian Tropic Sun Lotion spf 10, 85kr och Hawaiian Tropic Aftersun Moisturiser, 75kr
Allt från Nelly.com

Kanske är lite sent att tipsa om bra produkter att använda inför bikinisäsongen, den pågår ju just nu. Men i alla fall :) Jag tycker att Veet är bäst på hårborttagningsprodukter, Hawaiian Tropic's solprodukter har jag inte testat(men det låter bra haha) och det är ju alltid härligt med nyfilade fötter + lite snyggt somrigt nagellack på tånaglarna. Sen är man förhoppningsvis redo för beachen, om man står ut med sin egen blekhet och sina kroppskomplex ;) Allt blir i alla fall bättre om man känner sig fräsch.

H to the M


Shorts 199kr

Sockor 79:50kr

Kjol 149kr

Ögonskuggor 49:50kr

Kuddfodral 99kr

Kuddfodral 149kr

Löpare 79:50kr

Allt från hm.com. Gud vad jag blir sugen på att beställa haha, är ganska shopping galen som ni säkert har märkt :P Löparen och kuddfodralen var jättefina :)

Girly Girl




Elin Skoghagen in Elle Russia July 2010






Återigen, neutraler och svart = hett. Och inte blev det mindre snyggt av lite rosa :)

Nelly's Marble / Marble Wedge





Nä vet ni vad, jag kan inte hålla mig! Jag vill/måste ha ett par av Nelly's supersnygga Marble... Sitter här och dreglar just nu, är riktigt sugen på ett par mönstrade, frågan är vilka? Sen har ju de leopardmönstrade kilklackarna en ganska uppenbar likhet med Topshop's populära djurmönstrade kilklackar, men jag vill ha dem ändå... ;) Jag vet inte vilka jag ska välja. Ska sova på saken, godnatt vänner!

Lookbook



Riktigt snygg höstig outfit :)




Detta eviga Lookbook.nu... Haha, förlåt om jag är tråkig som nästan aldrig lägger upp bilder på mig själv. Jag skyller på min kamera ;)

Ge mig!


Cream Floral Dress från Rare Fashion, 599kr

Carolyn Dress från Only, 279kr

Denise Dress från Jeane Blush, 349kr. Jättesnygg färg, skulle verkligen vilja festa i den här i vinter.

Playful AOP Dress från Only, 399kr

Zip Panelled Lace Dress från Club L, 279kr

Kunde inte låta bli att kika in på Nelly.com nu när mitt internet är lite snabbare, och de har så sjukt snygga kläder! Här är bara några av godbitarna/klänningarna jag vill ha just nu... Fast jag är lite fattig haha, och måste spara pengar till höstens eventuella äventyr. Så kläderna får vänta :P

Gott & Blandat









Shop Nasty Gal. Gillar shortsen, frisyren och de knalligt röda läpparna.














Snyggt draperat.










Retro Katy Perry.

Backstage hos Chanel.



Retrosnyggt. Me like.


Bambi










Jobb

Idag jobbar jag. Ovanligt haha. Bra humor får man också efter x antal timmar på ett demensboende. Men det är rätt så nice ändå :) Nu har jag i alla fall rast så jag passar på att datanörda lite och dricka min goda Blåbär- och Hallonsmoothie från Brämhults. They make good shit. Har sprungit runt hela morgonen så jag började må lite illa för ett tag sen, men ska vila nu. Hoppas alla har en bra dag! Och inte jobbar ihjäl sig :P


Idag har jag...







  • Vaknat upp med min gullunge sött snarkandes bredvid mig :)
  • Klippt mig :o :/
  • Ätit god mat, kyckling
  • Tagit en härlig promenad vid älven med söt
  • Ätit god glass (Magnum Mandel,mmmmm....)
  • Legat i en stor gunga i en lekpark och solat
  • Ätit middag med Tobias familj, trevligt :)
  • Åkt buss till Vindeln
  • Druckit 2 goda smoothies
  • Bloggat
En härlig, ledig sommardag med andra ord :) Fast imorgon börjar jag jobba kl 7. Usch.
Ovan ser ni ett litet smakprov på hur kort mitt hår har blivit! Jag ångrar att jag klippte mig, även om jag fått höra att jag ser söt och "yngre" ut, för först tyckte jag att jag inte passade i hellugg alls. Jag ser lite ut som en 80's/90's skolflicka. Helt bortkommen. At least my old hairstyle was kinda like hawt, now I just look... Cute. Jag har väl inte riktigt vant mig. Tror inte min ansiktsform passar i den här frillan. Ajja, hoppas det växer ut fort. Det var i alla fall skönt att få bort gammalt slitet svinto vid topparna. Luggen får ni se någon annan dag då jag inte känner mig så ugly.


One Of Those Days







Jag vill hitta ett par snygga, lagom slitna jeansshorts...


Mitt skobegär tar aldrig slut.


Lite bättre och snyggare klädförvaring skulle sitta fint... Favoritplaggen skulle få hänga där.

Jag har också funderat på att täcka någon vägg i min garderob med snygga inspirerande bilder. Fast det skulle nog se ganska plottrigt ut om man gjorde det själv.



Cupcake-skor! Awesome! :D

Soft Touch





Enkelt och stilrent i neutrala färger/nyanser. Riktigt snyggt tycker jag. Och modellen hade fint hår.

Camilla Akrans in Vogue Nippon _____RED is the shit





Les Fleurs Du Mal by Stefan Milev







Klurigt



Oh My God! Jag är äntligen hemma! :) Hemma i Umeå, men det varar bara någon timme till.

Lookbook










Jobbigt

Jag jobbar för fullt :P Väldigt tröttande måste jag säga. Har knappt ork till annat. I helgen mysade jag hemma hos sötnöten, sa hej till Eme och Thommie som åkte Buick 1948(eller något sånt, jag är inte så bra på bilar) på Wheels här i Umeå, och samma kväll som Wheels drog vi ut ett gäng. Först god mat sedan O'learys/Taket :) Ganska lyckad kväll, i alla fall början.

Just nu nördar jag i Vindeln. Jobbar 7-16 imorgon, puh... Drygt att jobba 6 dagar den här veckan, men jag är i alla fall ledig torsdag, frågan är vad man orkar hitta på då. Plugga till diverse omtentor kanske? Haha, fan vad bitter jag är ibland.

Ska käka lax med pasta och spenatsås till middag, gå en promenad, köpa lite kvällsfika/morgonfika och roa mig bäst jag kan härborta. Ursäkta att jag gnäller ;) :) Jag önskar att jag hade med mig min egna dator hit så att jag kunde blogga med bilder m.m. Sitter på jobbdatorn nu. Lite trist att uppdateringen blir så pass dålig när man jobbar och aldrig är hemma, orkar ju inte släpa med mig datorn varje dag, det blir flera kilo extra att kånka på.

Hoppas livet leker för er andra!

Jobb....

Jobbar på Solhaga ganska mycket, vikarierar för en som har 90% tjänst. Men, det är trevligt :) Älsklingen och jag sover hemma hos mamma, igår grillade vi och tog en tur med jeepen. Awesome :) Och äntligen har jag fått träffa lillgumman min! :D Hon är så liten och söt, tjuvdoppade henne i poolen så hon fick simma lite, sen blev det sprutt på henne ;) :)