I mitt huvud just nu


Maroon 5 feat. Christina Augilera - Moves Like Jagger

Ni är förmodligen urlessa på denna, eller så hatar ni den. But I can't help it! Känner ni inte att den är lite svängig? ;) Och visselsånger som är så populärt just nu.

Kittehs




































Goddag!

Hej bloggen!

Nu är vår golvbrunn i badrummet "fixad" så gott det går. Rörmokaren/vaktmästaren använde bara en sån där sugpropp på pinne och geggade runt lite, sen klagade han på att det var massa hår där haha. Ja, jag vet att jag hårar värre än en norsk skogskatt som aldrig blir borstad, so what? Idag kommer Tobias hem, tagga tagga tagga! :D Jag vet inte när han kommer, men innan dess ska jag ha hunnit handla och duscha :) Nu har jag diskat lite, dammsugat hela lägenheten och hämtat upp tvätten från källaren och vikt den. Duktig tjej.

Inspiration



Eddie!






Nä nu

Jag saknar Tobias så grymt mycket! Nu måste jag skärpa mig och sluta datanörda. Ska diska och vika tvätt, sen duscha. Hade inget varmvatten i flera timmar, men nu verkar det ha kommit tillbaka. Imorgon kanske jag borde städa... Men det kändes drygt som fan ärligt talat.

Music makes the world go 'round


The Roots - The Seed 2.0

Infinite Mass - Fire Fire

Adiam Dymott - Miss You

John ME - Love Is My Drug

The Veronicas - Untouched (Party party)

Takida - Losing(det blev ju så jävla jobbigt när de blev så populära, tyckte bättre om dem innan. Den här videon ser underbart hemgjord ut :P)


Fall Out Boy - XO

Carolina Liar - I'm Not Over(den här tipsade Elisabeth mig om för några år sedan :) fortfarande en favorit)

Linkin Park & Britney Spears - Faint + Toxic Remix

P.O.D. - Youth of the Nation

Nej nu får jag lugna mig lite, det känns som om det här inlägget bara kommer scrollas förbi hehe ;)

Ännu mera humor









The Stoned Age


Så här är det till 99% när jag duschar.

Du och jag Tradera, du och jag.


Oversizade t-shirts med bröstfickor från Åhléns i pastellfärger.

Svart fodralklänning i skinn från HM.

Finstickad klänning med pärlor och pärlrosett på ryggen från Lipsy/Nelly.com.

Tubklänning från HM, som jag för övrigt blev tvungen att sy in.


Oneshoulderklänning i sammet från Rare Fashion/Nelly.com.

Madeleine fyndar på Tradera ännu en gång... Spännande spännande ;)


Väntar dock ännu på dessa! Posten, varför är du så seg? Eller rättare sagt, säljaren, har du skickat dem än?

Natti natti


Godnatt! Jag saknar min Tobias...

Good Looking People




Lookbook Jag skulle så gääääärna vilja ha klänningen ovan.



Isabeli Fontana


Snake's Nest Grymt snyggt med vinröda tighta byxor.

Jag har haft exakt likadana rullskridskor! Slängde dem för någon månad sedan för att de var sönder :(


Mer vinrött. Kolla uteplatsen på bilden ovan. Sjukt fint med blommor, flätad stol, obehandlat gammalt trä...



Charlotte Free

WANT


De säljer dessa på Nelly.com!



Regnjacka någon?





Snygg förvaring.








Jag med!

Jag hakar på trenden ;) LISTA snodd från Elisabeths blogg

Brukar du komma i tid:
Ja, oftast vill jag påstå. Jag är bra på att komma i tid till jobb, bussar m.m. Men när det gäller att man ska befinna sig på en viss plats en viss tid för att mötas upp och umgås så är jag sämre. "Vi ska vara hos dem kl 19." Suuuure... säger jag. Allt tar längre tid än vad jag tror, och jag kan dra ut på det om det finns möjlighet.

Har du bra kondition:
Nej nej och återigen nej. Haha jag har aldrig tränat/sportat regelbundet i hela mitt liv. Jag tycker det är jobbigt att gå upp för trappor. Sist jag rörde på mig frivilligt var när jag och Tobias tog en joggingtur i skogen i sommar. Jag dog. Men, jag var het medans jag gjorde det, med nyinhandlade träningskläder och allt.

Hur känner du dig nu:
Ensam! Min baby är inte hemma... Det känns tomt.

Vanligaste färg på dina kläder: Jag tror det är blå. Blått, grått, svart, rosa. Men jag har mycket färgglatt i garderoben ;)

Kan du laga mat:
Jo, nog kan jag det. Jag gör det bara inte :P Jag tog ganska mycket ansvar hemma när jag var yngre, då lagade jag mat ofta när vi var ensamma hemma. Jag älskar mat, och när jag försöker kan jag. Följa recept kan jag också, men det känns ambitiöst. Tur att Tobias gärna lagar mat hehe ;)

Vad pluggar du:
Inget just nu. Hann gå Socionomutbildningen på Umeå Universitet i 1 år men jag var så grymt skoltrött så jag tog studieuppehåll och har inte börjat igen. Var plugghäst som yngre, tog ut mig då antar jag.

Blir du bra på kort:
NEJ. Tragiskt nog. Jag kan tycka att "damn girl, you hawt" men sen fastnar det aldrig på bild. Min mun gör också underliga saker så fort någon ska ta kort. Jag kan inte le ordentligt.

När och varför grät du senast:
Jag minns inte. Jag kanske var arg eller stressad eller något. Eller så var det i Barcelona, då mormor sa att människor som är som jag kan vara väldigt svåra att umgås med. Jag tog det helt fel och blev rejält ledsen. Mormor förklarade sedan att det hon menade var att jag så lätt går från jätteglad till jätteless/jätteledsen/jätteförbannad. Och ja, det kan jag väl erkänna. Jag kan tända till snabbt, men jag menar det oftast inte. Nu i Barcelona så var jag ju glad och vi gick på "La Rambla" en stor shoppinggata mitt i gamla stan med stånd och småförsäljare m.m. Sen ser jag att mitt i detta kaos med sirener, hundratals högljudda fulla människor m.m. så säljer de smådjur i ett stånd. Bara rätt upp och ner. Då blev jag arg. Roligt att djuren ska vara helt ihjälstressade.

Var det pinsamt att svara på det:
Nej då, alla gråter. Just admit it.

Hade du en bra kväll igår: Ja helt okej, jobbade dock kväll och kom hem sent. Hade velat haft mer tid med älsklingen.

Din favoritdryck på morgonen:
Kaffe, O'boy, juice...

Är du nyttig:
Nej. Orkar inte, bryr mig inte. Varför förneka sig själv allt det onyttiga goda? ;) Dock gillar jag sallader, smoothies, frukt och grönt väldigt mycket. Har cravings efter sådant.

Har du någon gång haft jobb:
Japp. Diverse sommarjobb. Nu jobbar jag som vårdbiträde på ett äldreboende i Vindeln. Makin' money.

Är du blyg:
Ja. Men, det var tusen gånger värre då jag var liten. Fast nu kan jag komma på mig själv med att automatiskt anta att alla människor jag träffar, umgås med tycker att jag är dum i huvudet. Jag är ofta tyst, men det betyder inte att jag är en snobb. Jag gillar att lyssna, och jag hänger ofta med i samtalen, men jag tycker att mina egna kommentarer/inlägg är överflödiga och inte tillräckligt bra för att säga. Jag jobbar på att bli mer social :P

Vilken tid gick du upp idag:
Kl 05:10. Skulle iväg och jobba.

Vilket tv-spel spelade du senast:
Något av Tekkenspelen, vet inte vilket. Jag sög. När jag spelade Tekken som liten tryckte jag på alla knappar runt runt hela tiden. Det gjorde jag nu med haha.

Vilket är ditt favorittvspel:
Åh, det måste ju vara de man spelade som liten! Typ Donkey Kong, Mario Kart, James Bond m.m. på Nintendo 64. Det var ju kung! :)

Hur mycket krävs för att du ska bli full:
Det varierar. Beror på hur trött jag är, hur mycket mat jag ätit, hur lång tid jag har druckit m.m.

Har du spytt offentligt:
Ja... :(

Jag sover:
Så mycket jag bara kan! Jag blir aldrig pigg, får jag sova ostört sover jag 12-14 timmar. Jag är en tröttis.

Vad sa du senast:
"Nej jag har inte den nyckeln. Vi har vårt förråd i källaren. Tyvärr." Det sa jag till mina äldre grannars son som undrade om han kunde få låna förrådsnyckeln för att de ska flytta. Stackarna, de flyttar för att det är så jävla kallt här i vårt hus :o

Var du på festival i somras:
Nope.

Vad skulle du behöva nu:
Mycket tjat, men min pojkvän!

Har du snygga skor:
Heheheheheh... Ja, det tycker i alla fall jag. Har alltid älskat skor. Köper dock inga dyra, för jag lessnar fort och vill byta ofta. Ett tag hade jag nästan 100 par skor. Nu har jag varit duktig och rensat för det ryms inte så mycket. Jag hade velat använda högklackat oftare. Nu går jag i trasiga fejk-converse med blommor, hjärtan och regnbågar på.

Vad var det första du sa imorse:
Jag tror jag sa hej då till Tobias som låg kvar i sängen när jag for.

Har du körkort: Nej, och det är en stor skam. Jag kommer garanterat krocka min första körlektion. I'm scared.

Är du ensam nu:
Ja :(

Vad ser du fram emot mest denna vecka:
Att baby kommer hem torsdag :) Tjat tjat tjat.


Nu ska jag dricka O'boy och kila ner till tvättstugan. PS. Någon i huset har ätit surströmming. Det luktar inte gott i trapphuset. DS.






MUSIC


Coldplay - Paradise

Gypsy & The Cat - Jona Vark

Bjuder på två bra låtar, lite vemod nu såhär på kvällskvisten.

Grymt


Vintage Vandalizm

Så sjukt coolt! Om man kunde sminka sig ordentligt utan att allt bara blev pannkaka så skulle det här ju vara awesome på Halloween.

Lara Stone @ Home








I'm back












Hej bloggen!

I fredags kom jag tillbaka från Barcelona :) Jag var där i 5 dagar med mormor, vi vandrade runt i staden, shoppade, åt gott, såg coola sevärdheter, chillade lite på vårt hotell(sov), stekte på "Platja Barceloneta" m.m. Det var riktigt härligt, dock en kort vistelse. Jag blev lite röd/fräknig, men färgen är nästan borta nu haha ;)

På lördagen blev jag bjuden på Battle Of Botnia av älsklingen :) Det är en MMA-gala(mixed martial arts) där de fightas, jag hade aldrig varit på något sådant tidigare men det var kul :) God mat och gott sällskap av hans arbetskamrater och några av deras tjejer. Efteråt hälsade vi på en av hans arbetskamrater som bor på Sandbacka, drack lite och socialiserade :) Mycket trevligt hela kvällen.

Sedan dess har jag jobbat. Måste ju tjäna lite money så jag kan betala hyran nästa månad också...

Så, det var lite update från mig. Nu ska jag gråta för att baby är borta på övning ända till torsdag. I helgen är vi hundvakt/husvakt/extraföräldrar åt Emelina för att mor och Bosse ska resa bort.



Scarification?


Om det här är scarification så är det det snyggaste jag sett.

Mycket bra




Dagens inspiration













Charlotte Free



Humor













Googla Travelling Gnome.




Tattoos and stuff







Det finns så mycket snyggt att tatuera... Frågan är ju när jag ska. Och vad jag isåfall vill ha. Jag känner att jag ofta fastnar för ett motiv men gillar det bara en kort period. Måste ju hitta något jag verkligen inte kommer bli less på. Det behöver inte betyda något speciellt heller, jag gillar tatueringar som finns bara för att de är snygga/vackra. Min morfar har också tatuerat in "Love" och "Hate" på sina knogar! :) Men det gjorde han då han var yngre och befann sig till sjöss. Mina morföräldrar är sjukt coola. Mormor kör motorcykel och morfar har massa tatueringar. Saknar släkten <3

Just Nu






Mysar runt i denna over-sizade t-shirt och ett par leggings :)

Just nu sitter jag i vår soffa och chillar medans pojken spelar dataspel(inte tv-spel). En lugn fredagskväll verkar det bli.

Idag har jag varit duktig hemmafru och:
  • Dammsugat(skriver man ens så?)
  • Torkat golven
  • Tvättat, vikt tvätt m.m.
  • Sytt in kläder
  • Diskat
Mycket produktivt med andra ord. Har mått illa idag också, jag vet inte vad felet är.

Ha en härlig fredagskväll/natt allihopa!

Katy Perry // Last Friday Night








I <3 Katy Perry

Last Friday Night (T.G.I.F.)

Kan man annat än älska Katy Perry? Det här inlägget är tillägnat min baby.

Yesterday




Här ser ni min nya tubklänning från Motel som jag köpte på Tradera för ett tag sedan! :) Grymt snygg tycker jag.

Igår lagade jag köttfärssås och pasta till min gubbe :) Jag tror han gillade det, hade i massa roligt i köttfärsen så det var lite sting i den. Vi fick frysa in 3 matlådor för det blev ganska mycket hehe.

Idag vet jag inte riktigt vad vi tar för oss. Jag har tänkt städa lite(dammtorkade hela lägenheten igår kl 22) och duscha i alla fall.

Tove Styrke


Call My Name

High And Low

Nya Call My Name är ju riktigt härlig tycker jag.

Teacup Chihuahua Puppies



Vet ni vad? Jag dog just. Kolla de små tassarna som de viftar i luften!!!

Theysken's Theory Spring 2012




















Studded Hearts






Garderobsrensning


Här är högen som ska till mamma :)

Och här är Tobias nya snygga databord :) Mycket stiligt med svart glasskiva, han köpte det på MIO för just över tusenlappen. Innan låg både han och datorn på golvet, inte bekvämt och fullt med damm :P Ursäkta dålig bildkvalité, så går det när man inte lagat sin digitalkamera och måste ta med datorns Lifeframe...

Igår började jag spontanstäda min garderob, jag trodde egentligen att det inte fanns något som jag kunde ge bort/slänga, men det gjorde det uppenbarligen :o Jag vill påstå att jag är ganska duktig på att rensa, vissa gör det kanske 1-2 grr per år men jag gör det varannan/var tredje månad. Men så kommer det ju in ganska mycket nytt också hehe ;) Idag har jag tänkt fortsätta garderobsrensningen! Jag måste lära mig släppa taget om allt som jag sparat i typ 2-3 år men ändå inte använt. Värt liksom. Det som stör mig är mitt sätt att tänka; "nej men den där kan jag ju inte ha nu, den är för fin" och "inte den där heller för jag vet inte om jag är 100% säker på om jag vill ha kvar den, då är det ju synd att ge bort något som är använt, om jag inte använder den så är den ju helt oanvänd när jag ger bort den". Jag måste börja tänka att det är bara att ha! Istället för att lufsa runt i asgamla mjukiskläder m.m. till vardags, varför inte slänga på en snygg klänning?

En idé som ger mer plats i garderoben är att stoppa undan sommarkläder under vintern. Men, det kan jag inte. Jag vill ju ha alla mina kläder på display i garderoben, tänk om jag vill använda min skitsnygga illrosa sommarskapelse nästa helg? Då vill jag inte behöva gå ner i förrådet och gräva haha. Jag tycker man kan använda sommarkläder under vinterhalvåret också, det är ju bara att ta på tjockare strumpbyxor och kanske slänga på sig en kofta :)

När jag rensar så skänker jag antingen bort kläderna/skorna till Myrornas(när det är för stort för mamma, om jag vet att hon inte kommer gilla det m.m.) eller så ger jag det till mamma :) Vill hon inte ha det är det ju bara att slänga brukar jag säga. Lite ångest får jag när jag vet att det är fint plagg, att någon annan skulle ha bättre glädje av det än jag, och så har jag det instoppat i garderoben. Jag blir på riktigt stressad av att ha kläder som jag inte använder/vet att jag aldrig kommer använda/gillar men som inte passar mig i garderoben. Då ger jag hellre bort det :)

Nu fick ni världens längsta utläggning om ett förmodligen väldigt ointressant ämne hehe ;) Men det får ni tåla.

Färgade Linser


Freshlook Colorblends Brilliant Blue 169kr/par

Jag var hur nära som helst att beställa dessa linser alldeles nyss! Jag har ju haft mörkblåa linser förut, men jag sög på att sätta i dem, hatar att peta i ögonen :P

I alla fall, Halloween is coming up och då passar ju lite galna linser bra:

Crazy Lenses Basic Black

Crazy Lenses Cat Eye

Crazy Lenses Black Wolf

Crazy Linser 349kr/par

Allt från färgadelinser.com

Äckligast hade ju varit vita linser, de finns också på hemsidan. Vill man gå "all in" på en outfit för Halloween så kan ett par linser fullända läskigheten ;) Men om man inte orkar spöka ut sig mycket så passar galna linser också bra, man kan ju ha normala, snygga kläder och bara låta ögonen vara creepy... :) Halloween är en besatthet jag har/har haft ända sedan jag var liten :)

Vill ha


Nanti S/S Top // Vero Moda 299kr

Rose Chiffon Top // Only 199kr

Annali Party Dress // Esmeralda 399kr

Hemline Gathered Dress // Club L 299kr

Bellas Wrap Dress // Vila 299kr

Embellished Dress // Rare Fashion 499kr

Taffy Long Knit Cardigan // Only Basic 149kr

Lowkey Shirt // Nelly Trend 349kr

Daisy Dress // Jeane Blush 349kr

Mesh Back Cup Dress // Three Little Words 349kr

Nia // Nelly Shoes 449kr

Exclusive Jennie // Nelly Shoes 299kr

Janie // Nelly Shoes 399kr



Designer Nails Wraps // Nail Rock 89kr/styck

Allt från Nelly.com

Jag skulle absolut inte tacka nej.

Snyggt


Emma den blonda
Jag tycker det var riktigt snyggt med en stickad tröja som inte har så tätt mellan maskorna, coolt att se skjortan igenom.

Pandora's Box
Photoshoot för Forever21. Jag är ju som sagt galen i blått! Fint hår också.

Jasmin in Wonderland
Grymt snyggt och lite mörkt pinup-aktigt. Love. Älskar sminkningen också.

Skinnbyxor och vit skjorta är den perfekta kombon.

Drömklackar.

Underbara smycken.

Beiga pumps från YSL. Tydligen ska det förlänga benen.

Gah! Ge mig!

Snygg klänning. Jag börjar gilla långklänningar mer och mer.

Lookbook inspiration













Lookbook

Så mycket snyggt.

Godnatt

Nu har jag och Tobias datanördat klart för ikväll + käkat godis och ekologiska chips :) Fick veta av mormor idag att vi reser på MÅNDAG NÄSTA VECKA!!! Galet. Så nu fuckade det upp sig i och med att alla på mitt jobb antagit att jag skulle vara ledig vecka 39 istället för vecka 38. Aja, det får lov att ordna sig.

Idag när jag var på stan så passade jag på att kika lite i affärerna ;) Hittade en del snyggt som jag kanske lägger upp bilder på imorgon... Farligt med shopping det där.

Godnatt! :)


Mitt motto.
Inte för att jag visste att jag hade ett men ändå.

Morgonstund?


Kolla vad sött! Man kanske skulle smyga in på någon affär och köpa lite kakformar? Heter dessa ens kakformar? Jag har glömt bort vad de heter! Having a major break-down right now about this. Först och främst måste jag införskaffa mer frukt hem. Har typ 2 mandariner. Jag som älskar frukt.

Uppe med tuppen :) Ont i skallen och hosta = fett dålig kombo. Jag har nu intagit dagens första mugg kaffe och ska snart bege mig ner på stan för att växla pengar. Jag och mormor ska ju åka till Barcelona vecka 39! :) Egentligen var det tänkt att vi skulle åka med min kusin och hans tjej, men de bokade resan vecka 33 och då jobbade mormor.

Nelly


Mika Antique Earring // Nelly Accessories 39kr
Hellre 2 fåglar i öronen än 10 i skogen som jag brukar säga.

Shoulder Bling // Nelly Accessories 69kr
Jag måste lägga en beställning snarast haha. Jag gillar lite annorlunda smycken som man har på andra kroppsdelar än bara halsen, fingrarna, öronen etc. Men de som är annorlunda är oftast lite väl dyra. Men det här är ju som hittat!

The Fantastics // Nelly Accessories 89kr
Snygga och klassiska i en fin höstfärg. Grönt är skönt och smaragdfärger kommer ju igen varje höst.

Mary Necklace // Nelly Accessories 99kr
Stort och snyggt. Jag snöar in på stora halsband märker jag.

Choker Necklace // Nelly Trend 129kr
Åh det här vill jag så gärna ha... Fast jag tycker att "fästena" där man hakar fast det hade kunnat synas mer som en lite cool detalj.

Nelly.com slutar tydligen aldrig att leverera snygga grejer. Billigt också :)

Måndagskväll




Lite mer sneak-peeks på vårt kök hehe ;) Såhär snygg gjorde jag mig för någon timme sedan när jag och Tobias käkat(kycklingfilé, ris, stekt lök, tomater, oliver, Sambal Oelek, sweet chilisås = mums). Och vad händer. Jo, Tobias somnar och sover fortfarande, så han har ännu inte fått lay eyes on his girlfriend :o :) Jag försökte få till lite pinup stil på make-upen, men med håret åt sidan så bev det mer 80`s :) But it's okay.



Och här är min snygga klänning som jag haffade på rea för bara 99kr på BikBok förra året! :) Jag köpte en likadan svart fast med blommönster också. Gillar modellen, med markerad midja, och en liten rosett bak :) Skön bomullstrikå också så det är en riktigt bekväm klänning. Och så diggar jag ju barnsliga mönster, hjärtan och sånt tihi ;) :)

Ikväll tror jag att vi ska dra och handla samt tanka bilen. Lite småärenden. Sen kanske jag ska tvinga min sötnos att dricka kaffe och käka Delicatobollar med mig.

Höstfint




Ulrikke Lund

Hur snygg var inte den här outfiten? :) Coolt matchat rött med rött och fårskinnspälsen på det. Love it. Ulrikke är sjukt snygg och klär sig underbart.

Ögon make-up


Colorelle





KAYTURE

Jag har alltid såna problem med att få till mitt smink. Jag har aldrig varit särskilt duktig, inte brytt mig om vilka färger som passar och har inte tittat på tutorials på Youtube så det går segt framåt med både att lära mig tekniken och att öva. När jag försöker sota ögonen lite mörkare till typ fest så tycker jag alltid att jag ser ut som en tvättbjörn/crackhora haha. På andra ser det classy och snyggt ut, men inte på mig! :( När jag ska göra lite pinup style med eyelinerstreck som går ut i "vingar" så går det inte heller bra, linjerna blir ojämna och fula. Och får jag väl till det ganska snyggt så håller det typ i en timme. Haha, dagens i-landsproblem jag vet. Så när jag ser snygg ögon make-up på bild så brukar jag spara bilderna(nördigt, oh ja) så att jag någon gång kan titta på dem och göra ungefär likadant.

Någon som har lite tips?

Vanessa Falk


Hon är ju så grymt snygg! Jag gillar tatueringarna ;)


Private Party har vi ju hört redan och den gillar vi, och idag hörde jag hennes relativt nya Beg like a dog. Har fastnat på den nu haha. Hon är sjukt bra :)

Ulyana Sergeenko












Ulyana Sergeenko Fall 2011

Älskar allt. Allt.

The Axis Of Awesome - 4 Chords


Sjukt kung! :D Älsklingen visade den för mig, riktigt underhållande.

Ja eller nej?



Crochet Back Dress 299kr // Oneness, Nelly.com
Jaaaa... Jag är svag för klänningar med öppen rygg, mycket detaljer m.m. Lite drygt att gå utan bh eller med sån där free-bra men ändå. Det är ju så snyggt! Kolla in den ovan till exempel med virkade detaljer :) Underbar. Framsidan var dock inte lika snygg, och inte mudden längst nere heller, skulle varit snyggare utan tycker jag.

Get in mah belly!


Update: jag åt den. There, I said it.

Roligt ska man ha






Så jävla mitt i prick haha! :)

Jesus is NOT your homeboy. Nu-uh.


Rama in och hänga upp på väggen?

Älskling, om du läser det här; det här är en drakfrukt. :)

Inspiration


Retro och rock = snyggt!

Turkost matchat med brunt läder.

Cara Delevingne

Claw Boots// Friend of Mine

Docksött.

Med Naked-paletten från Urban Decay tror jag man skulle få till ganska bra sotningar både till vardags och fest.


Jag använder aldrig ringar. Men dessa var grymma!

Någon får gärna lära mig hur man knyter en skjorta till en tubtopp!

Ge. Mig. Nu.




Hår hår hår.

Letar fortfarande jeansshorts, har bara ett par som sitter snyggt.

Jeans, brunt läder och blommönstrat.

Denim on denim.



Skor i brokad/möbeltyg kan vara riktigt coolt.

VS brudarna.

Bränd korall är snyggt om man är lite solbränd.

That B***h Is Craaaaaazy!



Malena Dress från Jeane Blush//Nelly.com

Spetsklänning från HM Trend. Satt tyvärr inte så bra på mig, sticker ut mycket på sidorna. Kanske kan ha ett bälte till eller något. Jag tänkte att den skulle vara lite klassisk, tidlös fodralklänning typ :P

Kilklackar från HM.

Byxor i fejkskinn från Monki. Ser skrynkliga ut på bilden men sitter som ett andra skinn på :)

Spetsklänning med volangdetalj från Gina Tricot.

Klackar från HM. Köpte ett par likadana fast orangea när vi var i Berlin :) Riktigt skön modell, och lätta att gå i. Jag tycker de ser ut som en blandning av 70's och Swedish Hasbeens typ :) Me like.

Ljusgul klänning från LOVE.


Halterneck Leopard Trim Dress från Motel//Nelly.com

Tradera 4-evvah! Haha :) Shoppinggalen tjej, jajjamensan. Tobias blir lite lagom less när det kommer grejer hela tiden ;) Men det får han tåla :)

To be or not to be, that is the question...


Jag gömmer mig gärna bakom mitt hår.





Att vara eller att icke vara? Hmmm....

Hehe där fick ni en glimt av mitt och Tobias kök ;) Jag är så glad att vi har en ugn! Dock har vi inte hunnit baka så mycket i den, lite potatisgratäng och lite brownies :) Vi har fina skåpluckor, lite gråaktigt trämönster på. Slitna på vissa ställen bara. Lugn och skön lördag så här långt, drygt med regnet dock :P Jag och sötisen hostar och snorar ikapp här hemma, och datanördar lite :) Zero och Maja vilar för tillfället, imorgon kommer mamma och Bosse och hämtar dem, just när man vant sig vid hund hemma igen.

Ha en fortsatt skön lördag folks!

Update

De senaste dagarna:
Jobb, jobb, ännu mera jobb, upp kvart i 5 varje morgon, ut med hundarna i spöregn alla dagar, förkylning, ont i kroppen m.m. Mycket helvete men samtidigt mycket trevliga grejer också; Emelina på besök, mys med vovvarna och Tobias, teater med mormor(vi såg Glada Hudikteaterns Elvis på Idun, Folkets Hus. Riktigt underhållande med bra låtar och många skratt :) ), god mat m.m. Nu är jag ledig i helgen, vilket känns mycket behövligt för jag måste bli frisk! Igår drog jag och Tobias hem till TT som hyrt en ny lägenhet på Mariehem, där vi käkade och pimplade dricka med ett härligt gäng :) Kycklingwok var sjuuuukt gott, trots att jag knappt kände någon smak. Jag köpte också superstarka chips, och då menar jag verkligen SUPERSTARKA. Alla dog halvt.

Idag blir det bara en skön hemmadag :)


Bild snodd från Emma says.

Hundvakt


Bra bildkvalla :P En gammal bild på mamma, Maja och Zero när hon bodde i Skivsjö :)

Igår skjutsade mamma hit Maja och Zero(Lazy är hos Thommie för de ska jaga) :) Jag ska vara hundvakt i en vecka, och det är blandade känslor, men det kommer nog gå bra. Problemet är väl att de får vara hemma själva när jag är på jobbet, och då kanske de skäller och lever om. :/ De är i alla fall i lägenheten, och det har gått bra hitills. Igår tog jag och Tobias en kvällspromenad med dem, riktigt mysigt, och de visade att de visst kan vara storstadhundar ;) Lite förvirrade blev de dock när en tjej kom cyklande med en hund i cykelkorgen som skällde på Maja och Zero, de fattade ingenting, "varför skäller cykeln?" liksom :) Synd att det regnar så mycket idag, blöt hund är inte så mysigt :P