Hoj



Hej gott folk!

Just nu befinner jag mig hemma hos min gammelmoster(hon är inte gammal, det låter bara gammalt) och chilledillar med hennes hundar, katter och höns. Rena rama bondgården alltså. Jag är hundvakt tills ikväll någon gång, och det har väl gått relativt bra. Igår var det action, naken-kisse hade fastnat med två av sina tår i ett snöre i en fönsterhake inne i tvättstugan. Tog ett tag innan jag upptäckte det, jag fick klippa loss henne från snöret sen pilla loss den bit som satt som en snara runt hennes tåssingar. Stackars katt! Det första hon gjorde var att gå och tugga torrfoder som om ingenting hänt, så hon verkade inte ha blivit skadad. Och idag har jag kollat hennes tass igen, det ser bra ut. Jag fick i alla fall känna mig som värsta RSPCA-officer som var ute på räddningsuppdrag haha.

Hundarna är sjukt söta, hon har 8 stycken(!) så det är full rulle hela tiden. Upptäckte igår att de är bra på att rymma ut ur hundhagen också.

I övrigt leker livet. Not.

Ha en härlig lördag allihopa!

Update

Laxen blev awesome.

Sex laxar i en laxask



Vet ni vad? Nu ska jag försöka mig på att laga lax, first time ever in my life. Det kommer bli awesome.

Sunlight hits my eyes


I lördags drog jag hem till underbara Elisabeth, sen blev det utgång för oss två på Rex. Tack för det brudn'! :)

Housework rules. Not.



Igår(och i förrgår) kom min städmani fram. Positivt, för jag städade toaletten, dammsög + torkade golven, och nu har jag typ tvättat allt som tvättas kan i vår lägenhet. Jag hatar vår nya tvättmaskin! Och torkanordningarna. Vad faen är felet liksom? Varje tvättprogram är typ 1 timme längre än de var på den förra, när Tobias tvättade förra veckan var tvätten dyngsur, nu när jag skulle tvätta så var allt sköljmedel kvar efter att programmet körts, vår torkfläkt funkar inte så nu finns det bara ett minilitet torkskåp som man ska pula in kläderna i. Och det funkar inte ens bra! Jag får seriöst ett utbrott snart. Allt detta leder till att man måste boka typ 2 hela dagar, minst, för tvättning, så att allt hinner torka m.m. Förut bokade vi bara 1 dag i taget, och då var det när vi hade extremmycket tvätt.

Visst är det roligt att läsa min tvättroman? Jag vet, jag vet.

I övrigt en skön lördag med massa tid att slappa. Snart ska jag och Tobias göra varma mackor i mitt mackjärn(tack mamma och Bosse!), och sen får jag se hur kvällen tar sig.

Inspiration









Lookbook.nu

Ge mig vår!


Spetsklänning från BikBok(inte jag på bilden).

Oneshoulderklänning från Nelly.com. Favorit!

Naturbeige klänning från Jeane Blush/Nelly.com

Klänning från Jarlo/Nelly.com

Spetsshorts från Nelly Trend. De här ska jag klämma in mig i! Lisa du vet vad jag menar ;)

Klänning från HM

Kavaj/vårjacka från Zara

Vippig kjol från MinkPink

Lite av det jag kommer ha på mig i sommar. Jag längtar tills värmen kommer! Och kanske jag ska smörja in mig med min lotion med brun-utan-sol från Dove så att jag blir lite gyllenbrun? Vi får se ;)

Black & White


Pencil Lace Skirt // Oneness 299kr


Bold Skull Print Top // Ax Paris 149kr

Tallie Cut Out Body // Oneness 249kr

Kissy Denim Leggings // Dr Denim 399kr

Jag känner shoppingsuget!

Choklaaaaaaaaad


En ytterst vacker bild från chokladkvällen med Emelina och Elisabeth! Tack för det tjejer, vi får göra om det tycker jag. Fast vi åt mer vindruvor än choklad haha ;)

Snyggtjej.nu

Ibland får man vara lite ego tycker jag.


Jag äter mycket spenat, därför är jag starkast i världen.








A lot of bootay.

Idag har jag på mig linne och lackleggings från Gina Tricot båda två.

Jag är allmänt trött just nu, p.g.a. många anledningar. Men, jag håller mig flytande än så länge. Jobbade ett kort pass idag, hoppas på mer jobb annars blir jag fattigare än fattigast. Imorgon blir det tidig uppstigning och ännu ett kort pass. Sen taggar jag middag hemma hos bästa Elisabeth!

Tjoho

Hello there.

Igår jobbade jag och sen åkte jag hem till mamma, Bosse och Emelina. Bosse fyllde år så vi firade honom och gav honom massa spelgrejer, typ lotter, Stryktipset, m.m. Jag vet inte ens vad allt jag köpte var, men jag tror han blev glad :) Maja är i löpen och vände upp och ner på hela Lövön kändes det som, Lazy var allmänt förnärmad av hennes snuskighet, och stackars Zero äter inte utan spenderar sin tid med att försöka para sig med Maja och gnälla. Fun fun. Dessutom lyckades min lilla loppa äta upp all Zeros mat(typ hundra gånger hennes egen portion) utan att någon såg, och såg bokstavligt ut som en fotboll hela gårdagen. Magen var alldeles spänd och stenhård, och hon såg ut att må illa, annars mådde hon bra. Nu har hon bajsat 5 gånger bara idag, och hon dricker också mycket vatten så förhoppningsvis blir det bättre. Magen var inte lika stor och hård idag. Puh säger jag bara.

Nu sitter jag och Eme på mammas jobb och datanördar i väntan på bussen till Umeå, hon ska sova över och vi ska ha chokladkväll med Lisa! :) Om jag inte får jobba natt det vill säga, nu kom mamma in och sa att jag eventuellt kommer bli inringd.


Glad Påsk!






De senaste dagarna har jag njutit av ledighet och sysselsatt mig med trevligheter. :)

I tisdags(tror jag, dagarna flyter ihop) lagade gänget pizza hemma hos oss, det blev fyra plåtar och vi käkade upp nästan allt! Sen spenderades onsdagskvällen hemma hos Emmy och Magnus där det lagades hamburgare med bröd och potatisklyftor + coleslaw från scratch, ytterst ambitiöst :) På torsdagskvällen såg jag, Kajsa och Jonna Titanic i 3D på bio! Och man kan ju som inte låta bli att snyfta lite granna under den klassikern ;) I fredags följde jag med mormor och morfar och hälsade på tjocka släkten i Lövånger, det var längesedan. Jag måste bli duktigare på att umgås med min släkt känner jag spontant. När jag kom hem bar det direkt av till Kajsa och Jonnas place där det bastades tills jag såg ut som ett nyfött spädbarn/ ett blåbär i ansiktet. Alla blir röda av värmen, jag blir lila. Grymt trevligt var det i alla fall, och igår fikade jag med Kajsa på Wayne's en sväng. :) Igårkväll drog jag och Lisa till Scharinska där Kajsa och company befann sig, också trevligt. Full rulle alltså, även idag då jag åkte hem till Lisa och vi käkade middag tillsammans. :) Men det är så det ska vara, jag är så glad att jag har tid till att hitta på stuff. Men jag skulle ju inte direkt tacka nej till mer jobb, hehe.

Tänkte bara önska alla en glad påsk och be om ursäkt för att det varit lite bloggtorka på senaste. Men det är väl ingen som har lidit på grund av det hoppas jag. :)



Lyssnade på den här idag medans solen sken ute, kände lite vårglädje faktiskt!

I have a crush...



Sacha Low Back Dress // Honor Gold 399kr

Polka Dot Skater Dress // Ax Paris 279kr

Eam Dress // Selected Femme 499kr

Butterfly Drop Back Top // Ax Paris 249kr

Fabulous Mini Skirt // Vero Moda 199kr

Uniq Detail Sides Dress // Dark Pink 399kr

Allting kommer från Nelly.com. Var annars?

Spring is gonna take your children out tonight







Vårinspiration. Ge mig varmare väder!