Vårinspiration






www.lookbook.nu

Vanessa Falk - Private Party


Superhärlig partylåt som jag nyss upptäckte via Lisas blogg :-) Sjukt bra! Får i alla fall mig i partystämning och gör mig sugen på att dansa ;-) Jag gillar också allt det tatuerade folket i videon, snyggt. Hade jag vågat skulle jag gärna fylla armarna(eller delar av dem) med tatueringar, som Vanessa :-)

Jobbigt

Jobb jobb :) Och mycket krångel med löner. lösenord till datorn m.m. Livet leker!

Glad Påsk // sen som vanligt





Glad Påsk!!! :D

I onsdags förra veckan var jag ute på Oleary's, tackar och bockar för rolig kväll! :) På torsdagen umgicks jag med sötingen och på kvällen drog vi till Pipes och socialiserade :) I helgen har jag bara jobbat, men det var mysigt det med :P :)

Idag säger jag(och många andra) grattis på födelsedagen till min yngsta brorsa Robin! :)

Ikväll blir det jobb, sen sover jag hos mamma och ska passa på att klippa Majas klor och kanske dra igång lite Yatzy ;)

Torsdag

Igår blev det Allstars med hockey :) Riktigt kul, med god mat och goda drinkar, tack tack för en trevlig kväll!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Spännande spännande


Ignorera min likbleka hudton haha :)

Det är våååååår!!! För er som har missat det ;) Underbart med solsken och vägdamm, folk som sitter ute och äter glass eller bara promenerar i det fina vädret :) Och sjukt ljust ute samt fågelsång på kvällarna :) Världen vaknar till liv igen, sakta men säkert. Jag vet att jag kommer jobba mycket i vår/sommar, men jag taggar ändå :) Man ska väl hinna med att njuta lite i alla fall ;)

Besatthet x 3







Min obsession av dödskallar verkar inte ha gått över än. Bara så att ni vet.






En annan sak jag älskar är blommor! Nu har jag utökat min garderobs blomstersamling med klänningar och blusar :) Och jag planerar att köpa en hel del blommor när jag ska inreda hemma.





Och nummer tre av saker jag är galen i; sötsaker! Bakverk, godis m.m. :) Jag kanske är väldigt barnslig som har t.ex. cupcakes på min klänning och små cupcakesaskar som jag tänker pynta med hemma, men jag kan inte hjälpa det.

Klänningsfreak









Jag längtar till sommaren! Då kommer jag att vara totalt insnöad på klänningar :)

Nelly



Susette Open Back Dress, Club L 399kr

Jag tycker det är supersnyggt med öppen rygg eller detaljer på klänningar som gör att man visar lite hud :) It's hawt. Jag har lugnat ner mig lite med Nelly.com, för flera av mina klänningar därifrån känns för korta. Och om det är rätt längd på dem så är de oftast för stora runt bröstkorgen... Jag har gett upp lite haha, men de har ju så mycket snyggt! :) Man blir shoppingsugen.

Sweet Summer








Lite lätt




Lite lätt pervers bild haha ;) Men så söta!

Hur söt som helst! :)

Inspiration







www.lookbook.nu

Roligt Elakt Aktuellt


Linne med paljettkörsbär som jag tycker ser ut som hjärtan :)

Röd finstickad bolero

Grön finstickad tröja med kedjor. Tror dock att jag ska klippa bort axelvaddarna :P

Strumpor! De här kommer jag ha nu i vår nerstoppade i högklackade sandaler/peep-toes :)

Svart väska med fransar. Behöver verkligen en väska med fungerande dragkedja. I'm happy :)
Ursäkta mina ursnygga "fashionphotos"... Jag har inte fått igång digitalkameran än.

Tjohej! Idag har jag jobbat, tror dock att jag börjar bli lite smått förkyld... På hemvägen inhandlade jag ORDENTLIGA bestick :D Och jag sprang också in på HM där de hade massa rea, och ovanför ser ni hur det gick med det :P Nu har jag käkat bulgursallad med kyckling och ska snart hoppa in i duschen :)

Tisdag 2011-04-05



Igår drog jag och Lisa ner på stan och käkade, shoppade och fikade :) Mycket trevligt :) Och det är rea lite överallt just nu, fick med mig några fynd hem :) Efter det åkte jag hem till Kajsa och tittade på film med Kajsa, Elin och Jenny :) Vi såg Juno, jag har aldrig sett den men den var bra :) Vi hann även med att se början av 500 days of Summer, den skulle jag vilja se hela :P Nu trodde jag att jag skulle vara ledig ända tills fredag, men icke sa nicke. Jobbar ikväll och imorgon. Har hunnit mysa med älsklingen också, men hade velat mysa mycket mer...