Jag längtar...






Ni kan nog lista ut vad jag längtar efter? Sommarlov såklart! :)

Summer Wine








Ville Valo ft. Natalia Avelon - Summer Wine
http://www.youtube.com/watch?v=yXo_QZOA6p8&feature=related

En fin låt som Lisa och Jimpan visade för mig förra sommaren tror jag :) Åh jag visste inte vilken video som var den rätta haha. Och när jag väl hittade den jag tror var den rätta så hade de tagit bort inbäddningskoden så jag kunde inte lägga upp den här på bloggen. Men ni får kopiera och klistra in och titta lite.

Hos Mor

Hej hopp allihopa! :) Jag befinner mig hemma hos mamma och Bosse, firade Mors Dag igår, och snart kommer Emelina hem från skolan så då ska vi plocka rabarber :) Det är helt sjukt bra väder, strålande sol, och alldeles grönt här på landet = awesome! Värsta sommarkänslorna jag har haha ;) Rabarberna(skriver man så?haha) är jättestora, fattar inte hur de kan ha hunnit växa så mycket. Vi funderar på att göra saft eller kräm, får se vad Eme vill när hon kommer hem :P :)

Lördagskvällen spenderades hemma hos Maja och Alexander, party party :) Det var kul, vi lekte med glasögon och våtdräkter och spelade Våghals samt "jag har aldrig...". Ganska skönt att inte dra ut, lite lugnare :) Tack alla som gjorde min helg!

Yran


Jag åt världens godaste kebabrulle inatt. Och jag brukar inte ens gilla kebab. Haha :)

Igår kom min brorsa Mathias och hans tjej Sara förbi mig, trevligt trevligt, hade inte sett dem på ett tag. Han har fått fast jobb nu också, lite avis är jag :P De skjutsade mig till Emma på Nydalahöjd där ganska många av brudarna förfestade :) Stor och fin lägenhet, med balkong :) Efter det drog vi alla till Ålidhem och festade loss, sen drog de flesta vidare till Anthony(fortfarande Ålidhem) och efterfestade eller vad man ska kalla det :) När kvällen/natten led mot sitt slut så sov jag hemma hos Maja :)
Sammanfattat = en trevlig kväll med trevligt folk! :) Fast jag önskar nästan att jag hade varit lite mindre nykter :P

Luella








Dagens inspiration 2







Russh Magazine. An artist and his muse. Hawt.


Dree Hemingway



Kate Moss

Sienna Miller?

Megan Fox

Gah

Ånej, sega Madde har inte lyckats plugga så mycket som hon planerade att göra... Kan det bero på att jag datanördar istället för att skriva? Suck...

Dagens inspiration

















Jeremy Scott för Longchamp

Jag börjar seriöst bli sugen på att tatuera mig...

Nu sitter jag på Wayne's med Lisa, vi ska vara duktiga och plugga tihi! :) Hon pluggar i alla fall, men jag har läst massa bloggar och nördat eftersom att mitt internet är mycket snabbare här än hemma haha. Men jag ska börja snart, I promise ;)

Today




Maggie Gyllenhaal

Brilliant Stupidity



Åh jag älskade den här filmen! Den oändliga historien hette den ju :)

Nu har jag käkat köttfärssås och pasta, känner mig riktigt mätt :P Ska ut med Majsen snart, och sen vet jag inte vad jag ska viga kvällen åt; plugg eller slappning? Borde VERKLIGEN plugga, juridiktentan är ju om bara några dagar... Ångest :(

You Like






Igår var inte någon bra dag direkt. Telia suger snopp, bara så att ni vet. Fick hem två feta räkningar, som båda var inkorrekta, + att den ena var för ett mobilt bredband jag inte ens har! Jag har ju bara ett :(
Annars var dagen väl helt okej, fick lite pengaångest där på eftermiddagen, men på förmiddagen så fixade jag och Elin med det sista på vår uppsats, fast det krånglade lite det med. Vi är tydligen inte klara än, för att allt måste in i ett dokument utan sidhänvisningar på de två första sidorna...Och man måste använda fotnoter...Blä.


Kiwi - Just Eat It!


I'm gonna eat you! Haha enormt dålig trötthetshumor såhär på kvällskvisten ;)


www.karinbylund.blogg.se
Kolla vad fint! Jag vill också ha ett kakfat att lägga massa smycken på! Hon hade hittat sitt för 20kr på loppis, lyckost...

Necklace 107 från Nelly Accessories, 199kr
Sjukt fint, jag gillar stora halsband med många rader :)

Elsa Necklace från Nelly Accessories, 199kr
Awesome! Men det kanske bara är jag som älskar hjärtan. Lite barnsligt kanske.

Rose earrings från Sägen, 655kr
Handgjorda och riktigt söta, men inte i min prisklass haha. Jag skulle bara he sönder dem eller tappa bort dem :p

Jag har aldrig kollat på Nelly.com:s accessoarsida förut, men det är definitivt värt en titt om man är smyckessugen! :)


She's Back :)

Nu, lite plugg efter en god middag bestående av välkryddad lax och potatisgratäng :) Mamma och Bosse hälsade på ett tag och lämnade Maja hos mig, så jag är glad att jag fått tillbaka min lilla puppy! :) Kändes ensamt utan henne. Fast hon tycker nog att jag låter jättekonstig nu när jag är hes :p

Something happened












Fullkomligt meningslöst.

......................................




Amanda Norgaard

Bryce Dallas Howard


Abbey-Lee Kershaw?

Black eyeliner

Yes











Let's go bananas!

Usch vad tråkigt det är att vara förkyld... :( Jag hoppas alla har en bra lördagskväll i alla fall, ni får festa för mig också! :) För att muntra upp mig själv har jag skivat en banan, vänt skivorna i kakao och stoppat in dem i frysen, det ska jag käka som "godis" ikväll :P Jag minns knappt om det var särskilt gott för det var så länge sedan jag gjorde det. Det är bra att käka om man känner sig nedstämd, eftersom att både banan och kakao/choklad innehåller ämnen som gör en happy. Nu är jag väl inte nedstämd direkt, men jag har tråkigt :P Och när jag har tråkigt så äter jag. Haha.

Randigt / Nelly.com



Sailor Stripe Dress från Club L


Anna Tunic från Jeane Blush


Price Anna Striped Dress från Rut m.fl.

Somrigt och sailorinspirerat! Älskar den första med öppen rygg :) Alla finns superbilligt på Nelly.com.


Hoffmaestro & Chraa - Highwayman




Grym låt!

Den osminkade sanningen







Glömde nämna att Maja lockade mitt och Isabelles hår igår, och så här ser mitt ut dagen efter :) Det är riktigt skönt när någon annan pysslar med ens hår, speciellt någon som vet vad hon håller på med :) Som ni ser så har min hårfärg förändrats ganska mycket sedan jag färgade det, nu är det mer blont än brunt. I like it :) Det ser ganska somrigt ut tycker jag :p

IQ Fiskmås

Vad fan är det med mig idag? Jag är helt borta, sjukt virrig... Nu har jag stressat här hemma lite grann för jag trodde att jag skulle behöva ta bussen till Universitetet och lämna tillbaks en bok jag lånat(jag var helt övertygad om att det var sista dagen). Jag har kollat på "Mina Sidor" för typ 40 min sen, och då såg jag att sista dagen var den 28e... Men jag fortsatte ändå att vara helt fast i "jag måste skynda mig och lämna tillbaka boken"-tänket. Haha, jag tog på mig jackan och skulle ta boken eftersom att bussen går nu, och vad märker jag då? Jo, jag har ingen bok som jag behöver lämna tillbaka. Duktig tjej.

En annan irriterande sak: DE RYSKA BLADLÖSSEN ANFALLER!!! Fy fan! Jag råkade ha föntsret öppet nu i någon timme, och alldeles nyss upptäckte jag att hela rummet är fullt av äckliga ryska bladlöss! Jag brukar vara ganska snäll när det gäller insekter och försöka att släppa ut dem istället för att döda dem, men jag orkade inte nu. Jag tog ett papper och mosade dem alla, eller ja det blev typ fyra papper eftersom de var så många... Lite dåligt samvete har jag, men vadå, jag hade inte kunnat rädda dem, de går ju sönder bara man tar i dem. Sjukt äckliga, jag vågar inte gå ut nu eftersom att de kommer anfalla mig. Blä.

Dagens planer på jobb hos far min och på kusinbesök inför Kulturnatta är för övrigt inställda. Så jag har inget att göra idag, men det är okej, jag orkar inte göra så mycket pga förkylningen... Borde plugga, men det är nog inte lönt eftersom att jag är så pass borta. Så idag blir det förmodligen mycket uppdatering på bloggen!

Henok Achido - High On Life



When the drugs don't work you get high on life

Osammanhängande







Födelsedagsfirande!

Efter det ganska trista seminariet så drog jag hem till Emma Johansson på Ålidhem och firade henne tillsammans med massa andra brudar :) Vi grillade och hade allmänt trevligt. Men framåt kvällen blev jag jättehes, jag lät som en man... Drygt att vara förkyld på sommaren.

Bloggverktyget funkar inte







And that makes me sad.



Jag suktar efter...








Vad är felet på bloggverktyget? Jag kan inte ladda upp vissa bilder :/

Nu är jag hemma efter att ha grillat tillsammans med mina kusiner och morföräldrar hemma hos dem i Myrbäck :) Riktigt trevligt, och god mat minnsan. Innan det så cyklade jag ner på stan och mötte upp Lisa för lite firande av henne, det blev riktigt classy mat; strips ;) :) Vi satt i gräset nere vid kajen, mysigt värre. Och gott var det faktiskt :) Alltid trevligt med bra sällskap :) Innan det(haha) var jag hemma hos Elin på Teg och skrev klart våran uppsats, tror att vi är helt klara, sjukt skönt :) Och innan DET så låg jag och sov... Värt att nämna tycker jag.

Jag börjar bli riktigt stressad nu inför sommaren, så mycket ska hinnas klart, sen i sommar blir det plugg inför omtentor + massa jobb i Vindeln. Hårt. Men man ska väl hinna med lite chillning och roligheter, det är ju trots allt sommar ;) Min cykel har förresten punka, lånade min broders som har stått ute hos mig hela vintern... Gud vilka sommarkänslor jag får av att cykla, relativt lättklädd, i det underbara solskenet och sommarvärmen! It's awesome :D Nu hoppas jag bara att det fina vädret håller i sig, speciellt till helgen.

Grattis!!!



Grattis Lisa på födelsedagen!!! :D

Vogue Portugal June 2010











Tatueringar på en modell, ovanligt men roligt och framförallt snyggt värre! Älskar alla bilderna, klassiskt och fint.

Alice in Videoland - Radio Song


Alice In Videoland - Radio Song

Nostalgi, ljuva nostalgi :) Fast helt tyst i slutet av videon på Youtube.

So if I should feel like wasting it all now that should be alright


I know you've been dumped and all that shit, but your attitude sucks you gotta admit
Get yourself together, will you?


Jag och mina djur


Fear and loathing in Las Vegas






Älskar sälens min på sista fotot! Haha jag dör! :)

Vårfint



Awesome jeans, awesome klackar, awesome nagellack på tårna, awesome kavaj, awesome frisyr, awesome allt.






Bootay





Jag har flera bikinis, men jag är sugen på att köpa nya nu när sommaren är nära/här :) Ursäkta nakenbilderna haha.

Pluggeliplugg igen

Pluggar för fullt, skriver uppsats tillsammans med Elin hemma hos henne :) Hon har en jättesöt kisse som heter Heavy Metal :) Bad-ass.

Friends



Jag hoppas allt ordnar sig. Skickar alla mina positiva tankar till dig.

I Wouldn't Mind...


Shorts från The Garden Collection, 199kr

Klänning, 149kr

Bandeau-bh bikini, 129kr

Halsband, 99kr

Puderrosa högklackade med dragkedja, 299kr

Super-awesome picknickfilt, 99kr

Påslakanset, 199kr

Tygkorg, 79:50kr

Tygkorgar, 79:50kr styck

Duschdraperi, 149kr

Allt från HM!

Jag skulle absolut inte ha något emot om någon snällis därute kunde ta och beställa detta och skicka det hem till mig. Jag skulle bara bli glad :) Bara så att ni vet ;) Förresten, jag älskar HM Home! Hur värt?! Ganska billigt och jättefina/roliga saker att inreda sitt hem med :)


Touch My Heart








Åh den här dagen går segt... Solade/pluggade lite utanför på gräset, men var tvungen att gå in igen eftersom att min filt, mina böcker och jag blev attackerade av massa gröna småkryp. De var lite gulliga från början, men sedan fick jag psykbryt.

That's all


Katy Perry









Lite inspiration


www.colorelle.se






Myspys

Helgen/lilla lovet har tillbringats med en gosig gosse :) Mys, filmer, kaffe, grillat + diverse god mat, Pipes of Scotland, mer mat, besöka landet, blivit utnämnd till mästerskytt, solat, födelsedagsfika hos Maja... Bara gött! Nu tillbaka till vardagen igen, plugg idag, imorgon, i övermorgon osv... Tiden går sjukt snabbt nu, snart är det sommar-"lov"! Wieee! Jag taggar lite allt möjligt, men det lär bli mycket jobb i sommar... Lika bra nästan, gotta have money.

I <3 Pin-ups



Jayne Mansfield


Obviously

Vår




You're about to have puppies?







Pluggeliplugg

Som sagt, seminarium imorgon, och jag känner inte att jag har koll på något. Det suger verkligen. Måste stiga upp astidigt också. Nä usch och fy.

Shopping Is Cheaper Than A Psychiatrist




yjafjallajokull




Hade väldigt kul igår på inflyttningsfest hos Annelie och Nisse på Carslhem! :D Just nu ser jag på Ugly Betty och dricker kaffe, laddar för plugg. Seminarium imorgon, woop woop.

Music


Toploader - Dancing in the Moonlight

Vampire Weekend - A-Punk

Babylon Zoo - Spaceman      såå mycket 90-tal.

Mange Schmidt - Giftig

Crossfire - Lady

Sunny Saturday









www.lookbook.nu



Krystal Simpson www.whatisrealityanyway.com

Brigitte Bardot


Coachella party people




Supersnygg klänning med dödskallar och blommor från Topshop

A Complaint to Mario Bros. Plumbing

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Så jävla bra :) haha.

Göttans!

Seeen middag idag, men det var det lätt värt ;) Det blev kycklingfiléer som först stektes, sen ändrades planerna och det hela blev en god wok istället... Mumma! Nu ska jag försöka mysa till det lite med levande ljus, godis och mysmaja, trots att plugget tynger mitt sinne :P Men, imorgon är en dag det med.

Housework rules!



Just ja, städade idag :) Duktigt av mig.

AFV



Haha, jag älskar AFV :) Fast det är ganska hemskt egentligen, skrattar åt utrotningen av dinosaurie-chihuahuor och små barn som klantar sig. Min humor är på topp!

Gårdagen bjöd på myskväll hemma hos Lisa, vi såg Johnny Mad Dog, en film om barnsoldater i Afrika, ganska hemskt. Men helt okej film, fast jag och Lisa "pratade ju sönder den" ;) hehe.

Dagens goda nyhet = var hos läkaren imorse, de tog blodprov på mig och nu såg mina värden bättre ut än sist! Wieee! :D Mitt järnvärde låg på 126 hb, strax över genomsnittet som typ ligger på 125! För typ ett år sedan var det nere på 106 hb, och jag var som en zombie... Blodsockret såg också okej ut, så jag är glad :)

Hoppas alla har en trevlig fredag! :)

True


Ljust






Jag vill ha hennes hår! Är nådigt less på mitt egna... Vill ena stunden vara blond igen, andra stunden rödtott. För övrigt så är det riktigt snyggt med ljusa pasteller, spets, romantik och nude-färger. Måste skaffa mer sådant.

I full blom


Min blommiga Nellyklänning

Min klocka med rosor på som jag fyndade på Tradera för någon vecka sedan

Min blommiga brokadkjol från Gina Tricot som jag köpt på Tradera(ja jag är en riktig Traderanörd)

Blommor, blommor, blommor. Och jag vill ha mera! Har alltid gillat blommönster på kläder och diverse textilier, varför inte på ett par Doc Martens till exempel? Sjukt sötsnyggt tycker jag :) Jag har några fler blommiga plagg i garderoben, men jag vill ha ännu mer... Måste utöka min samling. Gärna fler klänningar i blommönster. Jag har alltid velat ha en blommönstrad klänning eller kjol med svart botten, that would be awesome. Får helt enkelt leta vidare, finns väl lite mer utbud av blommigt när det nalkas sommar :)

Boobs




Skuldsanering

Dagen har bjudit på plugg. Failade med att dra till skolan imorse för en föreläsning kl 8-12, men vid 12 var jag där och basgruppen förberedde för seminariet imorgon. Spännande spännande. Just nu är jag irriterad över att jag inte har Open Office på min dator och att mitt mobila bredband segar enormt mycket, men det kan nog ordna sig hoppas jag. Jag har i alla fall lyckats kolla upp lite vad Kronofogden säger om skuldsanering, och lite lagrum till det, så jag hoppas jag överlever morgondagen och inte blir slaktad av diverse människor som inte gillar det jag skrivit ihop. Jag gillar det. Men det kan bero på att jag mest kopierat från lagtexten och inte skrivit. Det tog sin lilla tid ska jag berätta för er.

Nej nu ska jag kanske börja fixa middag. Bättre sent än aldrig.

Energi till plugg efterlyses


Fint hår.

Skinnjacka kombinerat med vit skjorta.

Jeansjacka + svarta tajta jeans.

Spets.


Transparent.

Lara Stone.

Sockar i skorna.

Träskor och bara ben.

Maja har ont i lillmagen idag stackarn :( Men just nu ligger hon och sover, så jag hoppas att det blir bättre. Och jag har tagit huvudvärkstabletter så min huvudvärk är borta. Nu är det ju kväll... Fasen vad tiden går fort ibland. Jag har ju massor kvar att göra. Usch, inte taggad alls på något, vill bara dra täcket över huvudet och sova.

Födelsedagskalas


Har ingen bild från igår så det fick bli en cupcake :)

Igår fyllde Emelie J 20 år, så det blev födelsedagsfika hemma hos henne :) Mycket trevligt var det. Och sjukt gott med fika och te... Första gången jag var hemma hos henne också, väldigt fin inredning måste jag säga, mycket somrigt :)

Photo by Francisco Garcia






That's just awesome.

Jao









Lite inspiration.

Gårdagskvällen bjöd lite oväntat på party på Marieberg hos Nathalie med några brudar från klassen, mycket trevligt! :) Även om jag inte stannade så länge, när det blev dags för utgång bangade jag. Hade en mysig kväll och natt i alla fall, med bakfyllekäk på Rhodos :P Fast att betala 95kr för pizza/salladsbuffé och sedan bara få i sig en pizzabit, det är ju lite onödigt. Nu sitter jag och ser på Toystory, mycket fin underhållning :) Gud vilka barndomsminnen.