Beautiful

Så sjukt underbart väder! :D jag tar det bara lugnt och njuter med massa vårkänslor i kroppen. It's great.

Nice and warm




Jag




Lite att göra på en lördagskväll. Borde plugga dock.



Calvin Harris - You Used To Hold Me


LMFAO - La La La


I <3 Wildfox








Ilovewildfox

Yeah


I'm With Stupid












Jag gillar Diesels bilder för deras vårkampanj 2010 :) Vårigt och roligt :)

Mmm



Så himla skönt de verkar ha det haha :)

Jag saknar Maja... Jag vill hålla om henne och pussa på hennes lilla huvud och busa med henne och klia henne på magen och titta på henne när hon sover och höra hennes snarkningar... Buhu :( Jag får allt ta och hämta tillbaka det lilla livet snart.

Tacobuffé + shoppingkväll

Puh, nu är jag hemma efter en trevlig kväll med tjejerna :) Vi käkade tacobuffé på Balder, blev rädda för en full kille som hade fetaste humörsvängningarna, samt drog på Gina Tricots tjejkväll och shoppade loss :) Jag fick med mig 3 plagg hem, så jag kanske visar dem sen. Nu är jag i alla fall sjukt trött, har ont i benen och är inte ett dugg taggad på plugg...

Trött...

Jag är så himla trött. Kunde inte sova inatt, låg bara och tänkte på allt mellan himmel och jord. Vilket gjorde att jag inte orkade fara på dagens föreläsning, men jag åkte dit sen för att fixa med grupparbete. Jag har varit hur trött som helst de senaste dagarna... Suck.

Kung Fu Panda



Nu har jag sett Kung Fu Panda, den var ganska bra måste jag säga :) Jag gillar att Jack Black gör rösten till Po, och specialeffekterna. Haha, men vem gillar inte en kung fu-film? ;)

Ego







Snart Påsk






www.epicute.com

Jag är sugen på att pyssla och baka :) Och snart är det ju Påsk, dags att få lite vårkänslor kanske?

Good


Kate Moss, Vogue UK



Rosie Tupper


Miu Miu


Lara Stone?

Vårsött








HM har fått in en hel del sockersött nu inför våren och sommaren. Hur underbar är inte den blommiga klänningen med vippkjol? Eller koftan med de retrosöta körsbären på! :) Och spetsjackan i bikermodell... Jag ska försöka hålla mig i skinnet. Men HM är ju så bra, och billigt. Jag är ganska så besatt av blommönster på kläder, men jag har inte mycket blommigt i garderoben. Just nu är jag sjukt sugen på klännningen överst.

Beaver



Haha :) sjukt bra.

Sött (och lite nördigt)














Mat?

Puh, nu har jag kollat igenom nästan alla bloggar jag har som bokmärken... Nördigt? Svar: ja. Tog lite mer än en timma, men det gäller att passa på när mitt internet är snabbt. Snart kommer det bli så segt att det inte orkar ladda bilder. Blä.

Nu funderar jag på mat. Jag måste diska också. Sen tror jag det blir plugg, har ju missat massa föreläsningar och snart är det dags att börja på den nya hemtentan vi fått...

Ny!








Ja, jag har en poster på en gris på min skafferidörr. Om ni undrar. Och jag vet att min tapet är skitsnygg.

Tjollahopp folks! :D Trots att klockan "bara" är 11 så känns det som om jag hunnit med en hel del. Jag steg upp kvart i 6, segade omkring här hemma ett tag, drog till skolan och hade seminarium om så kallade gräsrotsbyråkrater, tog en snabb tur ner på stan för att lämna tillbaka en klänning(eftersom att jag såg ut som "en fröken på en skolavslutning" i den, haha) och passade då på att köpa en randig kavaj på HM :) Just denna har jag sett på ett antal snygga bloggerskor, och det fanns bara en enda kvar, så jag haffade den! :) And I love it. Den känns som en blandning av en blus och en kavaj eftersom att materialet är lite sidenaktigt, och den har axelvaddar. Jag tänker inte matcha den med min randiga blå klänning som på bilden haha :P Men kanske med något svart linne/en svart klänning och lite rött nagellack. Typ nu i sommar. Jag längtar :)

To Narnia


Gina Tricot



Min nya clutch från Gina Tricot! :) Jag älskar den gröna färgen(ming green, mycket klarare i verkligheten) och nitarna. Men jag är lite orolig att de ska lossna. Billig var den i alla fall.

Love




www.lookbook.nu


American Apparell baddräkt med huva







Jag skulle inte tacka nej till en over-sized leopardmönstrad skjorta, rödmålade läppar, en urringad baddräkt(kanske utan huva dock), lite tatueringar, grova over-knee strumpor och ett par snygga kilklackade boots. Jag skulle kanske inte kombinera allt på samma gång, men ändå :P

Inte kul

Dagen går i huvudvärkens tecken... And I hate it.

Nelly










Jag har verkligen cravings efter nästan alla skor på nelly.com... Här är i alla fall 4 godbitar, de tre översta; Caramel, Capture och Comet är från Timeless och den nedersta; Millie från Nellys egna skomärke Nelly Shoes. Jag vill ha sommar nu så jag får tillfälle att använda öppna skor...

Bilderna blev för breda... Men jag orkar inte fixa det haha

Åh!Jag vill ha!





www.musthavecute.com I love it!

Creepy...




At home

Hemma efter en myshelg :) Hollywoodsittning i fredags, god mat, mycket att skåla för, härligt folk = mycket kul :) Jag lät inte mina allergiutslag stoppa mig :P

Jag tog nyss en promenad och lämnade av lite kläder/tyger till Myrorna, det var dagens goda gärning :) Sjukt härligt väder, synd att jag fick gå själv. Maja är ju fortfarande kvar hos mamma och busar.

Rihanna - Rude Boy



Rihanna är lite dirty...

Hawt






Update



Long time, no see. Detta har hänt:
  • En dryg hemtenta inlämnad, yay!
  • Några dagar i en stuga/ett mansion i Åre med härligt folk, riktigt nice :)
  • Kommit hem
  • Fått fetaste allergireaktionen mot något okänt(skulle gissa på klor från bubbelpoolen i stugan). Nästan hela överkroppen är full av utslag och det är inte nice...
  • Fortsätt lida av allergireaktionen
  • Inte varit i skolan... :(
  • Maja är fortfarande hemma hos mamma och har juckat mot allt och alla därborta
  • Nytt moment i skolan påbörjat
För några dagar sedan hände ganska mycket på en och samma gång, men nu står det stilla i mitt liv. Jag är trött, sur och full av utslag. Blä. Men förra veckan var bra i alla fall :) Nu ska jag bli lite duktigare med updates här på bloggen, cause I know you want it :P Imorgon blir det skola och förhoppningsvis socionomsittning på Origo med Hollywood-tema :) Fast jag vet inte om jag har så stor lust att glida in på sittningen och se ut som en prickig korv. Även om jag inte ser ut som en korv. Men jag är prickig och det kommer bli ett helvete att sminka över. Plus att jag behöver plugga. Jag får se hur jag känner imorgon helt enkelt.

Åsså den där Ragnar...

















Han är en riktig linslus. Ragnar alltså.

Lite kamerakul med världens bästa lillasyster :D Och Ragnar haha.

OMG

Vet ni vad? Det börjar faktiskt gå framåt med hemtentan, tro det eller ej. Nu har jag skrivit klart min del(ifall mina team-mates inte bestämmer sig för att jag ska ändra något det vill säga), så nu ska jag fixa lite med framsidor till de olika delarna, litteraturlistor och hitta en referens till någon artikel i en viss del. Snart klart, och så blir det inlämning imorgon, mo ha ha! Jag är speedad på dricka och kaffe och socker just nu... Got to go folks!

Besök :)

Har besök av min lillasyster Emelina, mycket mysigt :) Just nu så duschar hon eftersom att vattnet har frusit hemma hos pappa... Ska bli spännande att se ifall vi lyckas borsta ut hennes tovor i håret sen.

Söta vovvar

















Nej, jag har inget liv. Eller ja, det liv jag har kräver att jag kollar på söta/roliga djurbilder lite då och då för att hålla uppe the happiness. Det kanske bara är jag som tycker att det är roligt, men jag är ju i och för sig lite speciell.

Just nu håller jag på att skriva hemtenta som ska in innan fredag. Det är drygt och det går obeskrivligt segt. Jag blir som aldrig nöjd med det jag åstadkommer. Plus att det är ett grupparbete så det gäller att det jag skriver är bra, annars får jag stryk av mina gruppisar.

Ke$ha ft. 3oh!3 - Blah Blah Blah



.


La Roux - Bulletproof (igen)


deadmau5 feat. Rob Swire - Ghosts N Stuff


Meeow.












Goder morgon



Morning! Jag sitter och pimplar kaffe och funderar på käk :P Jag kanske borde kaffe-detoxa snart. Jag har ingen blogginspiration, och det händer inte mycket kul i mitt liv just nu. Så, jag bloggar om kaffe. But it's okay i suppose...

Don't Judge My Hair






Min :)



Kunde inte låta bli att beställa från Nelly :) Det blev den här snyggingen och en till rosa med spetsdetaljer. I like! Fast vad ska man ha under? Ingenting och visa allt? Eller typ ett svart långt linne kanske.

Let me think about it.

Nej nu ska jag käka lite glass, gå ut med Majsen och sen sova. Ska bli sjukt skönt. Imorgon ska jag plugga och fixa lite ärenden... Godnatt!

Muse - Hysteria



Dåligt





Usch... Det känns som om jag har sovit bort hela dagen. Jag skulle bara ta en liten powernap men vaknade ganska nyss, asdrygt. Jag är hungrig men orkar inte laga mat, trött men måste hålla mig vaken och jag mår dessutom illa. Nu ska jag i alla fall käka ischokladglass.

Mina!



Gårdagens enda inköp till mig själv, förutom ett par nitörhängen ;) Jag tvingade med mig Emelina in på Kungsgatan 59 och det var rea, what can I say... 200 kr fattigare och med ett par skor jag kommer få jätteont av att gå i, jag är nöjd :) Och glad :) Jag gillar platån fram på skon, och dragkedjan.

Mumma!





Igår kom Emelina hem till mig :) Vi drog på stan, shoppade, käkade och fikade, det var mycket mysigt och roligt att få träffa lillsyrran :D

Efter att Eme åkt hem så drog jag tillbaka ner på stan och mötte upp brudarna på sushibaren på Renmarkstorget, vad den nu hette. Vi beställde massor av sushi och bilade hem till Annelie i Obbola där det blev sushi-/Sex and the City-kväll :) Väldigt trevligt och gott!

Hawt.









Jag har lust att klippa mig snart. Mitt hår är så sjukt slitet, svinto-kvalité på topparna :/ Och jag är ganska sugen på lugg, lite som bruden på den översta bilden.

Wish Me Luck






Uwgly... Men det är väl bra med lite egna bilder någon gång i alla fall.

Omtenta imorgon, det känns inte bra. Men det måste göras.

WANT


Light & Shade Eye Shadow nr 80 - Cupcake Matte


Wonder Nail Wide Brush nr 619 - Vintage Mint, nr 616 - Pink Cadillac och nr 615 - Bardot Pink

You gotta love it :) Isadoras vårkollektion 2010 - Nostalgia. I love it! Riktigt sockersött :) Jag är väldigt sugen på duoskuggan och på det ljusgröna lacket, även om jag vet att det förmodligen skulle se stört ut på mig och att jag aldrig kommer att använda det. Men jag vill ha, ändå!

If I Look At You With Crayons In My Pants...



Min humor alltså ;)

Idag hade vi professionella samtal, sista träffen, och vi fick lära oss att göra en uppskattande intervju. Det var helt okej :) Och imorgon blir det ett till seminarium, man kan aldrig ha för många under ett moment verkar det som :P

My Favourite












Ingenting



Chanel Iman looking hawt. Jag önskar att jag kunde gå i klackar :P

En bra dag

Seminariet idag gick helt okej, kände mig sjukt oförberedd dock :P Efter skolan så drog jag och Elisabeth på en shoppingrunda och hittade mycket fint :) Jag köpte ovanligt lite måste jag säga; bara ett par lacktights och en tidning :o Jag kände att jag ville köpa mer, men jag höll tillbaka mig själv ;) Sen käkade vi, gott och väldigt skönt att slippa laga mat när man kom hem :P Tack för idag Lisa! :)

Maja har käkat Dentastix som en galning medans jag halsat kaffe, så nu är vi mätta och belåtna. Jag ska plugga till min omtenta, men först vila lite granna, är sjukt trött trots den ovanligt långa sovmorgonen haha. Nu är det inte så mycket tid/uppgifter kvar på det här momentet; bara ett seminarium, en reflektionsuppgift på de professionella samtalen vi gjort, ett tillfälle med samtal(igen) och så hemtentan. Haha oj det kändes som mer när jag skrev det, jag tänkte att det inte var mycket kvar alls. I alla fall, inte så överdrivet mycket kvar på detta moment! :)

Nej nej nej

Kl 13 är det dags för seminarium, och jag är inte ett piss förberedd. Det suger. Jag somnade vid 2 igår kväll och inbillade mig själv att jag skulle kunna stiga upp tidigare idag för att läsa på lite grann. Men det gick så klart åt skogen. Och vad fan bloggar jag för? Jag borde äta lunch, plugga det lilla jag hinner och sen rusa iväg till bussen. Ja, det ska jag göra, bra idé Madeleine, bra idé. Stabilt att jag för en konversation med mig själv här i bloggen. Nej nu måste jag ge mig haha.

R3T4RD





Jag hittar verkligen på allt för att slippa plugga :o Facebook, tvätt, städning, tv... Har börjat komma igång med mitt "traderande" igen, inte bra. Men men, det finns ett par skor som jag verkligen vill ha ;) Gotta have 'em. Yes I've got issues, surprise surprise!

Beware



Kex till middag är ingen höjdare. Nu har jag fått tag på de flesta/alla ppt:s m.m. till min omtenta på lördag :) Fast det kommer bli sjukt drygt att plugga in allt. Jag är trött, men måste stanna uppe och läsa på inför seminarium i sociologi imorgon. Spännande spännande :P

________









I'm loving it. Nej inga Mackedonkenreferenser.

Hå hå ja ja









Tog sovmorgon idag, riktigt skönt måste jag säga. Dagen ska ägnas åt kaffedrickande, Maja-busande, plugg och mer plugg. Börjar få riktigt ångest över allt som måste hinnas med. Plus att jag längtar efter våren, jag är less på snön och kylan!

Mycket bra :)

Ikväll gratulerade vi Ellen på födelsedagen = mycket skratt, extremt god kladdkaka och underbart trevligt i allmänhet, tack alla brudar! :) Nu är jag proffs på Plump ;) Nej dags att sova, tagga sociologiföreläsning imorgon(ännu mer speedad än dagens, lycka till Pehr säger jag bara)... Jag är trött trött.