Be happy :)


Blommor är great!

Jag tänkte bara nu så här på kvällskvisten försöka förmedla ett fint budskap; att man ska vara glad över det man har här i livet. Nej, jag är inte full. Bara glad :) Det är ganska underligt hur vi människor fungerar, oavsett hur bra vi har det, hur mycket pengar, fina vänner m.m. vi har så är vi aldrig nöjda. Det finns alltid något man känner att man vill ha/behöver. Även om man inte borde känna så.

Hej svejs

Efter härligt midsommarfirande i Anumark med studsmatta, vodka(en underbar kombination), glada människor och MASSOR av mygg + en myshelg med sötnöten så är jag lite lagom trött :) God mat också. I veckan blir det bara massa jobb i Vindeln, det är så sjukt drygt att pendla mellan Vindeln och Umeå. Dyrt också. Men jobbet är i alla fall bra. Och roligare blir det när pengarna rullar in. Btw, sjukt snabbt internet här på bussen. It's awesome.

Glad midsommar!









Claudia Schiffer by Mario Testino








Naughty.
Jag gillar neutralerna svart, vitt och nude tillsammans med rött som accentfärg. Hawt.

I Like Hores. Hores Make You Feel Good.







The Lipstick Portraits






Noot Seear. Älska rött läppstift.

Mink Pink






Det bästa av två ting



Hur gott ser inte det här ut? Verkligen en bra affärsidé haha ;)

Dree Hemingway in Vogue China July 2010










Inspiration.



En annan variant av Skeleton Heels :P




Älskar det röda håret och kjolen med afrikanskt mönster.

Bar rygg = snyggt.

Hippie Girl




Jag vill ha sol.

Kila stadigt


Wihoo en egen bild! ;)
Några av mina kära kilklackar. Både snygga och lite lättare att gå i än vanliga högklackade. De här godingarna kommer från HM, Monki, Nelly.com, Skopunkten och Wedins, vissa köpta på Tradera.

MGMT - Electric Feel



You are my electric girl.

Nina Ricci Resort 2011











En regnig dag som denna kan det vara härligt att drömma sig bort till bättre väder och somriga sockersöta klänningar.

Modenessa





Modenessa.blogg.se

Älskar halsbandet! Tänkte bara tipsa om den här tjejens blogg; modenessa.blogg.se. Hon har en ren och ganska romantisk stil som jag gillar skarpt :)

Inspiration


Jag tycker det är jättefint med tatueringar på ryggen.






Like A Melody In My Head

















Jag är sugen på att köpa en enkel svart bikini, alla mina andra är ju som färgglada och mönstrade.


Jag saknar mitt blonda hår...

Jag gillar den välklädda "nörd"stilen på killar :) Haha

Alice Dellal.

Come Disconnect The Dots With Me



Mary-Kate eller Ashley, ingen vet.

Claudia Schiffer

Bambi med Bambi tatuerad på handleden

Dorothea Barth Jörgensen

Wildfox - Nicole från Top Model


Mischa Barton










Of Montreal - Disconnect The Dots

Det Gamla Vanliga



















Lookbook.nu

Goddag




Jag hasar runt här hemma i mina haremsbrallor och mitt skelettlinne från Levi's, som jag gillar jättemycket men typ aldrig använder :) Vart tog det fina vädret vägen? Jag vill ju ha sol! Just nu sitter jag bara inne och dricker kaffe och Coca Cola, så nyttig man kan vara :P Jag känner mig ganska rastlös, men jag vet att jag borde ta till vara på mitt lilla sommarlov innan jobbet börjar på allvar. Och plugget till omtentor. Tur att man har disciplin.
Hoppas alla har en bra dag! Det lär bli en hel del uppdatering p.g.a. rastlösheten, hope you like it.

Lite musik så här på nattkvisten






SKOR


Åh en sån här skohylla vill jag ha... Fast vet inte om jag skulle vilja ha den i slitet trä, hellre vitt välslipat.

Måste hitta ett par leopardskor! Mina gamla pumps gick ju sönder förra sommaren.



Jag älskar de här godingarna från Dsquared2...

Fuck Me Pumps - en sång av Amy Winehouse

De här är riktigt snygga, kommer från Finsk tror jag.

Snyggt med sockar i tycker jag :)

Vad kan jag säga? Jag är skadad, helt insnöad på skor. Fast alla mina är ju ganska billiga, men nog har jag några godbitar jag är riktigt rädd om(det vill säga, aldrig använder). Jag använder bara ett fåtal, därför skulle jag vilja ha en fin skohylla att ställa alla på så att jag får en bättre översikt, och kanske(kanske) får lust att ta på mig ett av de paren som ligger i garderoben/förrådet för en gångs skull.

Garderobsrensning

Idag har jag sovit onödigt länge, mysat och käkat skräpmat med gullungen, och rensat lite inne i min garderob. Eller rättare sagt ovanpå garderoben haha. Jag har stoppat en massa kartonger och lådor och shit där, har ju ingen plats :/ Jag vet inte om jag nämnt det förut, och det kan vara ett tecken på att jag är totalt knäpp, men jag har i alla fall en stooor flyttlåda med babykläder sparat sen jag och mina syskon var små :) Haha jag vet inte direkt om jag vill använda dem när jag själv får barn, men de har ju som affektionsvärde så det är svårt att slänga :P Rensade lite i dem i alla fall, typ de extremt fula bebiskläderna i osköna material slängde jag, mina bebisar ska ha det mjukaste möjliga på sig ;) Haha, ja jag är ju som jag blev.

Nu ska jag kanske inventera ytterligare i garderoben, jag hittade ju trots allt grytor, en mixer/blender, varma mystofflor, en badrumsmatta, gammal torr blomjord m.m. där inne...Och just ja, en tvättkorg flätad av kvistar, den ska jag börja använda :)

Spring/Summer /// What are feelings without emotions?














Miss Unkon Spring/Summer 2010





???












Kelly Bergin Spring/Summer 2010

Mönstrat


Anna Tunic 129kr, Jane Blush

Tot Tube Dress 199kr, Rut m.fl.

Floral Sleeve Dress 249kr, Paprika

Sebastian Shirt 299kr, Vila

Leopard Mini Dress 349kr, Love Milly

I sommar vill jag klä mig i mönstrade tunikor och klänningar, och antingen vara barbent eller matcha med ett par svarta leggings/strumbyxor till. Nelly.com har ju som ni säkert vet ett riktigt bra utbud på snygga och söta kläder, så allt är därifrån haha ;) Gillar alla "klassiska" mönster; randigt, prickigt, rutigt, blommigt och djurmönstrat.

Wildfox















I want...





Jeane Blush Candy Skirt, 139kr på Nelly.com.

Jag. Är. Shoppingsugen! Och det här är precis den modell jag letat efter till min kjolgarderob. Skulle gärna ta både den i svart och den i beige... Sjukt billiga. Slurp, dräggel...

Dsquared2 Skeleton Heels




Ge mig!

Snopp

Förlåt, dålig humor.

Wildfox Kids











































Den Dagliga Dosen Lookbook



Randigt är en klassiker!



Skitsnygga skor!


Jag skulle gärna vilja ha en sån här kjol, mycket tyll, i någon romantisk färg; nude eller ljust puderrosa. Har sett någon billig på Nelly.com som jag ska kolla. Och skorna är snygga de med.

Guld (och gröna skogar)





Paljetter och pärlor, I like.

Marble


www.thestatement.blogg.se

Mucho snyggo! :) Nelly's "klassiker" Marble har kommit i fler modeller, material och färger. Man kanske skulle haffa ett par.

Kristen Stewart





Jag har ju inte sett någon av de omtalade Twilightfilmerna än, så jag vet inte vad jag ska tycka om Kristen Stewart. Hon verkar ju ganska stel haha. Och det blev inte bättre när hon tydligen hånglar upp lilla Dakota Fanning(!) i den nya filmen The Runaways. Låt lillflickan vara liksom. Men i alla fall, på de här bilderna tycker jag att hon ser väldigt söt ut. Fast fortfarande, stel.

Anita







Photo by Ryan Roon

Anita, jag vet inte vem du är. But you're looking hot. Älskar det röda läppstiftet, och de rosa klackarna.

Studentfirande BIG TIME

Igår hann jag med att vara både på Jimmies och Mathias och Saras student, det var riktigt kul :) Blev faktiskt lite avis på de som tog studenten, just för att det var så skönt att festa när alla var helt galna och fria :P :) Men det känns bra att ha gjort bort det för ett år sedan.

Jag hängde gorillor, My Little Ponies, en groda och dricka runt halsarna på de glada studenterna :) Ja alla fick ju inte samma sak, men orka skriva vem som fick vad :P Jag önskar jag hade haft kameran med. Idag tog min kusin Marcus studenten och min lillasyster Eme hade "vanlig" avslutning, men jag kunde inte gå på något av det :( I'm kind of like stuck here...

Just nu sitter jag i min gammelmoster Ann-Christines soffa med ett gäng hundar runt mig och hör någon av katterna krafsa runt i rummet bredvid. Life's good :) Ska vara hundvakt ända tills natten mot måndag, medans Ann-Christine är på hundutställning nere i Sala. Det är en liten utmaning, eftersom att alla hundar är lite halvgalna, och det är 6 vuxna + 6 valpar + 2 kissekatter jag ska lyckas underhålla i tre dagar... :s Fast valparna är inte alls gamla, så dem behöver jag inte leka med, det tar nog någon vecka till innan de är stora och gamla nog att börja busa ;) Men guuuuud vad intressant det måste vara att läsa om hundarna!!! ;) Jag vet, jag är bäst på att skriva intressanta inlägg.

Detaljer









Ruby Alridge


Kate Bosworth, helsvart är riktigt snyggt, speciellt om man blandar olika material.

Jag är väldigt inne på röda detaljer just nu :)

Dorothea Barth Jörgensen


Royal Republic - Tommy-gun


Arabella Ramsay lookbook 2010









www.knighttcat.com

Ursäkta, nu blev det lite mer höst. Men jag gillade de här bilderna, skorna var riktigt snygga och modellen söt.

Lookbook sommar






Chic








Katie Gallagher in Elle

Älskar hennes stil! Rockig men samtidigt elegant, med enkla färger och coola skärningar. Jag tycker också att det är väldigt fint att både ha ljust hår och blek hy. Love it. Vad som har hänt med katten(trimmad som en pudel? say what?) vet jag dock inte om jag tycker är särskilt fint haha. Men den var söt.

Feel Good Anyway



Jag kickade tentans ass! Trodde aldrig att jag skulle bli godkänd, men det gick :D Är så sjukt glad just nu!

HM Höst



www.beatas.se

Jag vet, sjukt trist att börja skriva om höstkläder m.m., but I just had to do it ;) Kolla vilka snygga! Men som vanligt kommer de väl inte att finnas i butiker här i Umeå...

Cupcake Dress


Vet inte om jag redan bloggat om den här godingen, från Monki kommer den :) Har haft den i min ägo i någon månad nu, men har ännu inte använt den. Ursäkta att bilden bara visar baksidan, en miss från Monkis hemsida :P På framsidan går det i alla fall en dragkedja, och färgen är ljusljusgrå, inte vit som man kan tro när man kollar på bilden. Jag funderar på att ha den nu på torsdag då vissa pöjkar tar studenten, men får se.

More kittehs











I'm the crazy catlady

























Underbart väder idag, jag ska ta mig en cykeltur ner till stan och titta på lite studentmjukisdjur och sånt, har ju två bröder som tar studenten på torsdag :) Måste också lämna tillbaka Zombieland som vi såg igår(fick en dvd-spelare av min granne next door, otippat), den var ganska bra :) Jag gillade början bäst, typ "förtexterna", haha... Innan vi hyrde Zombieland så fikade vi på Wayne's, jag åt en jättechokladmuffin, mums :) Annars gör jag typ ingenting om dagarna, men snart börjar stressen; jobb, hundvaktning, studentfirande(hoppas jag hinner båda + kanske min kusins), plugg för omtentor... Fast det är ju trots allt sommarlov, och det känns jävligt bra :)

Inget är klockrent

















www.lookbook.nu

Rodarte



Mys

Jag bara myser runt här hemma :) Igår kom Emelina på besök, vi käkade på stan tillsammans med pojken och sen drog vi alla hem till mig och lekte :) Japp, det var lika roligt som det låter ;) Idag har jag bara slappat. Måste samla krafter innan jobbet börjar.

Want Some Syrup On Your Waffles, Darling?























Ja, vid det här laget tror jag att ni har förstått att jag snor bilder från andra bloggar/hemsidor och publicerar här i min egen blogg. Jag skulle vilja skylla på att min digitalkamera inte fungerar, batterierna räcker till typ 10 bilder och måste sen bytas. Men sanningen är att jag hämtar mycket inspiration från andra, och hittar jag en fin bild så vill jag gärna sprida den vidare till andra. Även om inte alla kanske ser samma sak i bilden som jag ser.

Jag fastnar för vissa bilder, och ibland kan jag inte säga vad det är som gör att bilden tilltalar mig, haha. Ibland är det själva estetiken eller vad man ska säga, ibland ett klädesplagg, en bakgrund, någon cool text... Hoppas ni förstår vad jag menar. Och bli inte rädda för mig när jag postar bilder på halvnakna tjejer. Det är för att jag tycker att bilderna är vackra.

Inspiration


Platåskor med sockar

Lookbook


Behati


Devon Aoki

?

Wildfox


Chloé Bello

thechicmuse.blogspot.com










Jag älskar den här tjejens stil :) Hennes signaturlook är det röda läppstiftet, passar superbra till mörkt hår tycker jag.

Vedera - Satisfy


<3

IKEA!!!! 4 Life


Om jag på något sätt skulle ta mig till IKEA, så har jag bara en sak(just nu) på min shoppinglista; IKEA Pokal! :) Gud vad fina de är! Värsta retro tycker jag... I want them all. Eller bara i rosa. Kanske i vitt också. De kostar 15 kr styck. Så jävla värt :)

The Updated Version Of "Little Red Riding Hood"


Furever


Ja, jag har bra humor, jag vet :)

Lookbook.nu