Maja






Bästa bilden :)
Såg ett inlägg på en blogg med en chihuahua, och fick världens Majalängtan... Min lilla pussgurka.

New In // WANT



För ett tag sedan beställde jag hem dessa skinnbyxor från HM, 299kr kostade de. Har dock inte använt dem än, jag skyller på det kalla vädret. Jag gillar dragkedjorna på fickorna.


HM &High Sqin Jeans, 399kr. Jag är sugen på ett par jeans med hög midja, hittade dessa på HM:s hemsida.


Cutey Chiffon Blouse från Jeane Blush, Nelly.com. MYCKET sugen på denna! Perfekt i sommar till ett par jeansshorts, så grymt snygg. Jag måste typ beställa haha.


Lea Tunic från Three Little Words, Nelly.com. Även denna grymt snygg, jag gillar knytet där fram. Ett lite mer säkert köp också eftersom att den är svart.

Hello



Hej hej alla glada. Jag har ju glömt att skriva vad jag gjorde i helgen so here it goes; på fredagen satt jag på Pipes och drack cider med Kajsa, Jonna och deras vänner, mycket trevligt :) Sen blev det nyktermat på Max, alltid lika smarrigt. Lördag kväll åkte jag hem till Lisa där hon och flera andra brudar väntade; Sofie, Erica och Jeanette. Vi drack diverse goda grejer, spelade spel och levde loppan innan det blev utgång :) Då splittrades vi tyvärr. Jag och Lisa drog på Invito och dansade, mycket skoj :) Tack alla som gjorde min helg!

Idag är vi sjuka här hemma, fun fun. Allmänt deppigt. Btw Kajsa! Nu har jag anmält oss till HM:s VIP-shopping så there's no way back ;) Får se om de svarar om man ens ryms.

Idag kommer också världens bästa syster Emelina hem från 2 veckor av sol och bad i Thailand! :D Jag hoppas att hon haft en underbar resa.

Good Feeling







Är det okej?




Bilder: inte mina!

Gud vad fint! Superbra motto snott från Petra.

Hej

Hej, jag heter Madeleine.

Ni: "Hej Madeleine."

Och jag är en shopaholic. Jag vet, det är hemskt. Jag har nu kommit till en punkt då det inte går att dölja längre. It's out of control. Eller bra nog nära i alla fall. Jag vet att mitt beteende är sjukt, men jag intalar mig själv att jag liksom inte kan hjälpa det. Det beror förmodligen på min svåra uppväxt med isbjörnar på Nordpolen(jepp, ni vet vad jag menar), eller på min ständiga känsla av att inte duga, att inte räcka till. Jag hittar hela tiden nya sätt att motivera mitt missbruk. Och trots att jag vet att det skadar mig och andra(som bara får ha två garderober istället för tre för att jag måste ha plats med alla kläder och skor), så kan jag inte sluta. För det är ju så jäkla roligt! ;)

Nämen skämt åsido, idag köpte jag tre par vinterskor på Skopunkten :) Inte den bästa kvalitén, men jag kommer ändå vilja byta nästa vinter. Hade jag haft en kamera hade jag visat er, de är lite fulsnygga haha. Och ett par ser ut som barnvinterskor men de kommer att vara awesome de riktigt kalla dagarna. För en gångs skull köpte jag något jag behövde, och jag fick det billigt också(tre par för 199kr). Yay me! :)

Tips till mig själv, och er






Jag måste ju vara den tråkigaste människan i hela världen! Haha bara gnat och tjat om kläder och skor m.m. ;)

Till tipset: Ha en lapp och en penna i närheten av garderoben. När du sedan står där och försöker få ihop en outfit och tänker: "Fanken också, jag borde ju ha haft en ****** till min kjol!" så skriv upp det. Sen tar du med dig lappen på nästa shoppingtur, då vet du vad du behöver! :) För om du som jag är på god väg att bli senil så kan det vara svårt att komma ihåg vad det nu var man verkligen behövde när man är och shoppar. Och det skadar ju aldrig att ha en plan så att man inte leds på villovägar och shoppar loss på massa onödigt skit som man inte ens kan kombinera med något. ;) Lättare sagt än gjort, jag vet. Men jag ska i alla fall sätta upp en post-it lapp och tejpa fast en penna i min garderob. :)

Jag vet redan nu vad jag planerar att shoppa:
  • Ballerinaskor till våren och sommaren(längtar redan!)
  • Leggings/tights! I massor! Det är det plagget jag ständigt har på mig så de få par jag har börjar bli slitna
  • Strumpbyxor
  • Linne med loosefit så att man visar lite hud på sidorna
  • Parkas
  • Strumpor, vars försvinner alla? Jag hade ju jättemånga :(

Tråkigt med basgrejer, jag vet. Men jag har ju så jäkla många partyklänningar, som man oftast bara använder någon enstaka gång. Fast det är ju det som är roligast att shoppa ;) Och ändå så har jag "ingenting att ha på mig" när det vankas fest.


Maddes underbara humor Part. 246






Såhär brukar jag göra på Tobias när jag tycker att han ska le. Det fungerar oftast inte ;)

Gud! Jag får värsta flashbacks från Psykologin på gymnasiet, med läraren Lars! Och här skämtar de om en film vi fick se, jag minns dock inte vad den hette. :P

Nytt


Bild: Inte min.

Och shoppinggalningen har slagit till igen :) Oväntat. En sån här blus hittade jag inne på Nicole på rea för några dagar sedan, lite annorlunda och inte riktigt min stil men jag gillade den :) Jag diggar pärlorna och transparensen. Och skjortkragen, skjortor är något jag typ aldrig använder men det är grymt snyggt på andra. Jag tror den här kommer passa bra till ett par mörka jeans eller nerstoppad i en kjol med högre midja :) Jag är nöjd.

Nothing to say



Igår fikade jag med Kajsa och Ezther på Station, och idag med Lisa :) Much fun.

Mer


Jag är mycket sugen på att pimpa en bh eller två med nitar! Sjukt snyggt under en transparent topp eller till en högmidjad kjol. Eller varför inte till slitna jeansshorts på sommaren.


Skjut mig.

Jag gillar såna här lite etno-inspirerade mönster. Speciellt på kjolar och klänningar.


Fulsnygga mysleggings.



Jag har sett många bilder på de här pigmenten från Yves Rocher. Jag tror de kan vara grymma när man vill ha mycket skimmer på ögonlocken till fest t.ex. Jag brukar inte passa i naturliga färger, men jag kanske kan lära mig tycka om det.


Ge mig!

Underbart hår.

Shakira ft. Pitbull - Rabiosa


Har fastnat på den här låten. Makes me wanna shake mah hips. Och Shakira är ju så jävla snygg.

New In


John Zack Golden Bandeau Dress // 199kr från Nelly.com


Nelly Shoes Naoma // 225kr(rea) från Nelly.com


Honor Gold Alicia Lace Short Dress // Från Nelly.com, köpt på Tradera

Beställde de svarta skorna och den guldiga klänningen från Nelly.com för ett tag sedan, och nu har jag fått hem dem! :D Klänningen är verkligen skitsnygg, mer glitterguldig i verkligheten och den satt jättebra :) Jag gillar ju tubklänningar, och den här var otroligt skön att ha på sig också. Lite vadderad över kuporna men jag kommer nog att köra på bh ändå. Skorna är snygga, tänker mig dem som typiska höstskor, och de har en mönstrad sula så att man inte ska halka så mycket. Svåra att gå i dock på grund av höjden, men det löser sig :P Den svarta enaxlade klänningen haffade jag på Tradera, även den sjukt snygg! Går att ha som kort-kort eller dra ner över rumpan lite mer :)

John Zack Golden Bandeau Dress // 199kr från Nelly.com
Och den här funderar jag på att beställa, har ju gratis frakt någon dag till på Nelly.com ;) Och alla vet ju att jag är ett blåbär. Igår när jag provade den guldiga klänningen så tänkte jag "varför finns den inte i fler färger?", och när jag gick in på Nelly.com så fanns den helt plötsligt i blått :)

Inspiration










Lookbook.nu, var annars? :)

Jag kommer på mig själv med att längta efter vår, sommar och sol. Inte så mycket till vinterinspiration, man bara slänger på sig något varmt, fult och noppigt. Mer orkar jag inte. Och under tiden växer högarna med snygga kläder i mina garderober ;)

Musik




Gud vad oinspirerad jag är just nu. Sorry för den dåliga uppdateringen.

Nytt År


Gott nytt år i efterskott! :D

Jag har jobbat så mycket och haft exakt noll energi till bloggning, så det kommer lite sent. Nyår firades i alla fall hos bästa Kajsa :D Vi började med att avnjuta en god middage med cupcakes till efterrätt, sen trillade mer folk in efter som. Vi var ett helt gäng som firade, och jag är så glad att jag fick fira med mina finaste vänner Kajsa och Elisabeth :) Tack brudar!

Det blir ingen årskrönika om 2011. Men det jag kan säga är att det var ett bra år. Jag flyttade ihop med min underbara älskling Tobias i en fin lägenhet på Sandbacka(och finare kommer den att bli, vänta bara!), vilket är 2011:s bästa händelse :) 2012 kommer bli ett riktigt bra år, det känner jag på mig. Gott nytt år allihopa!

Det börjar likna något


OHIO byggbar soffa(kombination 3, för den som vill veta) från JYSK.

OHIO tv-bänk från MIO(finns även i vitt).

Vardagsrumsception! Haha är det bara jag som tycker det är askul att både vår soffa och vår tv-bänk heter OHIO? Nu börjar det faktiskt likna något här hemma i vardagsrummet :) Tobias fyllde år den 28e december, och då fick han en 42" plasma-tv :) Så idag åkte vi till MIO och köpte en tv-bänk, mycket praktiskt med både lådor och en liten skjutdörr i glas där vi har stoppat tv-boxen och Tobias nya PS3. Nu ska jag kika efter fina prydnadskuddar till soffan :)