Vive La France



























































www.ilovewildfox.com Wildfox

Zara Evening Collection








Jag gillar stylingen med röda läppar i fokus och ofixat hår :) Fastnade direkt för den röda klänningen!

Favoriter i repris 2
















Dagens inspiration










Nu är jag tillbaka från jobbet :) Imorgon blir det jobb på Brännlands skola/fritids 8-16:30, sen får jag se vart kvällen tar mig :) Tagga helg! Woop woop! ;)

Torsdag

Ikväll blir det jobb på Solhaga, kommer hem efter 22 någon gång. And that really sucks, för imorgon börjar jag "tidigt" och går en heldag på Brännlands skola och fritids. Spännande spännande, ska försöka att hålla humöret uppe hela dagen :P Efter det är det HELG! :) Då kanske jag kan påbörja julklappsshopping, gosa med Tobias, eller bara slappa :) På söndag är jag inbjuden till ett litet privat julbord så att säga, det ska bli mysigt :)

Nelly


Blessing Dress 499kr från Vila

Bandeau Dress 459kr från Elise Ryan
Cup Babydoll Dress 569kr från Rare Fashion

Chiffon Maxi Dress 539kr från Elise Ryan

Muranga 419kr, Nelly Shoes

Och lagom till jul/nyår så blir jag supersugen på att beställa festklänningar från Nelly.com! Dom har så mycket snyggt, det är farligt att titta in där när man ska spara pengar... Men jag kan faktiskt stolt säga att jag inte är lika Nelly-taggad som jag var förut. Vissa av klänningarna sitter så pass mysko att man inte riktigt vågar chansa och beställa klänningar som kan vara för korta, för då är de oftast det på mig. Cause my booty is big. Haha ;) Jag vill ha en långklänning också, kan vara riktigt snyggt.

Cats & Dogs


















Zinc






American Gold







Waiting

Jag är alldeles för pigg för att kunna sova just nu. Och dessutom känns det som om det är helg snart, men veckan har ju bara börjat :( Suck. Jag inbillar mig att jag har viktiga saker att göra på datorn(dvs Facebook, Tradera, bloggen m.m.), men det har jag inte. Ännu mera suck.

Imorgon blir det jobb på Brännlands fritids i några timmar, hoppas barnen är snälla med mig ;)

All The Pretty Things





















Jobba

Idag är det jobb på Solhaga 14-20, det brukar vara 11-20 så det är ganska skönt att "bara" ha kvällsgöra, nästan. Jag är glad att jag fortfarande har helgen jobbfri, det är så surt att tacka nej när de frågar :P Nu ska jag äta lite, klä på mig och ta bussen till Vindeln. Hare'! :)

MAKE UP STORE Lip & Cheek Tint


Bilden kommer från Tradera. Dålig kvalité tihi :P

Budade nyligen hem detta från Tradera för inte mycket stålar. Jag har alltid velat pröva lip & cheek stains/tints för att resultatet ska vara naturligt :) Ungefär som när man kommer in från en lång promenad i vinterkylan. Det återstår att se när jag testar det :)

Lookie Bookie










www.lookbook.nu

NAWH








Standing Where You Left Me










Nej




Den här veckan blir det massa jobb, precis som förra veckan, hoppas dock på en ledig helg :) Men jag klagar inte, I need all the money I can get... Har även börjat fundera på årets julklappsshopping, ganska ångestfyllt. Vissa är så svåra att köpa saker till, det känns lite omöjligt. Och i år har jag mycket mindre pengar att röra mig med. Jag säger som barnen på ett av mina Fritids; bajs. En annan intressant sak som jag har fått höra av dem är att jag ser ut som Idol-Tove, Tove Styrke. Wtf? Nu har jag ju inte kollat in henne och jag ser inte på Idol, men liiite långsökt var det väl? Haha, de är så söta :)

Idag är jag less på surhet och energislukande grejor. Hinner inte ens komma hem och varva ner innan det ska varvas upp med småbråk som är så enormt onödigt. Känner mig maktlös och frustrerad. Men jag vet ju att om det ska ta slut så måste jag lägga mig. That sucks.

Äntligen Fredag!

Nu är det helg, och fastän jag jobbar på söndag så känns det skönt och jag känner mig lite mer ledig :) Har jobbat alla dagar utom en i veckan, känns roligt fast allt kom som på en gång, mycket jobb på olika ställen samtidigt så var tvungen att tacka nej mer än en gång :/

Nu ska jag göra mig iordning och sen åka till pussgurkan, ha en bra helg gott folk! :)

Hippie Flum














Alida Buffalo

Dagens inspiration














www.lookbook.nu

2010-11-18




















Favoriter i repris




















Utav bär äro blå







A Italy November 2010

Jag gillar det här med rufsigt ostylat hår, bärfärgade läppar och en skön höstig klädstil med stickat, rutigt och dova färger.

Luvin' your bunnies





































Ohyfsat













What would Betty do?








"The only reason that I tried to reach above my means is because of you; because I thought, what would Betty do if she were in my position? She'd be all like, "Oh, reach for the stars and unicorns and lollypops and, and sunflowers!" So why can't I?"

Allting kommer lösas och bli bättre igen

Idag blir det jobb på Solhaga 15-21, skönt men lite nervöst eftersom att jag inte brukar vara på den här avdelningen så mycket :P Men det går bra, it's okay. Konstigt men roligt nog så blir det jobb idag, imorgon, torsdag och fredag den här veckan :) Mycket bra, för jag behöver pengar. Jag blir inte så rastlös av att bara gå hemma heller, jag trivs med att vara ledig. Men, det är klart att det känns bra att göra något vettigt på dagarna.

Dagens dos av inspiration










www.lookbook.nu

Mad Men




www.noraaurstad.blogg.no

Man blir sugen på att börja se Mad Men bara genom att titta på bilderna! :) I love it. Andra serier jag skulle vilja se är The Pacific(från samma gäng som gjort Band of Brothers) och True Blood.

Kelly Pakowski Dress





Fars Dag


Exakt en sån här mugg har pappa, tror Eme har gett honom den :)

Igår åkte jag till Brännan i all hast och firade pappa tillsammans med Emelina, Jimmie och Robin :) Robin hade med sin tjej Emelie också, och Lisbet var där. Trevligt var det i alla fall, med både vedkastning, vedstapling OCH tårta :) Superb kombination säger jag bara. Idag har jag världens träningsvärk i hela kroppen, rör ju aldrig på mig mer än vad som är nödvändigt för att kunna öppna skafferiet/kylskåpet, så allt gör ont. Till och med käkarna...

Hejs





Jag gillar mitt röda läppstift mer och mer, det känns som att jag blir lite tråkig och färglös utan det.

Snart kommer min sötis och hämtar mig, nördar lite framför datorn och ser på AFV tills dess :)

Time to eliminate some blackheads...

Uttalandet ovan är inte rasistiskt på något sätt, bara så att ni vet. :P I alla fall, på senaste tiden har jag försökt att eliminatea lite pormaskar med Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub. Det har inte gått så bra. Min hud mår inte bra alls just nu, jag vet inte varför heller. Den är bara allmänt dryg och blir irriterad för minsta lilla vilket resulterar i finnar och rödblossighet. Me NO like. Sååå, idag under min lilla shoppingrunda inhandlade jag Aloe Vera gel, Neutrogena Visibly Clear Oil-free Moisturiser + Visibly Clear Rapid Clear Treatment som man ska dutta på problemområden. Nu hoppas jag att huden skärper sig(eller är det kanske jag som ska skärpa mig?), och jag ska verkligen försöka låta bli att klämma och röra. Btw, älska Apoteket, de har ju massa roliga och nyttiga grejor så man vill bara shoppa loss totalt bland alla hudvårdsprodukter, kosttillskott, munhygiensgrejor m.m.

För övrigt så kan jag tipsa om att de just nu har L'oreal True Match flytande foundation på KICKS för bara 119kr! Jag handlade en extra trots att jag nyss har öppnat en ny flaska. De brukar ju annars kosta 149kr, vilket inte är så illa det heller. Riktigt bra budgetsmink som täcker fint och naturligt utan att bli kakigt. Man väljer nyans efter vilken grundton huden har; kall, varm eller neutral. Plus att de har ganska bra ljusa färger, halleluja, bland annat C1 som jag använder under vintern :)

Tattoo by Kosta Boda




Bilder: www.kostaboda.se. Reklambilden fotad av: Jonas Lindström www.blog.jonaslindstrom.se

Hitta denna vackra reklambild i min ELLE tidning, fastnade direkt för den :) Vasen kommer från Kosta Boda och så här stod det på deras hemsida om den(och de andra i Tattoo-serien):

Tatueringskonsten har länge inspirerat glaskonstnären Ludvig Löfgren och i den nya serien Tattoo har han utvecklat en helt ny målningsteknik med miljövänliga färger där hela mönstret får ett stämplat uttryck. Det blir detaljrikt, transparent och rockigt romantiskt.

Blandat








www.lookbook.nu


www.fashiontoast.com


Gah! Vill ha skorna ovan... Slurp.

Victoria's Secret After Party





Den lilla svarta fodralklänningen = en klassiker med stil. Me like.

Fredag



Läskig liten kisseunge det där ;)

Fy vad skönt med helg! :) På söndag är det ju Fars Dag(and don't forget it) så jag hade eventuellt tänkt mig ut till Brännan och fira Thommie. Annars så ska jag bara ta det lugnt i helgen och njuta av att älsklingen är ledig :)
Idag hade jag tänkt mig ut på en liten shoppingtur efter diverse nödvändigheter:
  • Fars Dagspresent
  • Mopp + skurhink och ett sopset(kanske väntar med det tills jag tar mig till Rusta)
  • Tandtråd, SB12, Ipren och Aloe Vera-gel
  • Eventuellt lite julklappsspaning också :)
En annan icke nödvändig sak som jag har tänkt spana in är en långkjol eller långklänning. Jag vet inte hur bra jag skulle passa i en långkjol med min rooompa, but I guess I could try :P Och det var riktigt härligt att ha på sig långklänning på högtidsmiddagen/balen, men den klänningen var ju som fluffig med massa kjoltyg, en långklänning i tunnare material kanske skulle se mysko ut. Aja, jag ska pröva någon i alla fall, tror HM kan ha lite potentiella kandidater.

Ha en härlig fredag! :)

Klant

Skills man har ;) Skulle ta fram socker och honung till mitt te, och lyckas riva ner en tub med brusvitamintabletter i golvet. Vad händer? Jo, tuben går sönder och botten(av allt som kan gå sönder) ramlar av, det flyger bara ut brusvitaminbitar över hela mitt ostädade dammiga golv. Riktigt nice.

I övrigt så har dagen varit toppenbra; fick tillräckligt med sömn, sen ringde mamma och väckte mig och vi körde runt stan och tankade diesel i dunkar, åt coleslaw-hamburgare, spillde Coca Cola, shoppade kläder(inte så mycket dock) sen mat på ICA Kvantum, lyxigt med bra sällskap och skjuts :) Nu har jag stökat lite i min garderob och rensat ut typ 10 plagg som jag ska försöka pracka på mamma och Eme. Sen hoppas jag att de skjutsar hit deras fet-tv som jag troligtvis ska få och min sopsäck med gamla kläder som jag ska gå igenom :P Plus att jag har förrådet fullt med hästgrejor som någon okänd person ska hämta, men det verkar aldrig hända. Gud vilka i-landsproblem jag har :P :) Tänkte bara skriva av mig lite eftersom att det mest blivit bilder den senaste tiden :P

Like A Dream





Vogue Italy

Inspiration







Löving the bralls and the hår.
















Redhead




Klänning; fyndad på Bik Bok för bara 99kr i stickat material, LOVE it :)

Ja, där har ni det haha :) Jag kan ju säga att det ser mycket bättre ut nu när det har tvättats ur lite, innan så var det mörkare och man såg stor skillnad på färgen längst upp och längderna. :P Jag börjar faktiskt gilla det nu, först ville jag direkt ljusa upp det. Tobias är då nöjd och glad haha ;) :) Färgen heter Shangrila och märket är L'oreal Préference. Igår kväll(när jag tog bilderna) så pinup-ade jag till det lite med flytande eyeliner och rött läppstift :)

Masquerade








Vogue Paris Masquerade Ball 2010

.










Inspiration







Jag gillar stilblandningen! :)




Ruby Alridge

Hudfärgat och svart, snyggt.

HM


Spetslinne 129kr

Klänning 399kr

Klänning 249kr

Klänning 349kr

Klänning 399kr

Kjol 299kr

Byxa i skinnimitation 299kr

Skor 399kr

Tubhalsduk 99kr

Skärp 79:50kr

Väska 299kr

Väska 149kr

Kuvertväska 149kr

Mamma hade fått hem HM:s vinter/nyårskatalog där de har massor av snygga partykläder, och jag satt naturligtvis och dreglade över den... Det är samma sak varje år haha :) Men jag ska försöka lägga band på mig och inte shoppa loss på onödiga plagg som inte går att matcha eller att använda till vardags :P Men, en ny vardagsväska behöver jag faktiskt. Börjar bli lite less på min mörkblåa, och den svarta gick dragkedjan sönder på.

Music


Hörde/såg den här nyss på MTV, ganska catchy. Jag skulle lätt kunna tänka mig att shakea ass till denna :P

Don't get mad


OCH




I fredags var det ju som sagt och skrivet Halloweenfest hemma hos mamma och Bosse, Emelina och kusin Camilla fixade :) Vi pyntade med spindelnät, skelett som lyser i mörkret, lyktor m.m och en JÄTTESTOR skorpion som Maja blev livrädd för(jag förstår inte varför?den coola hardcore mexico-vovven borde ha slaktat skorpionen, det ligger i hennes natur). Jag klädde ut mig till häxa, Zero fick vara min onda tvillingbror som förvandlas till varulv på nätterna, Tobias var mördarvampyrkanin och lite vampyr då och då, hawt ;) Mamma har sytt i örat så hon var Frankensteins monster, Eme var vampyr, Camilla också, och Bosse hade en äcklig gubbmask på sig lite då och då :P Vi hade en tävling där vi delade upp oss i tre lag och fick poäng för varje gång vi lyckades skrämma någon. Jag lyckades ge mig och Tobias ett poäng, men gav de andra lagen typ 10 poäng vardera för att jag jättelätt hoppar till och skriker om någon smyger sig på mig. Men, det var kul ändå :)

Resten av helgen så har vi mysat och jag har jobbat på Solhaga i Vindeln. Jobbade även igår, men idag vill jag vara ledig, känner mig inte frisk... Är hur trött som helst också.

Halloweenfest hos mamma

Eme och min kusin Camilla ska ordna Halloweenparty hemma hos mamma och Bosse ikväll, och jag ska klä ut mig till en häxa haha :) ;) Tobias ska också dit, får se vad vi tvingar honom att ha på sig :P :) Eme sov över hos mig inatt, så nu mysar vi bara runt här hemma och ska snart käka paj till lunch, göttans :) Snart blir vi hämtade i alla fall. Hoppas alla har en bra fredag!

Lookbook.nu














Or what?





Happy Halloween!






I efterskott :)

Högtid

I lördags var det dags för bal/hötidsmiddag på älsklingens jobb = god mat, gott sällskap, och diverse högtidligheter :) Mycket trevligt :) Jag önskar att jag hade en bild på balklänningen jag hade på mig, den är i alla fall röd i fint tyg med pärlor och draperingar, samt snörning i ryggen, hawt :) Resten av helgen har jag och Tobias slappat och nu har han semester i en vecka så mer slappning ska det bli :P Igår såg vi Saw i 3D, lika äckligt som Sawfilmer brukar vara. Inte överdrivet speciellt med 3D heller, lite blodsplatter som "flög ut" över oss i salongen bara. Idag jobbade jag på fritids i Sörfors, lite pengar måste ju ändå tjänas... Imorgon blir det veterinärbesök(bara för att få ett nytt friskintyg) för Maja vid kl 15, och nu på fredag har Emelina halloweenfest som jag och kanske Tobias också ska på :) Mer action blir det inte den här veckan misstänker jag :P