Princess Of China


Neon










Planet Blue Lookbook

Åh, sommar!

Gårdagen








Igår efter jobbet tog jag bussen till Umeå och drog ut tillsammans med Lisa och Sofie :) Väl ute mötte vi upp några till och sen blev det en lite ovanlig efterfest med gladiatorerna, dans, spökboll m.m. Efteråt blev det en ofrivillig nära-dödenupplevelse, and we survived!!! Fuck yeah! Haha. Jag hade mycket trevligt, så tack för det! :)

Funderingar





Håller på att testa lite saker här. Imorgon efter jobbet tar jag mig nog inte hem innan jag ska iväg på trevligheter. Så jag måste göra mig iordning på jobbet och ta bussen direkt sen. Vilket innebär att jag måste packa kvällens outfit nu typ haha. Vilka i-landsproblem. Jag funderar på att ha min svarta enaxlade klänning eller min röda spetsklänning. Hmmmm.... I alla fall, till den svart klänningen tänkte jag ha rött läppstift(se ovan). Men det känns som en dålig idé för det kommer inte hålla en sekund om man smuttar på en cider eller äter något eller pratar eller klantar sig och smetar ut det. Inte så fint när kanterna håller sig men in mot munnen försvinner det. Jag har ju läppenna att fixa det med så att det håller längre, men det känns jobbigt att tänka på läpparna hela kvällen. Jag vet inte om jag vågar det haha. Annars är ju röda läppar supersnyggt.

Lookbook.nu


Åh! Jag blir allt lite sugen på att färga håret rött igen när jag ser den här bilden!





DIY (do it yourself)

Hallå där! :)

Jag har hittat en bra blogg fylld med DIY-tips: Studs and Pearls, blev lite inspirerad till att göra dessa:

Beskrivning En tubtopp av en axelbandslös bh och lite tyg.

Beskrivning En tubtopp av en finstickad tröja.

Sjukt bra beskrivningar som visar steg-för-steg hur man går till väga :) Det roliga är att jag har en exakt likadan tröja, samma färg, modell och allt. Jag har på mig den just nu hehe :P Ikväll är jag ensam hemma, Tobias är på någon julgrej med jobbet. Jag börjar bli lite småförkyld och har jobb imorgon, så jag ska skämma bort mig själv med att bara vila, titta lite på kanal5play, kanske ta ett bad. Ikväll hade jag tänkt göra om ett oversizat linne med döskalletryck på så att sidorna är lite mer öppna. Ni förstår säkert hur jag menar. Jag tycker det är snyggt när lite hud tittar fram, och man kan ha en spets-bh under som detalj. Schnyggt.

Jul ute och jul inne, men sommar i sinne




Hej svejs i lingonskogen! Jag har jobbat hela helgen, vilket sög fett hårt, but it's okay. Idag ska jag bara slappa och vara ledig, jag har ingen energi till någonting. Jag borde egentligen bege mig ner på stan för att shoppa julklappar till tjocka släkten, men jag orkar inte :( Jag har inte köpt en enda, dåligt av mig... Imorgon blir det mer jobb, sen får jag se om chefen ringer och ber mig gå ut extra.
Jag vet inte varför, men jag längtar till sommaren idag. Prövade några av mina klänningar som är passar bra till somrigt väder:

Rosa spetsfodral från Club L/Nelly.com. Ser ni våra julstrumpor som hänger i bakgrunden? ;)

Blommig tubklänning med bälte med strasspänne från Jarlo/Nelly.com

Klarröd enaxlad klänning från Nelly.com


En av mina favoriter! Hade den i Tyskland i sommar när vi satt i en biergarten, grabbarna drack öl och vi käkade grillat. Från Nelly.com


Favorit nr 2, från Rare Fashion/Nelly.com. Jag gillar klänningar som visar ryggen!

Min röda sailoraktiga klänning med volanger och randiga detaljer! Grymt skön och snygg tycker jag :) Från Gina Tricot.

Det tråkiga är att när det väl vankas sommar kommer jag bara springa runt i en eller två vardagsfavoritklänningar. Men det kanske jag ändrar på nästa sommar. Måste bli duktigare på att använda grejer.



Paradise


Punkt.










Kloka ord





Alla bilder; snodda från Elisabeths blogg.

Igår vid middagstid mötte jag upp Elisabeth på stan för lite middag och fika :) Alltid lika roligt att ses, tack för det! Man är allt bra lycklig, som har en vän som du :)

Rosie Huntington-Whiteley


Rosie som vi är vana att se henne; med den perfekta modellhårfärgen + lite solblekta slingor.

Ta-daa! Mörkbrunt femme fatale-svall. Grymt snyggt.

En av de stora sorgerna i mitt liv. Att jag inte riktigt passar i mörkbrunt hår. Men jag är en lycklig blondin trots allt som minnsan kan rocka rött hår ;)

Mycket fint


Underbar bildkvalité, visst? ;) LifeFrame 4 life... Här är i alla fall GRANEN!!! :D Just nu har jag bara satt upp ljusslingan + lite glitter(ska köpa mer glitter nästa år har jag bestämt), men det tar sig. Granen är 210cm hög, alldeles lagom tycker jag :) Nu längtar jag tills jag ska pynta med alla julgranskulorna!

Och här kommer en ytterst fin bild på min och Tobias nyinköpta soffa! :) Den är som sagt gråsvart i tyget, och det är en som man kan köpa fler delar till :) Jag är mycket taggad på att bjuda hem folk som ska tränga ihop sig i denna! :)

Övriga frågor? Tomt i fönstren? Nej, vi har inga gardiner, jag vet. Men det kommer. Det underbara ljuset? Vi köpte 3 nya lampor för någon vecka sedan från Markslöjd; 2 fyrkantiga plafonder med lite mönster på(en till hallen och en till vardagsrummet) och en lampa med 3 st spotlights på som vi har installerat i köket. Tobias monterade dem och det blev mycket fint :) Varde ljus. Stolen på soffbilden? Det är Tobias "datastol", han har sin dator där bakom. Han är en riktig man, som sitter i en vanlig pinnstol istället för en supermjuk mesdatastol ;)

Sakta men säkert bygger vi ett mysigt hem.

Dagens dos av inspiration





















Pumped Up Kicks


En remix men ändå.

Facts


Gårdagen








Igår åkte vi hem till Mathias och Sara och fikade, firade honom i efterskott :) Gud vad söt deras kattunge är! Haha Tobias fick agera klätterträd hela besöket ;) Påbörjade också pyntningen av granen igår, it's going to be EPIC. Nu fattas bara kulorna, det roligaste kvar så att säga :)

Shake It Out


Happy B-Day Bro!


Igår fyllde Mathias 20 år, grattis på födelsedagen! :D

I helgen har jag jobbat, och i fredags köpte jag och Tobias en soffa! Det är en hörnsoffa med 3 sitsar på ena sidan och 2 på andra, gråsvart i färgen. Det ser grymt fint ut nu i vardagsrummet tycker jag :) Fredagkväll gick vi ut med Tobias jobbarkompisar, det var kul :) Men vi gick på Schlagerklubben, eller X3M som vi tycker att det fortfarande heter, så det var mindre roligt. Jag förstår inte hur det kan vara så stor skillnad på ett uteställe där man får vara 18år och ett där åldersgränsen är 20. Vad händer liksom på 2 år, mognar man så mycket?

Idag ska jag och Tobias evetuellt fira Mathias, jag ska försöka sätta upp julgranen också :) Nu har det ju snöat! :)

Goddag








Jag skulle vilja säga godmorgon bara för att jag är "uppe med tuppen". Idag är jag inte så glad, förbereder mig dessutom mentalt för en helg full med jobb.