Nu jäklar!



Sanningen: Jag ska baka tacopaj! Jag har inte bakat paj på flera år, aldrig till så här många och jag har aldrig gjort tacopaj. Oddsen för mig att lyckas är alltså inte så goda. Eller hur man säger.

Jag är helt darrig efter att ha stressat iväg till Coop och inhandlat mer ingredienser. Så nu ska jag sätta mig ner(done), lugna mig, ta ett djupt andetag, dricka saft, sätta igång taggande musik, plocka fram min oanvända matberedare(åh, är det bara jag som får nostalgivibbar av detta, från barnfilmen Den lilla brödrosten?) och börja laga paj. Visst borde man kunna värma upp den färdiga pajen i ugnen innan servering utan att det blir äckligt? Fatta ångesten jag har, jag kan ju inte ens laga mat...

Håll tummarna för mig!

Stress



A little bit different.

Åh, vad stressigt och veligt allt blev! Fan alltså... Lisa har varit min räddare i nöden idag, tack för det! :)

Nu får vi se om vi får ihop allt.

Kaffekokarkokboken

Haha jag måste bara tipsa er om den bästa julsången EVER!!! :D Klicka på länken nedan, musiken kommer igång på ett tag, lyssna och njut!

Kaffekokarkokboken - Århundradets julklapp

Och en rolig blogg! Kaffekokarkokboken. I senaste inlägget lagar hon sushi i kaffekokaren :) Något att testa hemma?


LMFAO





Jag börjar dagen med lite LMFAO och mörk choklad :) Känn energin!

Pink Hair








Photo: Claire Thomas

Lite ovanligt med rosa hårrötter, annars är det ju topparna man brukar doppa i färg.

Snyggt



Mintgrön topp från BikBok.





Jeffrey Campbell's Spiked Lita. Skjut mig. Jag vill så gärna ha dessa. Helst 2 par, så att jag vågar använda ett par och har ett par som reserv. Haha.

Let go




Abby Brothers by Jason Lee Parry.

Movits!


Den här är ju superskön! :) Det svänger jue ;) En sån där låt som fastnar på näthinnan.

Jag vet att det blivit mycket musik nu, men jag lyssnar på så mycket just nu och då vill jag ju att ni också ska få höra vad jag gillar! :) Tipsa gärna om ny musik!

New In / Tradera


Bustier från HM. Jag har trosor och en bh i samma stil/mönster, fast med blå rutor istället för svarta :)

Klänning med spetsdetaljer från HM Trend.

Klänning med cut-outs, vet inte vars den kommer ifrån.

Silverglittrigt fodral från CUBUS. Varför finns inte CUBUS i Umeå? Why?


Linne med tigertryck, vet ej vars det kommer ifrån, det stod Nelly i annonsen men men.

Allt ovan har jag fyndat på Tradera!



Och här är min nya HM-kjol i skinn(från inlägget tidigare idag). Såg i affären att den finns i brunt och rosa också, det kanske vore något :)

We're all haunted by the night, driven by our obsessions






EGO



Morning sunshines! :) Här sitter jag, nyvaken och osminkad och i stort behov av kaffe.

Det blev en ganska sen kväll igår, pratade med Lisa länge(alltid lika trevligt) och sen skulle jag duscha, och det tar ju sin tid haha :P Inatt drömde jag en hemsk mardröm om att jag fick dåligt betyg på svenskan. Tydligen satsradade jag för mycket :S Sjukt att skolångesten förföljer mig fortfarande fastän jag inte pluggat på snart 2 år... När jag vaknade så var det första jag gjorde, som ni ser, att dra på mig en lite rockig partyoutfit :D Älskar mitt spetslinne, och igår inhandlade jag en skinnkjol med dragkedja fram från HM. 199kr gick den på :) Till det strumpbyxor och mina Nellypjucks, Naoma från Nelly Shoes. Ska ta och impregnera dem nu när de är framme ur kartongen.

Det här har jag på mig just nu:







Tycker ni inte att jag ska rocka den här outfiten nästa utgång? ;)

Lite mer egobilder: Jag känner mig faktiskt hawt idag, vet inte vad det är med mig.








Nej nu ska jag ta och tvätta ansiktet och äta lunch, kyckling med sambal oelekkryddat couscous blir det idag :) Sen kaffe! Ikväll kommer Emelina förbi en liten stund, och så ska jag skriva på mitt personliga brev inför framtida arbetssökeri. Ha en härlig tisdag allihopa! Och grattis till min lillebrors flickvän Sara som fyller år idag! :D

Update: Haha men oj då, det är ju onsdag. Japp, så förvirrad är jag idag.

Mucho Gusto






Åh är inte den sista skön? Tell me lies, tell me sweet little lies...

Inspiration







Lookbook.nu

Ond Bråd Död

Helgen har bestått av jobb.

Jobbet har varit JOBBIGT.

Ranelid feat. snygg ung blondin gick vidare till final i Melodifestivalen.


Skit, skit, skit.

Ett ytterst inspirerande inlägg från en ytterst trött tjej.


Good Life


Kolla vilken fin bild jag fick av Emelina på mejlen! Det är vår sötvovve Zero en fin vinterdag :) Han är en vorsteh och hur gullig som helst, just nu är han helt kär i mig och mamma, det är som om han gått tillbaka till valpstadiet och bara vill gosa, vara en liten knähund m.m. :)

Lite update från helgen; i lördags var jag på inflyttningsfest och drog ut tillsammans med Lisa, Sofie och Carro med flera. Mycket roligt var det :) Och ett plus var att vi inte behövde köa så länge för att ta oss in på Rex hehe :P Men, det höll på att skita sig. Jag och Lisa åkte ofrivilligt hiss i typ 10 minuter haha utan att hitta rätt våning där Carro väntade! Vi är ju bara bäst ;) Men det löste sig till slut.

Black & Red


Harley Viera-Newton, Alexa Chung & Poppy Delevingne.

Fuuuck vad snyggt Poppy kombinerar en röd topp med kavaj, svarta skinnbyxor och snygga kilklackar! Jag dör. Ge mig hela outfiten nu. Och så röda läppar till det.

Tjohej!

Hej alla glada!

Idag jobbar jag tills kl 16 någon gång, ska ägna de sista timmarna åt att städa. Wihoo så kul. Nämen, jag ska inte klaga, jag behöver ju allt jobb jag kan få. Förhoppningsvis hinner jag träffa mamma också den sista timmen eftersom att hon ska vara på samma avdelning som jag :) Lyckost mig som ibland får jobba med min mamma. Jag vet ju att vissa chefer är emot att familjemedlemmar jobbar tillsammans, jag antar att de tror att föräldern ska göra allt jobb och låta barnet slappa eller något. Men jag förstår ändå inte logiken. Jag tycker att jag jobbar otroligt bra med min mamma, vi har som samma stil och kör gärna igång direkt vi börjar och gör bort saker som städning, dusch m.m. så att man är säker på att man hinner allt som ska göras. Vi har också samma värderingar, ganska lika sätt att hantera saker osv. Vi vet vars vi har varandra vilket innebär att man slipper stress och missuppfattningar, allt flyter liksom bara på. Och vi har roligt under tiden :)

Igår käkade jag och fikade med Elisabeth, mycket trevligt var det :) Vi körde Wayne's, ett säkert kort. Innan hann vi med lite shopping också, fast än jag har lovat mig själv att vara mer sparsam. Men vadå, en festklänning på rea för 75kr? Eller två skitsnygga toppar som kan användas både till vardags och fest, sommar och vinter, med kjol eller med jeans? Bara bra köp alltså :)

Nej nu ska jag njuta(ehm) av det som är kvar av min lunchrast. Ha en bra onsdag!

Alexa



Alexa Chung

Sjukt snyggt att kombinera en t-shirt och ett par slitna jeansshorts med en stilren Chanelkavaj. Jag längtar till våren!

LOOKBOOK






Lookbook.nu

En god dag

Idag har jag mest bara sovit och slappat, har även hunnit med att laga god kyckling med Tobias, stoppa in mina nya skor i skoskåpet(som är överfullt nu), gnällt på min chef om att få mer jobb och storhandlat. Jag ignorerar de faktum att jag borde skriva ett CV och söka jobb, det tänker jag ta tag i senare. Förra helgen var det tjejmiddag hemma hos Elisabeth, jag glömde min börs hemma så tjejerna hann laga supergod tacopaj medans jag flängde runt halva stan haha ;) Efter det blev det utgång på O'Learys, mycket skoj. Och sen käk och lite after party på klubben. Den här helgen blev lugn, även om jag allt hade lust att gå ut/bjuda hem folk. Den startades dock med biljard och That 70's Show-mys tillsammans med Kajsa, och Jonna hann vara med på ett hörn också :) Nu ska jag ta ett underbart bad med en av badbomberna jag har fått av bästa Lisa! :)

Hoppas alla känner lättnaden att måndagen snart är över, nu är vi ju en dag närmare helgen! ;) Always look on the bright side of life!

Today I'm Listening To This






Nitad


ELLE France

Hur bra idé var inte det här? Nitade Converse, sjukt snyggt. Jag tror inte de finns att köpa men är man pysslig så nitar man de säkert lätt själv.

Oh the beauty



Silja Knit // Vero Moda 259kr
Tänk er denna med en vit skjortkrage som sticker upp i halsringningen! :)

Chiffon Leo Zip Top // Club L 149kr


Lip Top // Sisters 349kr
Ge mig!


Johanna Mini Dress // Honor Gold 399kr
Sjukt snygg. Jag gilllar detaljer där man visar lite hud på ryggen.

Jag har en känsla av att det jag gillar och suktar efter att köpa inte direkt speglas i min vanliga stil haha.