HMmmmmmmmmm...


Klänning 299kr

Jeansshorts 249kr

Kjol 149kr

Cardigan 199kr

Kabelstickade ullsockor 59:50kr

Jacka 299kr

Tubhalsduk 99kr

Handskar 249kr

Rymlig väska 299kr

Mucho sugen på att beställa! Speciellt jackan, den kommer nog sälja slut fort.

I <3 Katy Perry












Jag tycker Katy Perry har sjukt härlig stil! :) Hon klär sig coolt, retro och gulligt på samma gång, och jag älskar hennes sminkningar också, alldeles godissött. Och man blir glad och sprallig av de flesta av hennes låtar dessutom :)
Nu kan det verka som om jag är besatt med tanke på alla bilder haha, men det är jag inte :P

Du och jag Nelly, du och jag








Beställt, mycket från rean. Love it.

Besök av mor :)



Mamma kom hem till mig idag, och lilla Maja hade hon med sig :) Mycket trevligt, vi käkade och pratade och klippte Majas klor. Sen gav jag bort typ 1/4 av min garderob till henne + massa skor ;) Njae, inte riktigt, men det blev upp mot 10 par skor och massa kläder. Hon blev glad, och jag blev glad :)

Nu ska jag mysa med älskling! :)

Och det bara fortsätter

Jobbar idag, men sen ledig i helgen, woop woop/ nom nom! :D Måste plugga dock, känns inte så kul. Ångesten över skolan finns ständigt där.

Ännu en onsdag i Vindeln

Dagen bjuder på jobb tills kl 16, då ska jag tillbaka till umeå och min sötnöt!!! :) Övertaggad! ;) idag har jag träffat världens sötaste Golden-valp, hur gullig och knubbig och fluffig och söt som helst! Höll tillbaka lite granna när jag hälsade på den, men jag pep lite för den var sjukt söt :) Haha, mitt livs höjdpunkt. Och bra humor också.

Måste bara tipsa om den nya(tror jag) GODA Festis-smaken; Fläderbär/Hallon också :) Min nya favorit och inte överdrivet med färgämnen i den. It's great. :)

Gamla favoriter



















Soon...



Snart kommer dessa vara mina, mohaha!!! La en beställning på Nelly.com igår hemma hos Lisa, fast jag vet att jag borde spara pengarna. Men dessa kilklackade boots har jag faktiskt funderat på i flera veckor. Så jag var bara tvungen :) Hoppas de är snygga i verkligheten också, för på bild är de skitnygga.

Woop woop!

Ikväll kommer min älskling hem från Tyskland! :D <3 <3 <3 Fast jag jobbar så jag hinner inte träffa honom förrän imorgon...

Igår tog jag och mamma en tur på stan med fika och spaning efter snygga kläder, fikade på Nya Konditoriet, supergott :) När jag sen kommit hem så ringde Lisa och vi for och käkade/fikade på stan :) Dubbelt med fika för mig alltså, men det var trevligt. Sen sov jag över hemma hos Lisa och idag har jag och hon och Jimmie tagit en shoppingtur på Strömpilen, vi fyndade riktigt fina kläder :) Ganska otippat, egentligen skulle jag ju köpa datafodral, men det blev två skjortor + ett par leggings. Men jag är nöjd :)

Nu är jag hemma igen, men måste åka till Vindeln ikväll, börjar jobba 7 imorgon, usch. Jaja, inget att göra åt saken.

lookbook




Äntligen

Äntligen hemma hos MIG SJÄLV! Awesome! :D

Nu ska jag:
  • tvätta
  • vika kläder
  • städa lite
  • käka
  • ev. plugga
  • vila upp mig
  • datanörda

HM.com HÖST


Cardigan 99kr

Skjorta 199kr

Transparent skjorta 99kr

Spetsklänning 299kr

Klänning 299kr

Klänning, finstickad 179kr


Stövletter 399kr

Lite tråkigt att tipsa om höstkläder, men jag måste bara säga att jag ser fram emot HM:s höstkatalog varenda år :) Liiiite lagom sugen jag är på att beställa!

Godnatt

Nä gott folk, nu tänker jag lägga mig och sussa, jobbet börjar 7 imorgon. Hoppas det blir lugnare än det var idag. :P
Jag vet inte om jag ska åka till Umeå imorgon eller åka hem till mamma och Bosse och sova hos dem... Skulle vara skönt att komma hem, tvätta upp kläder, städa lite, organisera plugg, slå in presenter m.m. Mamma fyllde ju år igår :) Men hon har inte hunnit få sin present än. Och Emelina fyllde 11 år den 28e :) Men hon har i alla fall hunnit få sina presenter ;) Tur det.

Jag hoppas på att kunna orka organisera mig mera. Måste blir klar med allt jag segat med under hela året. Blä. Wish me luck.

I can has hiztory?




Historien bakom mina älskade kattbilder :)



Ni vet vilka jag menar hehe ;)

Nastygal





Riktigt snyggt tycker jag :)


I scream, you scream






Den lilla vita.




Stort hår + läderbyxor. Lite 50-tal = snyggt.

Rosie Huntington-Whiteley i LOVE magazine. Hawt.



www.fashiontoast.com. Snygga boots och lädershorts.

Katy Perry - Teenage Dream



Ignorera videon helt haha, lyssna bara :)

I finally found you; my missing puzzle-piece

Texas Girl // Erin Wasson in Vogue Spain




















Nytt!


Honeysuckle Heart Dress

Primary Berry Dress

Båda från Lipsy och köpta på Nelly.com:s rea :) Tyckte att den översta var riktigt snygg med hjärtat över bröstet. Fast den rosalila var för stor i midjan, men jag orkar inte skicka tillbaka den :P Lat jag är haha.

Oj

Gud vad jag jobbar. Vet inte hur jag ska hinna med plugget... Nu har jag i alla fall hunnit ta med mig min dator, så tänkte passa på att uppdatera haha ;)