Lördag

Igår kom familj och släkt och firade mig :) Vi käkade fetaste, mäktigaste kladdkakan, drack äckligt kaffe och trängdes i soffan. It was great. Jag fick finvin, en dammsugare, en fin sjal och money :) På kvällen for jag hem till Kajsa och Jonna på fest, festen flyttades till Kajsas storebror Fredriks lägenhet efter att någon kvinna kom och gnällde om att hon ringt störningsjouren. Wtf is störningsjouren? Och vad ska de göra åt att det var party, UTAN musik dessutom? Det var trevligt i alla fall, och jag träffade även Elin från V-by skola som jag inte träffat på hundra år! :) Riktigt kul. Det blev dock en lugn kväll, letade förgäves efter my people på Rex men åkte hem innan 01:30.

Jag är ledig idag och imorgon... Sen blir det massa jobb, dag blandat med natt. Wish me luck.
Ps. Jag vet att ni älskar när jag blandar engelska med svenska. I'm so cool. Ds.

Bra humor









And more to come



Shit pommes, alla bara fyller år känns det som! :) Vilket är bra, jag klagar absolut inte. Dock liiite svårt att keep track på allas födelsedagar, så jag hoppas ni har överseende med försenade gratulationer.

Flower



Kate Bosworth är så söt :) Och hennes ögon är coola. Blommor + spets = win win, riktigt vackert.

Lookbook









www.lookbook.nu

Nattjobb

Jobbar 3 nätter i rad, första gången jag jobbar natt på den här avdelningen :P Jag hoppas det går bra och att alla boende sover som stockar så att jag kan kila runt och städa. Jag kommer att befinna mig i Vindeln ända tills på fredag, tråkigt för då missar jag grejer... Till exempel Timpans Macbeth föreställning på Midgård ikväll. That sucks, hade gärna gått på den.

Jag känner mig lite deppig nu, jag vet inte riktigt vad det beror på. Mycket som ska/borde göras, men ingen energi.

Jobb

Jobbade bara till 13 idag, skönt att sluta men samtidigt drygt att tidigaste bussen till stan går 15:15 :P Lyckades för en gångs skull sova HELA natten utan att vakna hela tiden, det var awesome men är fortfarande tröttis :) Igår hälsade jag på Kajsa i hennes lägenhet, gud vad fin och stor den var! Gah! Jag måste flytta! :) Det var trevligt att umgås en stund, dricka lite kaffe och bara prata :)

Får se vad kvällen bjuder på, förhoppningsvis får jag vara med Tobias ;) Måste dock ta bussen kl 07:15 till Vindeln imorgon, trots att jag börjar jobba först 14. Busstiderna Umeå-Vindeln sucks...

Hoppas alla får en trevlig helg och verkligen njuter!(speciellt av det fina skotervädret tihi) :)

Brunt

Btw, jag har färgat håret och ögonbrynen brunt. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Jag behövde mindre smink förut, nu måste jag ha foundation för att hudtonen ska passa håret någorlunda. Och jag har aldrig haft så här markerade ögonbryn förut! Woah, badass! ;)

Seg, segare, segast





Glad alla hjärtans dag i efterskott folks! :) Jag fortsätter att vara mobbad med mina djurbilder ;)

Long time no see, bloggen. Ursäkta att jag haft så dålig uppdatering den senaste tiden. :P Jag har jobbat, jobbat, och jobbat lite mera. Orkar inte släpa med mig datorn till Vindeln fram och tillbaka. Nu kommer jag att vikariera en tid framöver, dock endast 47% tjänstgöringsgrad... I need money. Inatt jobbade jag hela natten, har sovit 3 timmar idag :/ Och ikväll sa jag åka hem till Kajsa för att se hur hon bor nu när hon flyttat :) Sen blir det 22-bussen till Vindeln, börjar jobba imorgon kl 7, jobbar hela helgen. Visst är det roligt att läsa om jobb hela tiden? ;) I know you love it.