Och en god jul


Fick en Nokia X3 Touch & Type i julklapp :D Jag spelar Climate Mission hela tiden med myror! Makes no sense!

Oj oj oj, under hela julhelgen har jag jobbat :P På en avdelning jag inte brukar vara på dessutom, med nya saker att lära sig om de nya damerna och herrarna :) Men men, fick uppleva lite jul i alla fall på julaftonsmorgonen hemma hos mamma och Bosse, och juldagen då de kom och hämtade mig och vi åkte och våldgästade mormor och morfar :) Bara trevligt ;) Igår fyllde världens sötaste sötnöt år, 20 dessutom! :D Jag var med och firade hemma hos honom med hans familj och släkt, och vi käkade en massa smörgåstårta... Mådde sjukt illa och magen var så full att jag inte visste vad jag skulle göra :P Fick också träffa Tobias morbrors hund Keno, mucho STOR vovve, men söt och klivänlig :) Väldigt trevligt :)

Idag har jag, Emelina och min kusin Camilla varit på stan och kollat in mellandagsrean, + fikat och ätit :)

Kanske lite sent att säga, men; god jul alle sammans! :)


Natt

Jobbade inatt igår, och ska göra det hela helgen. Jag kan ju säga att energinivån inte är den bästa, ska sova mer senare idag :P Och nu har jag handlat en julklapp i alla fall! :) Julshopping(snabbversionen) med mormor igår, vi blev skjutsade av morfar överallt :) Och nu har jag sagt åt min man vad han ska göra, jag hoppas att han är lydig för det skulle underlätta vår för tillfället krångliga kommunikation via sms ;) Hoppas alla har en bra lördag och känner julstämningen! :) Jag gjorde det inatt, det är superpyntat här på Solhaga med granar och läskiga meterhöga tomtar... :)

Cheer up!





Haha hur söt är inte den lilla krabaten på den första bilden?! :) Jag älskar minen, och de stora ögonen!

Endless Love










Schnyggingar, killer heels, blåsotade ögon, stickat, turbanliknande hårband + låångt hår = I love it!

Onsdag 2010-12-15

Idag jobbade jag i Vindeln istället för mamma, trots att jag är sjuk :) Allt gick i alla fall bra, tills jag kom på bussen. Då fick jag hostattacken från helvetet och höll på och störde mina stackars medpassagerare i ca 40 min :( Det sög snopp. Imorgon ska jag försöka mig på att shoppa julkappar :) Och krya på mig lite till, tagga jobb hela helgen... Plus att jag har en tid hos barnmorskan för att kolla om jag verkligen ska fortsätta käka Mini-Pe. De funkade bra, men lite väl mycket lingonvecka ibland... Haha, precis vad man vill läsa på bloggen! ;) Men det får ni tåla.

www.lookbook.nu










Good Stuff









Jag vill ha en ugn.

Isabeli Fontana HM Spring/Summer 2011






Sjuk sjukare sjukast


Kolla vilken söt kattunge! Den bara: "What are you?" :)

Nä vet ni vad gott folk. Jag är fortfarande förkyld, och nu har det blivit värre. Det är sååå roligt med 2 veckor av förkylning, det går aldrig över. Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat, men jag sjukanmälde mig i förväg, ska försöka kurera mig inför helgen, då jag jobbar alla tre dagar. Jag dricker glögg, te, äter apelsiner, vitlökskryddad tomatsås m.m. och befinner mig i dvala. I lördags och igår sov jag hos Tobias, och jag fick äta en Noskapintablett som tydligen ska stoppa tillfällig rethosta. Det gjorde den inte. Men däremot fick jag så sjukt jävla ont i magen och i bröstkorgen att jag bara låg och grät. Ni vet när man har så ont att man inte kan hålla tillbaka tårarna. Jag är en mes, I know, men det gjorde så otroligt ont. :(

En annan dålig sak: jag har inte köpt en enda julklapp än! Jag har aldrig i hela mitt liv varit så här seg med julklapparna. Det är för fasen Lucia idag. I suck... :( Jag ska försöka dra på stan i veckan och göra något åt detta. Annars är det ganska mycket jobb på gång inför julen.




Gammalt och nytt





















Rensade mina sparade inspirationsbilder, och hittade några godingar.


Lookbook and stuff







Väska från Topshop. Ser ut som bärnsten. Jag gillar väskor som ser ut som askar :) Me want.

OneRepublic - All The Right Moves


Jag älskar den här låten, och Apologize.

Everybody knows, everybody knows where we're going. Yeah, we're going down.

God Jul


Haha så sjukt rolig bild! Typ dunderseriösa "glada" tomten och ett par pisst off katter :) Alla gillar julen, frid och fred! Awesome ;)

Flowergirl





The Virgin Suicides


The Virgin Suicides (1999)














Jag är väldigt sugen på att se den här filmen! Jag gillar det drömlika 70-talet, stämningen, allt.

Dagens inspiration




Brigitte Bardot likt, jag älskar håret och sminket!





Vilda västern influerat.


Lyxhippie.

Megan Fox är hawt.




Nastygal



Sienna Miller i puderbeige.

Lookbook









www.lookbook.nu

Wildfox Packing List





Marie Antoinette









Kirsten Dunst är så naturligt söt och vacker på ett okonventionellt sätt.

The Headbonk





Bloody sunday

Igår gick jag och Lisa ut på TC, första gången jag var där, och kul hade vi, trots att båda var förkylda haha :) Men slutet av kvällen sög...

Idag tar jag det bara lugnt.

Dagens inspiration











Mathias och Sara bor såååå fint där i Vännäsby! Gud vad avundsjuk jag är! Och Saras katt Diesel är supersöt(norsk skogskatt)! Gah! :) De har i alla fall ett sött gult hus, nästan som en Västerbottensgård, som är nyrenoverat och fräscht, med stilren inredning, FETASTE soffan + tvn, veranda, ordentligt kök m.m. Och katt haha :) Typ idylliskt. Och de hade julpyntat superfint med massa söta tomtar överallt och ljuslyktor(en liten fågel iskade i mitt öra att Sara hade fixat det) :) Nu har vi kalasat och käkat olika tårtor, fick skjuts hem av mormor och morfar och Lisa är snart påväg hit. Kvällen börjar bra :)

Grattis bruschan!


Nu bär det iväg hem till Mathias och Sara för födelsedagsfirande :) Ha en trevlig lördag folks!

Again and again






METRIC Gold Guns Girls


Inspiration
















Själv springer jag omkring i täckbrallor och en ganska ful mössa. Ibland önskar jag verkligen att jag bodde någonstans där vintern inte är så förbannat kall och dundersnöig.

Strålande jul

Jag har ju glömt att skriva att jag varit hemma hos Lisa på julbord :) Mycket trevligt och gott :)

Just nu har jag Eme på besök, vi har glaserat pepparkakor som hon bakat och försökt att julpynta här. Jag hade mer julpynt än vad hon trodde att jag skulle ha, men mindre än vad jag trodde att jag hade :/ Idag har vi shoppat födelsedagspresenter till Mathias som fyller 19 år imorgon, vi ska dit och fira :)

Mer av vad kvällen ska erbjuda; hårfärgning för mig(mer rött), duschning för Eme(hon gillar att man inte behöver spara på varmvattnet här), handla mat(och lussebullar), lite mer julpyntning, julmys med glögg, pepparkakor m.m. :)

För övrigt, all den svenska julmusiken på Spotify suger :P Bara mysko covers typ...

Maria Nilsdotter Autumn/Winter 2010






Jobb jobb

Idag var sista inskolningsdagen på Tryggebo, den enda avdelningen på Solhaga som jag inte jobbat på :) Sååå, nu hoppas jag att jag får fortsätta vikariera på alla avdelningar så att jag underhåller mina kunskaper ;) Nu står det klart att jag ska jobba jul + dagarna kring jul. Känns lite trist, men jag får väl skicka med alla julklappar till de som åker bort... Men, först måste jag ju shopp julklapparna också hehe ;)