Jao



Riktigt rolig kväll igår som började med besök av Lisa, gick vidare till hemmafest hos Emma Wennerberg och slutade på Corona, tack alla som gjorde min kväll! :) Nu är jag lite gosigt bakis och enormt trött. Maja med, minus bakfylla. Man kanske skulle ta och brygga lite kaffe och vakna upp ur dvalan.

Eye Of The Beholder





Party ikväll tror jag :) jag börjar i alla fall tagga





Segt



Jag borde ha betalat mina räkningar igår eftersom att inga överföringar av pengar görs på helgen. Men, bättre sent än aldrig. Jag är rastlös idag.

Dammit



Maja är rastad och jag är duschad och klar för sängen :) Gud vad trött jag är, fattar inte vad jag gör uppe nu. Borde ladda för plugg imorgon, men just nu är jag mer sugen på att utnyttja mitt bredband som jag äntligen fixat ;) Man blir verkligen handikappad utan internet, mobil m.m. Tragiskt men sant, för mig i alla fall. Idag har jag käkat Ballerina Kladdkaka doppade i mjölk, sjukt gott! :) Jag rekommenderar, smakar inte direkt kladdkaka men kladdigt blir det när man doppar. Love it. Godnatt folks!

John ME - Love Is My Drug



En till sjukt bra låt :)

Hot Addiction











Nytt mobilt bredband, halleluja säger jag bara! :) I'm back.

Muse - Undisclosed Desires



Sjukt bra låt, min nya favorit.

Happy Valentines!


Joy Division - Love Will Tear Us Apart



Låten skrevs 1979 och släpptes först 1980. Vackert.

Like a pretty princess





Jag läser sagor som en galning just nu...Men det går segt. Och det går inte snabbare för att jag lyssnar på musik heller, blir lite okoncentrerad till skillnad från många andra som behöver musik när de läser. Haha jag suger verkligen på att plugga.

Failbooking







Jag har nyligen upptäckt www.failbooking.com :) Ganska roligt haha.

Nu är det premiär för Vampire Diaries på 6an ifall någon är sugen :) Haha, fattar ni skämtet, ifall någon är "sugen"? Jag har dålig humor jag vet. Jag kan i alla fal inte se på tv nu, jag måste läsa massa sagor :P Men det är inte fy skam det heller.

***********















Jag skippade skolan idag med, har så ont i huvudet :( Typ migrän, det blir alltid så när solen kommer fram i februari/mars och snön reflekterar ljuset så att mitt huvud sprängs. But don't get me wrong, jag älskar solen.

Maja käkar Dentastix och jag dricker kaffe, snart ska jag hugga in på några sagor jag ska ha läst till imorgon. Det är inte så roligt som det låter, eftersom att sagorna ska analyseras sedan och vi ska använda de begrepp/teorier som vi har lärt oss hitills i momentet. Nu ska jag i alla fall ut med Maja och sen ev. käka middag. Ciao.

3oh!3 ft. Katy Perry - Starstrukk


Det gick inte



Det gick inte att titta på den fina filmen på mig när jag samtalar professionellt. Det sög kan jag lova. Får se hur det blir imorgon, måste typ söka upp min lärare och gnälla lite granna, eller bara komma till feedbackmötet utan att ha sett på eländet eller skrivit ner de frågor jag ställde till klienten(för det skulle man ha gjort). Jag önskar att jag var teknisk.

Jag vill sova









Lite lookbook.nu godis :) Jag älskar bilden med 50-tals pinuppan, hawt!

Vi har professionella samtal imorgon, alltså att vi ska öva oss på att vara samtalsledare i ett vägledande samtal. Mycket nyttigt och dessutom ganska roligt att lära sig. Vad som är mindre roligt är att vi när vi övade på det förra gången så fick vi spela in skiten med videokamera, som jag nu ska titta på och då reflektera över hur jag gjorde och vad jag kan göra bättre. Och imorgon ska vi i små grupper titta på videon tillsammans med vår lärare som ska ge feedback. Life is wonderful! Not... Jag har gruvat mig för att titta på videon och se hur kass jag var på att leda ett samtal haha. Men det måste göras. Inte nog med att jag allmänt hatar att lyssna på min röst/se på mig själv på video, så känns det extra drygt när jag kommer se hur dåligt det gick. Ajja, det var väl inte katastrof, men, jag fastnade ganska mycket och hade svårt att komma på frågor till min "klient". Inte kul.

Jag kan förresten meddela att jag har rensat min överfulla garderob ytterligare, och nu gjort mig av med över 20 par skor på 2 veckor! Helt otroligt! Jag orkar inte sälja på Tradera så det blir att skänka till Myrornas. Men det känns bra att mina grejjer kan komma till nytta för någon i alla fall. Om någon vill ha dem :P
Det är okej att shoppa tycker jag, men ett + är ju att man använder det man har köpt sen ;) Jag ska kolla igenom mina Nellyskor som jag staplat ovanpå min bokhylla och dra fram något par som jag kan använda när det är partydags. Sen spara resten. Gud, jag har verkligen en lång väg att gå innan jag kan börja använda allt jag har. Inte lönt att spara, men, det ligger i släkten att samla på onödigt mycket grejjor. Jag jämförs ofta med min gammelmormor, som hade obscent mycket skor när hon levde. Ganska roligt, min morfar brukar säga att när man skulle öppna dörrarna eller bagageluckan till hennes bil så ramlade det alltid ut typ 30 par skor :) Jag brås på henne :)

Cobra Starship ft. Travis McCoy - Kiss My Sass


Lite Extra Goda



Vilket är det nya trendbäret som alla springer runt och käkar? Nej, inte blåbär! Det är gojibär, typ fulla med nyttiga antioxidanter, men inte så goda tycker jag :P Jag har verkligen ingenting att blogga om, märks det? :P

So many choices...



Usch vad trött jag är idag. For inte till skolan imorgon, jag orkade inte, och ont i huvudet har jag också. Jag måste snart sätta igång med plugget, och springa och köpa kaffe... Har ju tagit med mig den monstruöst stora termosen till skolan några gånger, riktigt gott att sörpla på föreläsningarna. Åh, 0,00 % blogginspiration.

Lazee ft. Apollo Drive - Calling Out



Den officiella BRIS-låten, det låter bra tycker jag.

Kent - Töntarna



Varsigoda att mobba mig för att jag lägger upp en Kentlåt :P

Did It Again



Jag gillar Shakira. Och jag gillar hur hon dansar/kravlar omkring på sängen med den heta killen. Meeeow.

Morning After Dark



I just wanna rattle your bones

Haha hur läskig är inte Timbaland i den här videon? Jag gillar minspelet och hans galna ögon :) Förresten, gud vilken vampyrfeber vi drabbats av. Twilight, True Blood, Vampire Diaries... m.m.

Hemmakväll






Idag har jag varit riktigt trött, så jag tror att jag ska satsa på att lägga mig tidigt ikväll :P Jag är tråkig, jag vet.

She totally does!






Party Party!

Igår var det inflyttningsfest på Marieberg hos Nathalie i klassen, riktigt kul och massa trevligt folk :) Tack alla som gjorde min kväll! :)

Hot Mess


Ingen inspiration














Dog









Den där chihuahua-killen skulle bli en perfekt pojkvän till Maja. Om han la på sig några kilon.

And I'm Falling For You












www.lookbook.nu

Meet Me Halfway


I'm not kidding






You Know I'm No Good


White Lies - To Lose My Life


How To Save A Life


Fo' Drizzle.