Tjohoo!


Tidigare i veckan fikade jag och Lisa på Wayne's, sen åkte vi hem till mig och hängde :) Vi har köpt ett UV Gelset som man fixar naglarna med! :D Haha lite impuls men det kommer bli kung :) Bara man får in tekniken så ;) Vi ska ha manikyrkvällar, kommer bli rikigt mys :) Och så är det ju grymt snyggt med välvårdade gelnaglar :)

Igår var jag och Tobias på högtidsmiddag på Officersmässen med hans jobb :) Underbart trevligt och lite mer avslappnat än förra året, då jag var nervös som satan. Vi käkade 3-rätters middag, lyssnade på olika tal och socialiserade :) Vi fick även se en fin rekonstruktion av hur Titanic sjönk, ytterst verklighetstroget med åkerbärsglass och allt. Sen blev det dans med liveband och mer socialiserande. Efteråt blev vi bjudna på efterfest hos 2 av Tobias jobbarkompisar, jävlar vad vi dansade ;) :) För att sammanfatta: en riktigt grym kväll! Och roligt var det också att få klä upp sig i balklänning. Sen hade jag ju ögongodis hela kvällen i och med att älsklingen hade finuniformen på sig :) Hade varit roligt med lite bilder att visa men tyvärr togs det inga.

Idag har vi bara tagit det lugnt, varit bakis båda två, lagat go'middag; kycklingfilé med ris, körsbärstomater och oliver, och datanördat :) Life's good. Än så länge, för imorgon blir det nattjobb. Jobbar typ varenda helg framöver också. Surt sa räven.

Today (I'm Wearing This)








Idag har jag på mig; gråmelerad t-shirt som är längre bak med paljettficka från Gina Tricot, fejkskinnbyxor från Monki och halsband med små kors på från Glitter. Ser ni förresten att jag har klippt mig? :) Det blev bara lite toppning, mamma klippte mig, luggen lät jag helt vara för det känns som om det är svårast att få till den. Jag tycker det blev bra, skönt att få lite uppfräschning. Men samtidigt så försvann all min längd! ;) Haha jag vill ju ha längre. Får spara helt enkelt. Igår färgade jag min utväxt också, det hade ändå blivit typ 2-3 cm.


Bjuder på lite Axis of Awesome idag :)

Inventering








Satt just och kollade på Nelly.com och deras klädrea. Så sjukt mycket fint och så grymt mycket jag vill ha! Men, nu gjorde jag en inventering i min garderob och räknade efter hur många klänningar jag har.... Resultatet gör mig lite illa till mods. Anledningen är att jag inte använt alla klänningar, men jag kan liksom ändå inte släppa taget om dem och ge bort dem eller slänga dem. I alla fall, jag har i skrivande stund 84 st klänningar hängandes i min garderob(+ 2 som är på vift). Jag är chockad. Jag tänkte kanske typ 50st, men icke... Nu har jag sån ångest att jag måste gå och rensa bort några. Det kommer ju så mycket nytt snyggt hela tiden som jag också vill köpa ;) Girl got issues.

I can has cheezburger?






Mer bloggar

Tänkte tipsa lite mer om olika bloggar jag brukar kika in på då och då:

Ida Rislöw Den svenska modellen Ida Rislöws blogg. Här finns fina inspirationsbilder, outfits och man får också ta del av hennes resor hon gör i jobbet. Bloggen är ganska ny för mig men bjuder på mycket inspiration.



Natti Says Fashion Cool brud med snygg, lite "more is more-stil"(det vill säga; inte direkt medelsvensson) som inte är rädd för att sticka ut. Mycket outfits, secondhandfynd och även en liten bloppis.



Hakunamatata Natalie är svensk hockeyfru som flyttar runt en hel del, just nu bor hon i Italien. I bloggen finns mycket lyx, fina outfits, hälso- och träningstips. Rolig, lättsam läsning med fina bilder. Och bruden är grymt snygg också. Plus att hon har en chihuahua som heter Killer!


TeethAreJade Två tvillingar från Tyskland som bloggar om mode, skönhet, outfits m.m. Mycket trendigt och de shoppar Gina Tricot, HM, Zara, Topshop, Nelly.com(!) som också finns i Sverige. De skriver på tyska but who cares när det finns massor av fina bilder.



The Mandarine Girl Den här tjejen blandar allt med extra allt; nitar, högklackat, rosa, metallic, klänningar i alla former, coola/söta accessoarer m.m. Typ stilen man hade kunnat ha om man levde i ett varmare klimat, orkade döda fötterna med klackar varje dag och vågade visa mer hud.



Nicola Claire Åh så snygg stil den här tjejen har! Lite rockigt, hippie-chic med lager-på-lager, prints, höga klackar, boots, korta jeansshorts, läder, fuskpäls, snygga väskor, hattar m.m. Så mycket inspiration i varje outfitbild. Check it out!



Nu orkar jag inte tipsa mer, haha :)



Turn the music up


Varning - den här fastnar man på! :)


Beyoncé är ju grym!

Lite mer "moves like Jagger"

Säga vad man vill om LMFAO, de vet iaf hur man underhåller. Haha


Snoop Doggy Dawg

De två senaste låtarna påminner mig om sommarens Tysklandresa :) ;) haha typ hotellrummet, annars var det inte mycket shake'a booty ;)

WTF







Party On


Avicii - Levels

Tim Berg - Seek Bromance

Martin Solveig feat. Kele - Ready 2 Go

Nause - Made Of

LMFAO feat. Lauren Bennet, Goonrock - Party Rock Anthem

LMFAO feat. Natalia Kills - Champagne Showers

The Wanted - Glad You Came ( Alex Gaudino Remix)

Lite grym musik!

Beg Like A Dog












Lite inspiration såhär på kvällskvisten.

Chanel(one more time)




Magdalena Frackowiak

What's the point of doing anything?


Så jävla sant. Word.















Så kan det gå

Så är det, så var det, så blir det. Väldigt klokt citat jag lärt mig från en av damerna på jobbet.

Hej svejs people! Idag har jag jobbat som en galning, och imorgon blir det mer jobb. Känner mig tacksam för de dagar/nätter jag får vara på Solhaga, nu när det är osäkert om ens den ordinarie personalen får jobb. Tobias är på after work ikväll, så jag ska fördriva tiden med att tvätta, laga lite mat, mysa omkring, kanske rensa garderoben och ta ett härligt bad. Idag(typ nu) plockade jag fram en del av vinterkläderna ur förrådet. Svinigt kallt imorse när jag cyklade ner på stan kl 05:20! Huvva. Men det känns lite overkill att börja med täckisarna redan. Åh, när man var liten, då körde man ju stenhårt på sin overall i Bävernylon :) Och om man bara skulle ta bussen hem från skolan eller bara tvärt vara ute kunde man ju låta bli att stoppa i benen så att man fick ett flashigt pingvinsläp bakom sig istället :D Those were the days.





Lite höstcravings


Pixi Short Boatneck // Vero Moda 359kr

Satin Chiffon Dress // Elise Ryan 449kr

Grand Top // Sisters Point 299kr

Belted Collar Dress // Angeleye 399kr

Drape Dress Jersey // Estradeur 299kr

Allt från Nelly.com

Lite uppmuntran













Inte bra

Det går inte bra nu. Varför lärde jag mig inte tidigare i livet hur man söker jobb? Att typ våga söka jobb? Vars fan hittar man jobb? Hur ska jag kunna hjälpa mina framtida ungar att söka jobb när jag inte ens kan själv? Varför gick jag inte klart Socionomutbildningen? Varför har jag inte skrivit ett CV? Varför har jag inte kvar bra papper/information om mina tidigare små sommarjobb/jobberfarenheter? Hur långt tillbaka ska man gå i sitt liv egentligen när man skriver sitt CV? VARFÖR VARFÖR VARFÖR? Idag är jag deppig som satan...

Aja, ikväll taggar jag middag hos Tobias föräldrar. Imorgon blir det nattjobb i Vindeln. Nattjobb i Vindeln hela nästa vecka också. Och vips är jag tillbaka i "ring in mig-träsket".

LARA




Lara Stone // Vogue Nippon Japan November 2011

Blandat


Alexa Chung med grönglittrande naglar

Pucci Spring 2012





Underbar färg!







Brudar med tatueringar = fuck yeah.




Lookbook.nu










Madeleine shoppar mer....



Min väska!

Den här dundersnygga väskan köpte jag i Barcelona! :D

Det var det enda jag köpte till mig själv haha. Den kommer från Bershka, och jag är nästan säker på att de inte finns i Sverige. Grym affär dock, sjukt mycket snyggt. Till och med mormor hittade något där vi sprang runt bland alla spanska flickor ;) Jag köpte den gråsvarta väskan, kostade 22,9 euro, helt okej tycker jag för en vardagsväska, rymlig är den också :) Den har axelrem, så man kan "vika över" överdelen av väskan så att den hänger på sidan, jag kan visa på någon bild sen. Jag har inte använt den än, och det beror på att jag fullt allvarligt tror att jag aldrig kommer hitta en så perfekt väska igen, så jag vill inte att den ska gå sönder. Tönt-Madde. Jag skulle vara helt grymt stylish om jag bara började använda mina saker.

Chanel





Helgen





Fredag var min första dag hemma på hela veckan, grymt skönt. Det blev tvättdag och slödag. Lördag däremot...
När det började kvällas åkte jag till Elisabeth för lite party :) Vi blev ett par stycken som festade hos Lisa, sjöng och spelade gitarr i taxin, dansade på Rex m.m. Jag hade väldigt kul :) Jag fick dock i mig liiiite för mycket kanske, men vem uppskattar inte lite dålig humor och min fina sångröst? ;)

Segt

Tjollahopp!

Dagarna går och jag står bara stilla. Jag har tänkt mycket den senaste tiden, på både bra och dåliga saker. Dåtid, nutid, framtid. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med allt.

Jag hade massa ärenden att fixa idag, men det sket sig. Jag sov så länge så det slutade med att jag inte hann göra något alls. Jag kollade i alla fall upp numret till barnmorskan, wihooo, grattis Madde. Great achievement. Har så grymt låg energi just nu. Det blir som att allt bara känns drygt, till och med de lätta sakerna. Grejer som man fixar på typ en kvart, får jag sån grym ångest över och stressar upp mig. I alla fall, imorgon ska jag:
  • Fixa mig lite och leta en fotoautomat + ta muppiga kort
  • Gå till banken; fixa nytt leg och ett nytt bankkort, kanske ett VISA?
  • Ringa barnmorskan och förnya mitt recept på p-piller. Tydligen "får man inte" göra det via internet, vilket jag tycker är skit. Ska alla bli gravida och göra abort för att barnmorskorna BARA går att ringa mellan kl 8-10? (I min värld existerar inte avhållsamhet.)
  • Ringa tandläkaren. Jag har ju tandförsäkring, men blir inte kallad. Mina tänder ilar.
  • Gå till Arbetsförmedlingen... Anmäla mig som arbetslös eller ta reda på vilka regler de har kring detta. Jag orkar seriöst inte bli inringd i tid och otid. Jag är medlem i a-kassan, men jag vet inte riktigt hur det funkar det där.
  • Söka jobb? Nej usch...Ångest.
Lägg märke till att allt detta MÅSTE hända imorgon, men kommer troligtvis inte göra det. För jag är kass.


Nelly









Jag har shoppat lite grann ;)