Lookbook.nu






Sommarfint minnsan.

Hello





Hej! :)

Nu har jag jobbat natt i två nätter, ser fram emot en liten sovmorgon imorgon innan jag beger mig till sjukhuset för att fira min gammelfarmors födelsedag i efterskott. Sen bär det av till Jörn med mormor och morfar en sväng, sen ska jag fira dem med :) Alla fyller år, haha. På lördag ska jag på en shoppingtur med mormor, Carola, Camilla och eventuellt Emelina, det ska bli kul :) På lördagskvällen ska Elisabeth firas med middag på Invito, äntligen! :)

Höjj

Nämen tjenare tjenare.

Liten update; i fredags förra veckan eftergrillhängde jag med Elisabeth, Sofie, Erika, Jeanette, Ronja + mer folk hemma hos Erika, mycket skoj var det men det var svinkallt ute! På lördagen jobbade jag och åkte hem till mamma när jag slutat, vi poppade popcorn och spelade fia med knuff :) På söndagen skulle jag också jobba men vi hann fira mamma med tårta och presenter ute på gräsmattan i det underbara solskenet :) Jag och Emelina svalkade Maja och Zero med vattenslangen och kastade boll, jag kände faktiskt att det var sommar just där och då :) På måndagen blev jag bjuden på go'middag med lax och pressad potatis och romröra(jag dreglar när jag tänker på det) hemma hos Kajsa och Jonna, tack för det! :)

Och så igår spenderade jag dagen med att sova för att jag nu jobbar natt. Jag går av mitt pass kl 07:15, sen måste jag sova här i Vindeln för att jag jobbar en natt till. Mycket spännande...

Hoppas ni tar till vara på det härliga vädret idag, det ser bra ut just nu i alla fall, solen skiner ;) Hejs!

SOMMAR!!!


Från Nelly.com

Jeane Blush/ Nelly.com

Jarlo/ Nelly.com

Klocka från Tradera.

Hell Bunny

Nelly.com

Vero Moda/ Nicole

HM (fast jag haffade en i svart) 99kr!

HM, har ett par orange också.


Lumen Dress från Vila. Finns på Nelly.com för 299kr, jag köpte min på Nicole på rea för 150kr! Superfin!

Hejs svejs! :) Jag sitter inomhus nu(fy skam) och ska snart värma lite mat. Håller på och tagga sommar! Den här sommaren ska jag faktiskt försöka använda mina fina klänningar och tjusiga skor, istället för att bara ha på mig någon enstaka favorit och låta resten hänga i garderoben. Jag är väldigt mycket inne på gult, grönt och orange för tillfället, I love it! Förut så tänkte jag att de färgerna inte passade mig, men nu bryr jag mig inte. And I look fabolous i grönt kan jag lova ;)

Cats & Dogs












GRATTIS FINASTE ELISABETH!!!!



Jag och du Lisa, då och nu. Satan vad djupt ;)


Detta inlägg kommer lite försent, men i alla fall; Grattis på födelsedagen Elisabeth! :D
Nu har du joinat the old peoples club, alltså "gammkärringarna" ;)

Your True Colours


Emily Embellished Dress // TFNC 599kr

Caroline Singlet // Estradeur 129kr

Nivaro Zip Bralet // Reverse 399kr

Linda Dress // Jeane Blush 399kr

Chili Royal Blue Jeans // Sparkz 399kr

Lipsy Long Dress // Vila 399kr

Allt från Nelly.com. Underbart!

De senaste dagarna har jag varit lite ledig, besökt min gammelfarmor, hängt med Elisabeth och firat henne lite(grattis i efterskott här i bloggen!), nojat angående pengar och inte så mycket mer. Varför vill man köpa så mycket när man har som minst peninga? Nu är prioriteringen lite vettig; hyra, bredband, mat, födelsedagspresenter... Och det är knappt att det räcker till för det liksom. Men det blir bättre, börjar gå på sommarschemat snart. Tagga jobb haha.

Mmmmhmmm

Hejsan!

Inte mycket action i mitt liv just nu alltså. Jag har så mycket jag tänker att jag ska göra, men jag hinner/orkar inte... Idag jobbar jag, jobbade hela helgen också vilket gick bra. Vi har haft mätning med något som heter Time Care, all personal hade mobiler i fickan och varje gång man utfört en arbetsuppgift skulle man "logga ut", knappa in vem man hjälpt, vad man gjort osv. Sjuuuukt drygt och stressande, jag har drömt mardrömmar om det i 2 nätter nu. När jag stiger upp på morgonen och ska tvätta mitt ansikte, äta frukost m.m. så tänker jag "Jaha, vad ska man skriva in det här som då?" fastän det är mitt privatliv. Lite lätt skadad ja, haha. Annars brukar jag ju flänga runt som en galning och fixa grejer, men nu har jag flängt extra mycket.

Mycket jobbsnack nu men det är det jag sysslar med och då skriver jag om det.

Btw, underbart väder idag! :) Jag kan ju erkänna att jag har lite vårkänslor, tihi.


Schnyggt


Clover Dress // Another Label 499kr

Wonder Coated Zip Shorts // Vero Moda 259kr

Fiore Big Singlet // Serious Sally by Rut m. fl. 99kr

Kalix Boobtube Dress // Oneness 349kr

Cutey Chiffon Blouse // Jeane Blush 299kr

Hollie Sweater // Estradeur 399kr

Allt kommer självklart från Nelly.com! :) Upptäckte nu att de har börjat ta in lite mer normala modeller också(typ hon i shortsen på bild nr 2), smala men inte utmärglade. Stort plus för det!

Inspiration







Lookbook, you know.

Hejs


Precis så här låg våran kattmamma och kattmoster och ammade sina kattungar! :) Typ det finaste jag sett.

Meningen med bilden ovan; utan familjen är jag ingenting. Djupt som fasen.

Nu har jag i alla fall hälsat på min gammelfarmor några gånger och jag planerar att åka dit idag igen. Hon mår under omständigheterna bra, jag följde med henne när de flyttade henne till geriatriken(eller hur det nu stavas) där hon ska träna att gå med det brutna benet. Hon har jätteont, men klagar inte alls. Det hon funderar på är när hon kan åka till Sorsele igen, och hon tycker att det var onödigt att det skulle bli så här. Jag hoppas att hon blir bättre snart.

.

Igår fick jag veta att min gammelfarmor ramlat hemma i sin lägenhet, brutit lårbenshalsen m.m. Hon ligger på NUS nu och opererades igår. Det var min mormor som ringde mig och berättade, medans jag pratade med henne så höll jag mig lugn. Hon sa att ingen visste riktigt hur det skulle gå, men att min gammelfarmor pratade och skojade som vanligt. Men när vi hade lagt på så var det som om verkligheten kom ikapp mig och jag började storgråta. Det kommer förmodligen bli bra, operationen gick tydligen bra, men det är ändå så svårt att fatta att sånt där händer personer i min närhet. Man tänker ju alltid "det där händer inte mina nära och kära".

Idag ska jag och Tobias åka och hälsa på henne, vi ska köpa godis och någon tidning så att hon inte får så långtråkigt. Jag hoppas verkligen att det ordnar sig. Min gammelfarmor är stark, och hon låter ingenting knäcka henne. Nu är det vi som får vara starka i väntan på att hon ska må bra igen.

BIKBOK // New In


För några veckor sen shoppade jag den här toppen + en likadan fast med gula/grå ränder på :) Riktiga glassfärger. De är urringade i ärmarna och sådär härligt loose, kommer bli perfekt i sommar till ett par jeansshorts!

Tänkte bara tipsa om att det under helgen är 30% rabatt på alla överdelar på BIKBOK(gäller i Umeå i alla fall). Sjukt bra. Jag och Elisabeth upptäckte det igår, vilket resulterade i inhandlande av skitsnygga spetstoppar! :D Jag köpte en blå, men jag var nog så sugen på den neonrosa haha. Hittade inga bilder på BIKBOKs hemsida men de kommer väl.


Inspiration






www.lookbook.nu

Hint of Pink




LOOKBOOK






Lite vårinspiration.

New In






Topp 99kr, shorts 149kr, båda från BikBok. Sjukt nöjd är jag.

I've got the remedy


Den här låten går varm hos mig just nu, sjukt bra! Han låter lite som en smurf, men resten är underbart. Älskar Ruth Annes röst, kolla in hennes egen All you need is love på Youtube vet ja! Hon har ju gjort All you need is love med Avicii, men hennes egen är kung.

BIKBOK






Jag dör lite över BIKBOKs kläder just nu. Skulle kunna köpa hela butiken NU. Jag har i alla fall haffat shortsen för 149kr, jag köpte de mörkblåa så klart. Skitsnyggt med lite högre midja, och slitningen i kanterna. Sen köpte jag också linnet ovan, fast i svart. Älskar urringade ärmar just nu.

We Found Love


De senaste dagarna






Detta har hänt:
  • Emelina kom och hälsade på, sov över och shoppade på stan med mig!
  • Träffade Kajsa på stan, hon visade mig världens sanna skärpa. Jag behöver glasögon.
  • Var en sväng på Linns födelsedagsfest, typ 1 timme
  • Jobbat
  • Igår så fikade, åt och shoppade(bara lite) jag med Elisabeth. Vi gick på bio också, såg 21 Jump Street
  • Mamma och Bosse kom på tvärbesök nyss

Much fun :) Ni får ursäkta bristen på uppdateringar, men jag orkar helt enkelt inte.