Ögongodis


Höga jeansshorts och en sån där färgglad "skolväska" som jag vill kalla den, me like.

Jag funderar på att köpa en varm och härlig parkas! Snyggt och praktiskt på samma gång.

Längtar tillbaka till Barcelona och havet när jag ser den här bilden. Blått + transparent = mina favoriter!

Snygg klassisk vardagslook. Mer stickat åt folket.

Transparent blus med prickar, sjukt snyggt. Och spetsshorts. Jag har ju ett par vita, men de får jag vänta till sommaren med känner jag.

Jag gillar paljetter! Jag har två paljettklänningar, men jag vet aldrig när jag ska ha dem. Det jag tycker är jobbigt är när man ska sitta ner och  man fastnar, är alltid rädd att det ska lossna paljetter. Och att det prasslar om dem.

Jag gillar tröjan, den perfekta stickade varianten. Kombinerat med långskjorta blev det väldigt snyggt.

Svart tillsammans med svart i olika material blir sjukt snyggt.

Florence + The Machine


Har denna på repeat just nu, grymt bra. Och Florence är ju så vacker, gillar hennes röda hår.

Topshop Holiday 2011







Älska Topshop.

Bra bra







Bjuder på lite bra musik såhär på tisdagseftermiddagen :) Enjoy.

Myspys




Kolla vilken mysig muggvärmare! Vad nu det skulle vara bra för, kanske så att man inte bränner händerna? :) Tips till de som gillar att sticka i alla fall, som en julklapp?

Bild: Colorelle.se
Det här var ju sjukt fint! :) Hon har "bara" tagit en ljusslinga och stoppat ner den i en gammal flaska, väldigt fyndigt tycker jag.

Idag tror jag att jag ska julpynta, med det lilla jag har :P Och fixa till adventsljusstaken, bättre sent än aldrig. :)

Höst











Lookbook.nu

Drömmen







Kan man vara kär i en klänning? Isåfall tror jag att jag är det, i den här sailordrömmen från Rare Fashion/Nelly som jag köpt på Tradera! :D Den är marinblå, inte svart som den ser ut att vara på bilderna, och knapparna och dragkedjan är i guld. Sjukt snygg! :) Den är dock en storlek mindre än vad jag egentligen har, men det är okej, skulle bara varit lite längre så hade jag vågat ha den utan strumpbyxor.

LOOKBOOK






Krossa Alla Fönster


Första gången jag hörde denna tänkte jag bara wtf, men nu har jag den på hjärnan. Visst är den ganska catchy?

Gårdagen








Igår tog jag bussen hem till Kajsa, vi(läs:jag) käkade chips och tog en cider innan vi drog till hennes kompis Emmas 21-årskalas på Ålidhem :) Det var trevligt, med svindyra pandatavlor, SLITZ på toaletten, folk som slog huvet i en stenhård fönsterbräda, lite Lonely Island m.m., och efter förfesten drog vi på O'learys :) Tack för igår!

Idag har jag bara degat omkring, sovit halva dagen, lagat kycklingfilé med pasta och en supergod sallad till, försökt få ett par köksstolar sålda till mig och varit allmänt seg. Men så är det ju också söndag, så jag tycker att det är helt tillåtet att sega som en sengångare. Idag är det första advent! Shit vad tiden går fort! Och vi har ingen adventsljusstake hemma :o :o :O Men vi har i alla fall glögg, fast idag är jag tyvärr bara saltsugen. Vi ska iväg och handla sen och då ska jag se till att haffa en ljusstake i sista stund. Bättre sent än aldrig!


MUSIC



Bästa kommentaren: This song makes me want to strip naked, burst out of my room window, free fall 21 floors, land in the snow, make a snow angel, shiver from the cold, get hypothermia, DIE!, go the pearly gate, say whats up to Saint Peter, do our secret hand shake, look in the directory for Siddhartha (Buddha), find Him, have Him reincarnate me into a frog, meet a princess, kiss her, turn into a prince, order my subjects to bring me a computer, and listen to this song again.



Kul att se lite Umeå i en musikvideo :P

Dålig musikvideo men bra låt. Fokusera på musiken haha.


Av någon anledning verkar det finnas 2 versioner av denna, en när Nicki sjunger mer elektroniskt och ljusare och så denna.

Känn lördagsstämningen! :)

Inspiration

















Tjabba tjena hallå







Tänkte bara kasta lite söthet i ansiktet på er denna underbara lördag! :) Visst är den första bilden supersöt?!! :)

Jag älskar marsvin, har alltid gjort. Mitt första marsvin hette Johan(efter Bolibompaprogramledaren, jag var kär i honom, ni vet Johan och hans lilla gummikanin Pipen, lite creepy men ändå) och han var alldeles tjock och chokladbrun. Nu blir jag värsta sentimental, men han var verkligen bäst, min lilla Johan :) När jag haft honom ett tag fick han en fru, Flisan, hon var inte lika tjock som honom och hon hette Flisan eftersom att hon hade samma färg som en sågspånsflisa. De var urgulliga tillsammans, vi trodde att Flisan skulle bli på smällen, men de fick aldrig barn. Det ska tilläggas att de hade ett lyckligt förhållande ändå :) Innan Flisan kom in i bilden hade Johan en period då han humpade mina andra syskons marsvin; Diesel och Skutt, som var hanar och därför inte uppskattade det så mycket. Men Johan var ju tjockast så de hade inte så mycket att säga till om haha ;) Åh, vi hade så sjukt mycket djur då jag var liten! Jag har försökt kartlägga alla djur vi haft medans jag bodde hemma, jag kom fram till att det var ungefär 70 stycken... Hästar, hundar, gerbiler, kaniner, katter, hönor, kor(ett litet tag), får... Och så hade ju Emelina fiskar där på slutet(jag med för den delen). Djuren har verkligen förgyllt min barndom(så idylliskt det låter), även om jag inte fattade hur mycket det betydde just då då jag var liten. När jag får barn ska jag låta dem ha djur, kanske inte vilka djur som helst dock. De ska få lära sig hur man tar ansvar och hur man sköter om dem :)

Nu fick ni värsta djurkrönikan, men jag fick som lust att berätta lite om mina djur :)

I torsdags åkte jag och Emelina till stan och jag hjälpte henne julshoppa lite :) Sen åkte vi hem och käkade, myste, Tobias och Eme spelade kort, vi bakade chokladbollar m.m. Och sist av allt slog vi in alla julklappar hon köpt :) Mycket trevligt var det, och julkänslorna var ganska starka när vi slog in paket :) Nu har Tobias åkt iväg med sina kompisar till Paradisbadet, och jag är ensam hemma. Ikväll ska jag följa med Kajsa och fira en av hennes kompisars födelsedag :) Ha en fin lördag allihopa!

Stress!



Öppen i ryggen = me like.

Här ser ni mönstret lite bättre, det är som ett gammalt bleknat fotografi, med döskallar, blommor, halsband, pärlor m.m.


Osminkad och förhoppningsvis utvilad. Tagga nattjobb!

Nu ska jag ta bussen till Vindeln och jobba natt! Sjukt stressigt, men jag hade några minuter över så jag tänkte visa er min nya skjorta/blus från HM. Tror att den tillhör Fashion Against Aids kollektionen p.g.a. mönstret, men jag är inte helt säker. 199kr på HM i alla fall, inte riktigt min stil but I like it! :)

Imorgon ska Emelina komma och hälsa på mig och Tobias och sova över, hon ville julhandla lite också så det ska vi försöka hinna med :)

Nyligen införskaffat


Jag köpte ju en till balklänning, den är skitsnygg! Jag behöver dock inte ha två stycken hängandes i garderoben, så om någon vill köpa säljer jag gärna denna. Stl S är den och en sjal i samma tyg ingår.



Det började med att jag köpte den rosa klänningen, lite chansning eftersom att jag tycker att BikBok har små storlekar, men den passade verkligen perfekt! Grymt snygg var den, jag gillar när de sitter tajt i midjan och framhäver kurvorna hehe ;) Då ramlade jag över en till likadan klänning på Tradera, fast i vitt, så den köpte jag också. Typiskt mig att köpa i flera färger om jag gillar modellen ;P Dessa kommer vara skitsnygga nästa sommar, och kanske även i vinter med ett par helsvarta strumpbyxor till.

Jag har ju redan en blå sån här som jag beställde från Nelly, så varför inte en svart tänkte jag? :) Konstigt nog var den svarta MYCKET mer urringad, så det blir att sy till den lite.

Den här kavajen från Zara haffade jag också, har ju haft en vanlig svart lite oversized kavaj tidigare, men kände att en med mer detaljer skulle passa bättre. Så jag körde efter devisen "ett plagg in, ett ut". Duktigt av mig.

Och så kunde jag inte låta bli denna! :) Nelly's sailorklänningar är ju så grymt jävla snygga att man dör. Har inte fått hem den här, så jag hoppas den passar... Har en likadan i vitt med marinblåa partier, sjuuukt nöjd. Love it.

Inspiration












Locka håret med en plattång


Hon är så söt! Haha :) Älskar hennes småprat.

Jag har aldrig fattat hur man stylar håret, börjar nästan fatta hur man plattar håret. Men, jag har alltid velat testa att locka det med plattång, så jag sökte på Youtube efter en lämplig tutorial. Kan tyvärr inte testa nu för mitt hår är blött och det är snart läggdags. Men så snart jag har tid så! :) Men, jag vet hur det kommer sluta. Jag kommer inte fatta hur man gör, och när jag väl fattar gaaanska bra så kommer mitt hår tjura och "fastna", plattången kommer inte kunna glida ner utan bara fastna för att håret är så slitet. Jag ska i alla fall give it a try.

Är det någon som har några bra tips får ni gärna dela med er! :) Jag behöver seriöst all hjälp jag kan få.

Lookbook inspiration








Humor















Come on and turn me on



Jag tycker den här versionen är bättre :)

Någon remix som jag inte vet om jag ska gilla eller inte. Svängigt iaf ;)

Na na na na na ;)

Favvokommentar: "Shut up and enjoy the porn."

Och den här har Lisa tipsat mig om, man fastnar lätt :) Jag visste inte ens att Nicki Minaj kunde sjunga så, hon har ju som inte visat det direkt.

Cool Story Bro

Fick hem Veckorevyn i brevlådan idag och med den kom en liten bilaga med "Twisted Stories", de hade bett sina läsare skicka in knäppa historier i samarbete med Libresses "Be Twisted"-kampanj. I alla fall, jag tänkte dela med mig av en historia själv, fast INTE i samarbete med Libresse ;)

Det här hände för ett par år sedan, och mitt beteende var ett resultat av sjuk humor och väldigt tillåtande vänner. Jag var väldigt knäpp på den tiden och kunde få för mig att göra saker utan att tänka på vad omgivningen skulle tro om mig haha. Vi hade i alla fall väldigt roligt i vårt kompisgäng, och jag har många fina minnen att tänka tillbaka på :) Jag har många fler roliga historier att bjuda på, men jag kom bara att tänka på denna just nu.

Here it goes: Jag och en kompis hade varit på stan(Umeå) en dag och vi väntade på att bussen hem skulle gå. Så vi gick ner till Norrlandsoperan där det fanns bänkar att sitta på. Av okänd anledning så bestämde jag mig för att chocka omgivningen lite genom att gå fram till en liten "minipelare" i betong som det finns flera av nere vid operan, sätta mig ner och klänga mig fast vid den som en ekorre vid ett träd. Medans jag kramade pelaren så skrek jag: "Hjälp! Hjälp mig! Hjäääääälp!" i högan sky och klamrade mig hårt fast vid pelaren som om jag var rädd för världen runtomkring. Exakt hur länge denna galenskap pågick vet jag inte, ingen kom och hjälpte mig men många cyklade och gick förbi, men de skrattade bara :) Och tur var väl det. Efter ett tag gav jag upp och jag och min kompis la oss ner på en bänk och asgarvade som värsta lyckliga lodisarna i typ 10 minuter minst. Under tiden gick en av mina föräldrars bekanta förbi och såg oss. Efter någon dag så tog mina föräldrar ett snack med mig för att de trodde att jag och kompisen höll på med droger. Haha, men vi var ju bara knäppa och glada! :) There's nothing wrong with that, right? :)

När man tänker efter skulle det som jag gjorde kunna vara ett så kallat "performance", ni vet grejer man gör för att uppmärksamma något problem, få folk att tänka efter och reagera, eller för att underhålla. Mitt envisa grepp runt pelaren och mina desperata skrik på hjälp hade kunnat symbolisera typ vart är världen påväg? eller varför hjälper inte medmänniskor varandra?. Eller att man kan känna sig så enormt ensam även om man är mitt bland massa människor. Haha, gud vad jag flummar, nej jag går inte på knark men jag går på Coca Cola, har typ druckit 3-4 glas nu :P

Peace out people, hoppas ni gillade min twistade historia! :)

Weirdo




Idag(läs: ikväll) slängde jag på mig min rosa klänning med spetsrygg från Club L//Nelly.com och ett par gråa tjocka strumpbyxor, myspys. Ärmarna ser lite konstiga ut, det är för att jag klippte bort axelvaddarna på klänningen ;) Jag är ju bredaxlad så det räcker :P

Idag har jag avnjutit en härlig sovmorgon, sen bara slappat. Tvättat lite, datanördat lite, funderat över livets mening. The usual stuff. Jag har jobbat hela helgen, och innan helgen fikade jag med Kajsa på Station och dagen efter åkte jag hem till Elisabeth, vi hade manikyrstund med vår UV-maskin! :D Resultatet blev mycket snyggt, trots att vi spillde ut båda flaskorna med lim över händerna haha ;) Limmet funkade inte så bra, har tappat/slitit av alla mina tippar nu... Måste köpa nytt :) Trevligt var det i alla fall :) Igår blev jag och Tobias bjudna på middag hos hans föräldrar, mycket trevligt var det, och gott! ;)

Nu ska jag försöka laga kyckling och ris och kladda ihop lite chokladbollar innan Tobias kommer hem från jobbet. Tror ni jag hinner? :)

Musik, maestro!




Medans jag lagar mat lyssnar jag på dessa :)

Woka lite wok




Idag har jag på mig; skinnshorts från Vero Moda/Nelly.com och en hallonrosa topp jag köpte på Lindex med genomskinliga axlar. Den kostade bara 50kr på rea, sjukt värt! :) Haffade den när jag shoppade med mormor.


Hade kökslampan rakt över huvudet.


Lite galen man ser ut ;) Kör på rosarött läppglans från HM som doftar underbart av vanilj!

Nu ska jag laga wok, sen snabbhandla med Tobias och sen blir det fika på stan med finaste Kajsa! Tagga! :)

Tisdagsmys




Här sitter jag och ser minst 30 år äldre ut än vad jag egentligen är. Slitet, haha.

Till Elisabeth: Har din mobil dött? :o I've been trying to call you... :/ Tycker vi ska ta en nagelfixarkväll snart! :)

Idag vaknade jag vid 14-tiden, big time fail för jag hade ställt alarmet på 11, vill ju inte sova bort hela dagen. Men, det gjorde jag. Och inte blev jag piggare för det. Jag hann med en del innan Tobias kom hem; dammsugade och torkade golven i hela lägenheten och lagade mat, fiskpinnar, lyxigt ;) :P
Efter maten diskade jag och sen tog jag ett härligt bad med en av badbomberna jag fick av Lisa! :) Vattnet blev alldeles underbart väldoftande och det var tydligen någon sorts olja i denna för jag blev alldeles mjuk och återfuktad :) Kändes välbehövligt med lite uppfräschning och ett ordentligt bad nu när jag jobbat så mycket och bara haft tid att ta snabbduschar.


Produkter jag brukar använda(ursäkta dålig bild, tagen med datorn):

Idag chansade jag och använde Veet Supreme Essence Hårborttagningscreme innan jag hoppade i badet, och det fungerade faktiskt helt okej :) Jag har försökt till och från i flera år med hårborttagningscreme, men det funkar aldrig. Men den här gången gick det! Jag tror man måste vänta och "spara ut" håret på benen lite innan man försöker.

Jag tvättar ansiktet morgon och kväll med Garnier Nordic Essentials Refreshing cleansing gel. Billigt och bra, jag vill känna att huden blir riktigt ren, nästan så att det stramar på kinderna. Den här är för blandhy, så inte passande för torrisar :)

När jag tvättat ansiktet smörjer jag in det med Vichy Normaderm Tri-activ anti-imperfection hydrating care som finns att köpa på Apoteket. Vilket onödigt långt namn, haha. Den här ska matta ner huden och verka på djupet mot orenheter. Och det gör den väl, men jag blir aldrig nöjd. Jag vill vara helt matt! Men den har funkat bra. Nu är den dock snart slut, någon som kan tipsa om en bra dagkräm till blandad hy? Inte alltför dyr, jag gillar budget.

När jag duschar skrubbar jag huden med en skrubbhandske, finns billigt på t.ex. Åhléns, HM, Apoteket. Jag gillar när det river lite, annars känner jag mig inte riktigt ren. Kanske inte så bra för huden att ta i för mycket men ändå. Jag tycker att skrubbcremerna jag testat är för mesiga. I alla fall, jag tar alltid duschkräm på skrubbhandsken, just nu använder jag Palmolive Naturals Nutra Fruit Moisturising Shower Crème. Jag valde den som doftar granatäpple! Jag gillar att den är så krämig, den rinner inte ur flaskan vilket är bra. Jag gillar ju också att lukta frukt och godis, så jag är nöjd. Efter denna kanske jag ska börja använda min duschkräm med hallon eller med vanilj :)

I och med att min hårfärg gärna drar åt det gula hållet så brukar jag packa in håret med Revlon Professional Nutri Color Creme nyans 1002. Det är en så kallad "silverinpackning". Jag köpte den hos frisören, och jag tycker den funkar bra.

Sist men inte minst; RFSU Daily Fresh Intim Wash. Snuskigt av mig att skriva vad jag tvättar skrevet med, men det får ni tåla, för man ska vara försiktig med sitt skrev! Haha :) Den här köper jag på Apoteket och jag tycker den är bra. Torkar inte ut och irriterar inte.

Det var några av de många produkterna jag använder när jag duschar :) Jag trixar med mycket grejer, här räcker det inte bara med en duschkräm + schampo...



Bra


Adrian Lux & The Good Natured - Alive

I'll be your dreams tonight
I feel you're coming down tonight
There's power in your hands tonight
There's power in your hands to give me life, to give me life

Har denna låt på hjärnan just nu.

Brunett igen!





Vad tycker ni om min nya hårfärg? :) Jag lärde mig inte av hur jobbigt det var att färga tillbaka till blont sist jag hade mörkbrunt hår. Köpte lite clip-in hårförlängning också. Så, vad tycks? :) Det jobbiga är att det behövs betydligt mer smink och att jag måste fylla i ögonbrynen för att det inte ska se alltför fejkat ut.

Update: Nej, jag är inte brunett. Jag antar att ni kunde lista ut det? ;)

Nattjobb

Nu jobbar jag natt hela helgen, kan inte ta mig hem heller så jag kommer vara tvungen att sova i vilorummet på jobbet. Jippie, känn min entusiasm. Som tur är jobbar mamma dag hela helgen så jag hinner umgås med henne lite när jag väl är vaken. På söndag är det ju Fars Dag också, eventuellt tar jag mig hem till far då. Annars blir det inte så mycket mer action...

Jag och Tobias var och kollade Jysk och Mio igår, men vi är lite tveksamma till att lägga så mycket pengar på säng/soffa/köksbord m.m. Vi drog med oss Miokatalogen hem så vi får fundera lite, ska kolla Blocket också efter fina grejer. Förresten, skönaste dubbelsängen på Mio för "bara" 9 990! Haha det vore ju ändå värt, speciellt om man delar på kostnaden.

Good Shiet

Lookbook

I Can Has Cheezburger?

Tradera You know you want it. 

Nelly ♥♥♥

Så, detta är vad jag roar mig med.

    

Nelly





Dreglar gaaaaaanska så mycket över dessa just nu. Från Nelly.com.

Bättre sent...

make avatar
Happy Halloween! :D vad vackert att bilderna i gif:en är olika stora!Haha.



Idag







Idag har jag på mig: kofta från Lindex(ny!), 99kr på deras rea på Strömpilen, sjukt värt, rosa tunika från La Redoute, lackleggings från Gina Tricot. Btw, såhär blir mitt hår om jag lägger mig medans det är blött.

Long time no see, bloggen. Jag jobbar ganska mycket just nu(hoppas jag kommer ha råd med alla julklappar) och när jag är hemma orkar jag inte göra någonting vettigt. Tobias flyttade in sängen med mera i sovrummet för någon dag sedan, så jag är värsta high right now varje gång jag går in dit :) Nu blir det lite möbelshopping innan middagen.

Dagens stress:
  • Fars Dagspresent
  • Fars Dagsbesök hos far, jag jobbar natt hela helgen så jag vet inte hur det ska gå
  • Julklappar! Gah!
  • Måste ha råd med möbler
  • Skaffa nytt jobb?
  • Tandläkarbesök coming up...

Sådär

Nu var det färdigshoppat! :) Det var ju egentligen mormor som skulle shoppa, och jag ska ju spara... Men det blev tvärtom ;) Typiskt, när man har bestämt sig för att inget köpa så hittar man alltid massa man vill ha. Det blev; 2 klänningar, 2 koftor(välbehövligt), 2 toppar, 2 bh:ar. Good things comes in two, uppenbarligen. Sportade högklackat också under shoppingrundan, ont i fötterna som satan nu.

Nu blir det pizza med Tobias och TT. Ha en härlig fredag allihopa!

Hej





Idag har jag på mig min sköna lila fodralklänning från JC. Nu ska jag shoppa med mormor! :)

Rosie





Rosie Huntington-Whiteley // Vogue Germany

Hawt bitch.

Humor












RAAAAAWHHNYYY!















Jag vet inte




Här har ni lite bilder på min skitsnygga fodralklänning i skinn(fejk ja) från HM! :) Ingen urringning men tajt som satan, och jag gillar modellen, lite klassisk men coolare i skinn.

Bjuder på en låt som jag fastnat på. Bra bra.

Kiss Me Cause I'm Cute



Ahhh, torsdagskväll... Idag har jag jobbat som ett as, och direkt när jag kom till stan så hämtade Mathias och Emelina upp mig, vi drog och käkade på Max och sen bowlade vi i två timmar! :D Haha jag är helt slut, och när jag bowlar så dunsar klotet så hårt i backen att jag tror jag ska ha sönder banan... :S Men det blev några strikear ändå ;) Nu har jag sår på fingrarna efter bowlingklotet :o Det var första gången Emelina bowlade, och jag tror bestämt att hon fick mersmak! Så det blir nog mer bowling framöver :) Sjukt roligt var det i alla fall.

Nu sitter jag här i sängen i min supermysiga pyjamas från HM(Kiss Me Cause I'm Cute) och vräker i mig tortillachips med guacamole :) Jag har just tagit ett lååångt bad med en av badbomberna jag fick av Elisabeth, sjukt mysigt! Tack så mycket för dem, det känns enormt lyxigt när man ska bada och så har man fina badbomber som doftar underbart och gör huden alldeles mjuk :) Förresten kom vår nagelmaskin med Posten idag, men paketet är ännu oöppnat... Spännande spännande :)

Imorgon blir det stan med mormor, hon ska shoppa loss :) Sen i helgen blir det bara jobb, 7-21 både lördag och söndag. Snopp.