Alina







Jag älskar hennes hår! Gillar att färgen drar mot rött :)

verydemotivational.com













Min humor är bäst.

Shopping med mamma och Eme

Det är vad jag har gjort idag :) Vi handlade vantar, stockings/stay-ups, läppglans, botaniserade bland parfymer och smink och Eme dreglade över julpyntet på Åhlens. En bra dag med andra ord, och jag kom på att jag måste snart börja fundera på julklappar :P :) Nu ska jag dra på mig kappan och ta bussen hem till gullungen min :)

Acting Like Animals






Gott & Blandat




















Höst - Vinter




Asos



Freja Beha


Kilklacksskor från HM, 349kr

Jag är riktigt sugen på de här HM-skorna! Frågan är om man kommer halka ihjäl sig ifall man bär dem på vintern?

MUSIC





Surrounded by some bunnies, and it ain´t fucking Easter

Ja bju





Jag myser runt här hemma i stickad tröja + sköna jeansleggings och käkar wasabiärtor, ganska goda faktiskt :P :) Borde verkligen klippa mig snart, i alla fall fixa till min lugg som just nu lever sitt eget liv och sabbar min snedbena. Fick också en impuls imorse på bussen att färga håret ljusare rött... Men jag skulle förmodligen se jätteröd ut i ansiktet vilket inte direkt matchar rött hår särskilt bra. Och så är jag ju innerst inne blond, så njae :P


<3





Gah!

Hata Excel... Bajs bajs bajs.

Hej alla glada barn! :) Är på lite/ganska konstigt humör idag, har dessutom hunnit få i mig en stor mugg take-away kaffe så är in ställd på full speed. Börjar bli orolig för om jag kommer orka hålla mig vaken när kaffet slutar verka...

Försöker ringa veterinären för att få ännu ett friskintyg på Maja, till försäkringen... Men det är upptaget hela tiden och han har bara telefontid 1 timme  om dagen. Det suger.

På lördag blir det bal/högtidsmiddag på älsklingens jobb, spännande spännande :)
Och snart är det ju Halloween, Eme ska ha Halloweenfest och jag står i valet och kvalet om jag ska klä ut mig till vampyr eller häxa. Häxa blir det nog, passar bäst till mig haha ;)

Helgen

Jag jobbar i Vindeln i helgen, lördag 11-20 och söndag 7-21(med några timmar ledigt mitt i dagen). Känns riktigt bra att jobba på Solhaga, jag trivs ju som där, och dessutom kommer jag troligtvis att hinna med att besöka mamma, Eme och Bosse :) Taggar familjevisit! Och att pussa på Majsan, Zero och Lazy :)

Cee Lo Green - FUCK YOU


Sjukt skön låt! Har fastnat på den totalt haha :)

Let Them Eat Cake











Underbara Clara


www.underbaraclara.nu

Checka out de pimpade disktrasorna! :) Jag vill tipsa vidare; köp enfärgade disktrasor och vattenfasta pennor som man märker kläder med = rita loss. Resultatet blir personliga disktrasor, superbra idé tycker jag :)

True Love Never Dies






HÖST


Den här HM-klänningen i fejkskinn har jag! :) Har dock aldrig använt den... :P

Basker + leopardboots + röda läppar = finfint :)


Nude och pudriga pasteller håller även under hösten.

Myskofta :) Me like.


Just nu är jag väldigt sugen på en mörkgrön parkas med pälsdetaljer.

Snyggt att mixa olika mörka höstfärger med varandra; oliv, plommon, marinblått.

Älskar sammetspumpsen!
www.lookbook.nu

Onsdag

Fikade med Keso på NK igår, riktigt trevligt och det var ju ett tag sen man såg den flickan :)

Nu ska jag rapportera in mitt lägenhetsnummer till Skatteverket(några dagar för sent hehe), Facebook-nörda och typ försöka plugga. Samt dricka gott te! :) Är faktiskt på ovanligt bra humör idag and I don't know why :P Underbart väder dessutom fast vintern börjar närma sig.

Let the music play


Swedish House Mafia ft Pharrell - One

Dålig uppdatering...








Woop woop! :) I fredags blev det fördrinkar + utgång på Allstars tillsammans med Lisa :) Mycket roligt, som alltid :) Annars har helgen bjudit på slappning, god mat och mys med Tobias, väldigt ovanligt :P :)

Jao




Det gick bra att jobba natt igår :) Nu har jag mamma på besök, ska bli skjutsad till Vindeln ikväll för jobb 7-16 imorgon, på en annan avdelning än den jag brukar jobba på, men det ska nog gå bra :P

Jobb


Peppar inte direkt jobb inatt... Nu ska jag försäkra Maja, borde ha gjort det för länge sedan, dåligt av mig :( För övrigt; sjukt härligt att besöka familjen och vovvarna :)

Till Lisa; det går bara att smsa till min pajade telefon :/

Mama's house

Befinner mig just nu hemma hos mamma, med Maja sovandes bredvid mig :) Imorgon blir det jobb, natt :o Förstår inte hur jag ska lyckas hålla mig vaken...

Helgen har som vanligt gått alldeles för fort. I fredags jobbade jag på fritids, sen järnet hem och gjorde mig iordning för middag på "Mässen" på älsklingens jobb med alla hans kollegor och deras militärfruar/sambos :) Kvällen blev riktigt bra, alla var så trevliga, även om mycket av snacket kring bordet handlade om military stuff haha ;) Efteråt drog vi ut på Five (av alla ställen) som var exakt likadant som när det var X3M... Men men, man ska inte klaga. Slutet av kvällen sög eftersom att min mobil har pajat m.m.
På lördagen åkte jag, Tobias och Simon till deras släkt i Bergsjö där det vankades soppa efter älgjakten. Trevligt det med :) Med dragspel, bakisillamående och allt.
På söndagen kom Emelina till mig, vi shoppade hej vilt, bl.a. Halloweengrejer på Barnens Hus till hennes Halloweenfest :) Vi fikade och käkade gott, och hon sov över tills idag.

Med andra ord; en ganska mysig helg :)


WANT









There's more











Charlie & Lee

Blandat, men fint.