Tjohoo!


Tidigare i veckan fikade jag och Lisa på Wayne's, sen åkte vi hem till mig och hängde :) Vi har köpt ett UV Gelset som man fixar naglarna med! :D Haha lite impuls men det kommer bli kung :) Bara man får in tekniken så ;) Vi ska ha manikyrkvällar, kommer bli rikigt mys :) Och så är det ju grymt snyggt med välvårdade gelnaglar :)

Igår var jag och Tobias på högtidsmiddag på Officersmässen med hans jobb :) Underbart trevligt och lite mer avslappnat än förra året, då jag var nervös som satan. Vi käkade 3-rätters middag, lyssnade på olika tal och socialiserade :) Vi fick även se en fin rekonstruktion av hur Titanic sjönk, ytterst verklighetstroget med åkerbärsglass och allt. Sen blev det dans med liveband och mer socialiserande. Efteråt blev vi bjudna på efterfest hos 2 av Tobias jobbarkompisar, jävlar vad vi dansade ;) :) För att sammanfatta: en riktigt grym kväll! Och roligt var det också att få klä upp sig i balklänning. Sen hade jag ju ögongodis hela kvällen i och med att älsklingen hade finuniformen på sig :) Hade varit roligt med lite bilder att visa men tyvärr togs det inga.

Idag har vi bara tagit det lugnt, varit bakis båda två, lagat go'middag; kycklingfilé med ris, körsbärstomater och oliver, och datanördat :) Life's good. Än så länge, för imorgon blir det nattjobb. Jobbar typ varenda helg framöver också. Surt sa räven.

Kommentarer
liisaaa säger:

jaaa kommer bli sjukt kul!!!!



Härligt att ni hade det trevligt. puss

2011-10-31 | 14:05:57
Bloggadress: http://elisaabeth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback